HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 27. 14:14

Hahó!

Hát ahhiz a témához hozzászólva hogy milyen időközönként jó...hát változó. Nekem mondjuk elég nagy az "étvágyam" mégis mivel párommal nem egy városban élünk hetente 3-4 alkalommal van csak. De igazából nekem elég. Persze sokkal jobb volna a napi 2 :D  de ha így alakultak a dolgok, akkor így.
Persze hogy ez így működjön kell az hozzá, hogy maximálisanbízzunk egymásban (meg persze a kezedet segítségül hívni a többi napon ;) ) de mivel szeretjük egymást nagyon, és minden tökéletesen működik akkor ez belefér.

Az igaz, hogy nem a szex a legfontosab, ez így is van, de ismerjük el, ha nem működik akkor az egész kapcsolat tönkremehet.

Meg nő létemre elmondhatom, nagyon ritka az nálam, hogy nincs kedvem. Ha ilyen van akkor valami nagyon durván rossz dolog történt, vagy épp megvan. Más nincs. Bármilyen rossz a kedvem ez mindig feldob :D

Jah és megmondom őszitén a fejfájásra ez a legjobb gyógymód!!!!! Ezt garantálhatom, nekem bevállt!
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#62 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 27. 14:24

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2005. dec. 27., kedd - 14:14

Jah és megmondom őszitén a fejfájásra ez a legjobb gyógymód!!!!! Ezt garantálhatom, nekem bevállt!

...és megannyi másra. Nekem is. :up:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#63 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 18:59

Hali!

Fiúk, lányok, ki mitől indul be, kit mi izgat?
(komoly válaszok előnyben  ;) )
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#64 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 29. 19:10

Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 19:59

Hali!

Fiúk, lányok, ki mitől indul be, kit mi izgat?
(komoly válaszok előnyben  ;) )

Ha beszól egy feketelábú, vagy csak rosszul néz rám, vagy csak hogy ott van és az aurámat metszi a szaga, vagy csak kerülgeti az adózott pénzemből vásárolt vagyonomat....ez a legutóbbi nagyon felizgat.

De ha a szexre gondolsz akkor olyan vastag könyvet tudnék írni mint a Háború & béke. Akiben van Y kromoszóma az alapból nem, és én már így élem le sanyarú és sivár életem.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#65 Felhasználó inaktív   JulWCZar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 01:46

Idézet

Akiben van Y kromoszóma az alapból nem, és én már így élem le sanyarú és sivár életem.

-Szia szeplany, mi van a szadban?
-Ipionkomohoma

:D

#66 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 12. 30. 09:59

Idézet: JulWCZar - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 1:46

-Ipionkomohoma

:lol:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#67 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 10:34

#68 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 30. 13:04

:nevet2:  :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#69 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 13:10

Többiek hogy állnak a kérdéssel?

"Fiúk, lányok, ki mitől indul be, kit mi izgat?
(komoly válaszok előnyben )"
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!

#70 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 16:01

Idézet: tolvaly - Dátum: 2005. dec. 29., csütörtök - 18:10

Ha beszól egy feketelábú, vagy csak rosszul néz rám, vagy csak hogy ott van és az aurámat metszi a szaga, vagy csak kerülgeti az adózott pénzemből vásárolt vagyonomat....ez a legutóbbi nagyon felizgat.

De ha a szexre gondolsz akkor olyan vastag könyvet tudnék írni mint a Háború & béke. Akiben van Y kromoszóma az alapból nem, és én már így élem le sanyarú és sivár életem.

Idézet

-Ipionkomohoma

De bolondok vagytok!
Hát ez kész!!! :nevet:  :respect:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#71 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 16:04

Idézet: Exemplary - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 12:10

Többiek hogy állnak a kérdéssel?

"Fiúk, lányok, ki mitől indul be, kit mi izgat?
(komoly válaszok előnyben   )"

Én a teltebb csajoktól... de kajakra!  :up:  Nekem sokkal jobban bejönnek, mint az atomvékony lányok.
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#72 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:02

Természetesen mint minden egészséges férfi a szép nők beindítanak :D de nálam határozottan nem a külső az, ami meg tud fogni egy csajban... ami viszont nagyon nagy mínusz az a bagó, az alkoholizálás, meg az életuntság, na meg a nullIQ... szeretem, ha valaki életvidám, sokat mosolyog, viszont ha kell, komoly is tud lenni, mert viszont a viháncolós csitriktől agyvérzést kapok :( csak az a baj, hogy 18 évesen nagyon nehéz komoly lányt találni, mert az vagy annyira félénk, vagy prűd, hogy közeledni sem lehet hozzá, vagy én vagyok még neki "kisfiú" :/ lehet, hogy nagyok az elvárásaim, de inkább vagyok egyedül, minthogy egy öntelt, nyafogós, hülye p...-val (elnézést) legyek, akármilyen jól is néz ki.

külsőre meg hm... a hosszú, egyenes hajat nagyon tudom díjazni, a formás fenék és cici sem hátrány (a szilikont meg az alapból túl nagyot viszont úúútálom :F).

Feldobok én is egy magas labdát, tessék minél előbb leütni: vajon tényleg olyan elcsépelt és "veszélyes" lenne a "szeretlek" kimondása, mint ahogy egyesek állítják? Tényleg elbíznák ettől önmagukat a nők?
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#73 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:15

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 18:02

Feldobok én is egy magas labdát, tessék minél előbb leütni: vajon tényleg olyan elcsépelt és "veszélyes" lenne a "szeretlek" kimondása, mint ahogy egyesek állítják? Tényleg elbíznák ettől önmagukat a nők?

Nem, csak nem szabad elkapkodni a kimondását. :) Viszont, ha a lány tényleg olyan mint amilyet te szeretnél akkor mondhatod neki amikor csak akarod nem fogja magát elbízni. Annyit azért érdemes megvárni, hogy legalább összejöjjetek :)

#74 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 18:20

Én nem bíztam el magam amikor a párom először mondta nekem, sőt inkább örültem neki nagyon. Meg egyébként sem vagyok azaz elbízós fajta... :D
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#75 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:37

Szerintem, ha valaki ugy erzi mondja ki nyugodtan (...es lehetosegekhez kepest probaljon azert esznel maradni!)

...ha nem erdemes ra az illeto akkor ugy is kiderul (ha latsz a lila kodtol...)

Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a csajok sokkal konnyebben mondjak ki, majdhogynem konnyelmuen dobaloznak evvel a szavacskava (tudom-tudom, altalanositok), leven igy egy fellangolast, vagyat akar csak szexualis kesztetest (nemi erzelemmel) konnyebben nyugtazza magaban ha rajta van a "szerelem" cimke. Persze mindezt indirekt, nem tudatosan tortenik...

De csak jobban hangzik hogy "egyutt voltam vele, mert szerettem", minthogy "egyutt voltam vele, mert kivantam/biztonsagot nyujtott/kenyelmes volt/..." Ez a noi egonak sokkal elfogathatobb mondat! ;)

Megjegyzes: van kivetel, ez csak altalanositas!!!

Szerkesztette: Vertigo 2006. 01. 03. 19:38 -kor

#76 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 19:38

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. jan. 3., kedd - 19:37

Szerintem, ha valaki ugy erzi mondja ki nyugodtan (...es lehetosegekhez kepest probaljon azert esznel maradni!)

...ha nem erdemes ra az illeto akkor ugy is kiderul (ha latsz a lila kodtol...)

Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a csajok sokkal konnyebben mondjak ki, majdhogynem konnyelmuen dobaloznak evvel a szavacskava (tudom-tudom, altalanositok), leven igy egy fellangolast, vagyat akar csak szexualis kesztetest (nemi erzelemmel) konnyebben nyugtazza magaban ha rajta van a "szerelem" cimke. Persze mindezt indirekt, nem tudatosan tortenik...

De csak jobban hangzik hogy "egyutt voltam vele, mert szerettem", minthogy "egyutt voltam vele, mert kivantam/biztonsagot nyujtott/kenyelmes volt/..." Ez a noi egonak sokkal elfogathatobb mondat! ;)

Megjegyzes: van kivetel, ez csak altalanositas!!!

Hm, ebbe még így nem gondoltam bele, de lehet benne valami.....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#77 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 20:32

nekem volt aki amiatt hagyott ott mert én nem mondtam még ki neki, mert nem is éreztemúgy.
Kb egy hónapja lehettünk együtt, kedveltem, meg minden de még messze voltam attól hogy ilyet érezzek. És full spontán mondta nekem, én meg nem tudtam mit mondani, mert hazudni nem akartam, és hát mondtam neki hogy ez még kicsit korai lenne, erre másnap közölte hogy nem akar velem lenni úg hogy én nem viszonzom.

De könyörgöm, ha nem érezem úgy nem fogom neki mondani, meg elég őszinte ember vagyok, szal mind1 hamar vége lett a dolognak.  :D

#78 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:25

Azért belegondolva elég szar érzés lehet egy hónap együttlét után ilyen választ kapni :( persze ezt nem azért mondom, hogy rosszul cselekedtél volna magadat felesleges átverni, csak őt is meg tudom érteni.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#79 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 21:42

Igen, csak tudod ez elég kevés idő volt nekem ahhoz hogy valami ilyesmi kialakuljon, mivel előtte nem nagyon ismertem.

A jelenlegi páromnál ez máshogy ment mert már egy ideje ismertük egymást és igazából amikor mi összejöttünk akkor már éreztük ezt egymás iránt.

persze anno én is sajnáltam a srácot, de ha hazudok neki az mégrosszabb elett volna

#80 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 03. 22:08

vajon tényleg olyan elcsépelt és "veszélyes" lenne a "szeretlek" kimondása, mint ahogy egyesek állítják?

Szvsz itt is mint oly sok mindenben a mértékletesség a lényeg, attól én is idegbajt kaptam amikor percenként mondták nekem (valahogy elveszett ennek a szónak a varázsa akkor), de ha nem vagy nagyon ritkán mondják az emberbe el kezd motoszkálni a kis ördög...
Szerencsés egybeesés lehet ha pont olyanok jönnek össze akiknek ilyen szempontból azonosak az igényeik de aszem inkább nem ez az általános.

Aszem egyet tudok érteni azzal, hogy ha nagyon soxor mondod egy lánynak (ez persze relatív) könyebben elbizza magát.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »