HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 18. 11:24

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 11:44

Whitehunter: bnőm napokban kezdi el szedni a fogamzásgátlót ( most ér véget neki a...), amit az orvos felírt. az orvos szerint minimum egy hetet várjunk mielött óvszer nélkül...hogy biztosra menjünk...ez az 1 hét mennyire 1 hét? inkább 10 nap akár 2 hét, hogy tuti biztonságos legyen? :think:
Lényeges szempont a fogamzásgátló fajtája, nem tudom ugyanis, hogy bnőd melyik típusút kapta.

Az alkalmazás módja:  általában 21 napon keresztül, a ciklus 5. napjától a 25. napjáig kell szedni napi 1 tablettát, majd 1 hét szünet következik, amikor megjön a tulajdonképpeni megvonásos vérzés. Mivel az első tabletta bevétele a hétnek mindig  ugyanazon napjára esik, így könnyű megjegyezni az alkalmazást.
A másik. az ú.n. minidózisú tabletta, amelynél az első ciklus során eltér az adagolás, mivel az előállítók javasolják, hogy a ciklus első napján kerüljön sor az első tabletta bevételére, így ugyanis már az első ciklus során garántálható a védettség. (Az egy hét szünet is is kell).

Az előzmények teljes birtokában ill. ismeretében lehet csak biztos tanácsot adni, de mindenképpen azt javaslom, hogy minimum 2 hétig kiegészítő védekezési módot alkalmazzatok, mert a tablettának is van átfutási ideje, amíg  biztosan kifejti védő hatását a nem kívánt terhességgel szemben.

Kiegészítő   (és nem helyettesítő!)  megoldások:  gumióvszer, megszakított coitus stb.
A coitus interruptus (megszakított közösülés), csak  ilyen esetekben elfogadható védekezési  módszer !!! 

A mellékelt használati utasítást ajánlom, olvassátok el figyelmesen, azon rajta van, hogy kb. mennyi idő kell a védőhatás kialakulásához!!!

#982 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 12:13

köszönöm a bő kifejtést, nem most szed először, régebben másikat írt fel másik orvos neki, annyit tudok mint laikus hogy ez az egyik legalacsonyabb hormontartalmú amit felírt neki... majd megkérdezem a nevét ;)

a megszakítottat sose mertem bevállalni eddig, bevallom...  :rolleyes:
énis kb a biztonság kedvéért 2 hétre gondoltam... ;)
ezek szerint a megszakított ilyen esetekben lehetséges, ergo az ha "közben" vmi mégis "bejut" az akkor nem okozhat gondot a kialakuló védettség miatt? :think:
:respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#983 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:52

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 11:31

Minden tiszteletem az egyhaze DE MONDJON LE!!! Ugy megvezeti a nepet mintha csak birkak elnenek a foldon... legyen az hit gyulekezete, vagy a romai katolikus egyhaz. Egykutya :down:  (az egesz egyhaz bort iszik es vizet predikal... kepmutato aljas banda)

:up:

Idézet

tenyleg elnezest  :offtopic:  de... Tom Cruiserol nem gondoltam volna, hogy ekkora  :lama: ... dehat a tobbi elvakult hithu majomrol se.

De bizony, scientológus a  :lama: , akárcsak John Travolta vagy Priscilla Presley.
Én Travoltáról nem gondoltam volna, de Storyban volt hogy karácsonykor otthon Travoltáék
Ron Hubbardot formázó bögrékből iszogatnak az ünnep alkalmából.  :omg:
(Ron Hubbard a scientológiai "egyház" alapítója, harmadrangú sci-fi íróból avanzsált vallási vezetővé)

Komolyan be kellene tiltani ezt az "egyházat".

:offtopic:

#984 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 14:58

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 10:31

Minden tiszteletem az egyhaze DE MONDJON LE!!! Ugy megvezeti a nepet mintha csak birkak elnenek a foldon... legyen az hit gyulekezete, vagy a romai katolikus egyhaz. Egykutya :down: ...

Ha ezt Cruise bácsi miatt írtad, akkor kicsit mellé ment, mert az úr a szcientológia híve, aminek semmi köze a történelmi egyházakhoz.
(Hit gyülekezetét is hagyjuk, annak sincsen, egy kalap alá venni a római katolikusok egyházzal merész, hogy azt ne mondjam, butaság.)
És nem, nem vagyok vakbuzgó katolikus. :D

#985 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:05

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 14:52

...
Ron Hubbardot formázó bögrékből iszogatnak az ünnep alkalmából.  :omg:
(Ron Hubbard a scientológiai "egyház" alapítója, harmadrangú sci-fi íróból avanzsált vallási vezetővé)
...

Mielőtt ilyen kijelentéseket puffogtatsz, nem ártana utánaolvasni a kijelentéseidnek, L. Ron Hubbard soha nem volt harmadrangú sci-fi író, rengeteget tett a sci-fi irodalomért, a sci-fi "aranykor" egyik nagy öregje.
A szcientológiával én sem rokonszenvezem, de ettől még nem kell elvitatni az úr egyéb kvalitásait.

Idézet

Komolyan be kellene tiltani ezt az "egyházat".

Ez az, láthattuk, hogy a zéró tolerancia micsoda csodálatos dolgokhoz vezetett a világtörténelem során. :omg:  :down:
Tőlem mindenki abban hisz, amiben akar addig, amíg az én életterembe nem tolakszik vagy nem akarja rám erőltetni a nézeteit.

#986 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:08

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:58

Ha ezt Cruise bácsi miatt írtad, akkor kicsit mellé ment, mert az úr a szcientológia híve, aminek semmi köze a történelmi egyházakhoz.
(Hit gyülekezetét is hagyjuk, annak sincsen, egy kalap alá venni a római katolikusok egyházzal merész, hogy azt ne mondjam, butaság.)
És nem, nem vagyok vakbuzgó katolikus. :D

Nem csak miatta... csak O inditotta el a gondolkodasomat. Amugy szinte egyhazfuggetlen a birka szelidites. Hit gyulekezete VS katolikus egyhaz... mindkettot hatalmas baromsagnak tartom... hit gyulekezete annyibol jobb, hogy gazdasagilag megeri belepni. Vedettseget kapsz, uzleti befolyast es segitoket magad kore. Mig a katolikus egyhaz csak lova tesz. Pelda... utazunk... lerobbant kocsi, tovabb megyunk. Mondom dejo, halacska van az oldalan... nagy fekezes, es megallas, segitseg nyujtas. :rolleyes:

Katolikus egyhazrol is megvan a velemenyem... mocsok egy banda, ahogy az egyhazak nagyresze a papokkal egyetemben. Egetnivaloak... olyan ritka a jo pap mint a jo tanar.

Nekem nem a vallasokkal van bajom... azok lehetnek akar meg jok is. Erot adnak, iranyt mutatnak es segitenek... de az egyhazak undorito mocskos szervezetek. Par napja vetitettek megint az Istvan a kiralyt... az mekkora egy ferdites... Istvan a jo, Koppany meg a gonosz bacsi... hehh... persze... a papok meg a szupermenek. Sajna minel tobbet olvasok, tanulok egyhazakkal kapcsolatban (egyetem miatt muszaj... :down: ) egyre inkabb utalom es undorodom az egyhazaktol. Ezt inkabb az europai es amerikai egyhazakra mondom. Bort isznak es vizet predikalnak... marmar a politikusokkal vannak egyszinten egyesek az egyhazbol. Bar vannak remek kivetelek... akik tenyleg hisznek, es a vallashoz igazodva elnek. Oket tisztelem, nagyon is. De a keresztenyseg is mibol indult... dacbol... ellenallas volt. Boldog boldogtalan beallt, hivo nem hivo... merthogy az akkori rendszer ellen lehetett lazadni. Az egyhaz inkabb valami europai uniohoz hasonlit szerintem. Inkabb a politikahoz hasonlit es a gazdasaghoz van koze nem pedig a vallas alapjaihoz.

Elnezest ha valakit megsertettem a fent leirtakkal... akinek nem inge ne vegye magara, az tekintse magat a kivetelnek es erezze magan tiszteletem. Koszonom.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#987 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:10

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 16:05

Ez az, láthattuk, hogy a zéró tolerancia micsoda csodálatos dolgokhoz vezetett a világtörténelem során. :omg:  :down:

Vallashaborukra gondolsz? :cool:

Najo... tenyleg sorry Off topic, nem all szandekomban tobbet offolni. Bocsi.

"Tőlem mindenki abban hisz, amiben akar addig, amíg az én életterembe nem tolakszik vagy nem akarja rám erőltetni a nézeteit."

Egyszer tortenjen meg, hogy kineznek, vagy nem kapod meg a neked jaro segitseget mert nem vagy egy szervezet tagja... amerikaban az az elso, hogy az ember elmegy templomba, ha uj helyre koltozik. Onnantol minden gondja relative megvan oldva... van ingyen kaja, ingyen pakolo munkas, segito emberkek. Ha nem megy az ember templomba az elso perctol kifogjak nezni. Najo... nem nagyvarosok, hanem kornyekekre lehuzva.

#988 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:19

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:08

Mig a katolikus egyhaz csak lova tesz. Pelda... utazunk... lerobbant kocsi, tovabb megyunk. Mondom dejo, halacska van az oldalan... nagy fekezes, es megallas, segitseg nyujtas. :rolleyes:

Hogy mi?  :think:

Idézet

Katolikus egyhazrol is megvan a velemenyem... mocsok egy banda, ahogy az egyhazak nagyresze a papokkal egyetemben. Egetnivaloak... olyan ritka a jo pap mint a jo tanar.

Nekem nem ez a tapasztalatom, ismerősi körben van elég sok hithű katolikus, és baráti összejöveteleken bizony meg-megjelenik egy-egy pap ismerős. Teljesen normális, jószándékú emberek.

Idézet

Nekem nem a vallasokkal van bajom... azok lehetnek akar meg jok is. Erot adnak, iranyt mutatnak es segitenek... de az egyhazak undorito mocskos szervezetek.

Vadhajtások mindenhol vannak. Minél nagyobb egy szervezet, annál több. Az "undorító mocskos" jelzőt iszonyú túlzónak érzem.
Ha már ennyire belelndültél, nem ártana utánaolvasnod nagy utálatod közepette, hogy a nagy egyházak milyen karitatív tevékenységeket végeznek. Megsúgom: nem keveset.

Idézet

Par napja vetitettek megint az Istvan a kiralyt... az mekkora egy ferdites... Istvan a jo, Koppany meg a gonosz bacsi... hehh... persze... a papok meg a szupermenek.

Ha ez jött le neked a rockoperából, akkor sürgősen nézd meg még egyszer-kétszerm nert nagyon nem kaptad el a lényegét.  :omg:

Idézet

Sajna minel tobbet olvasok, tanulok egyhazakkal kapcsolatban (egyetem miatt muszaj... :down: ) egyre inkabb utalom es undorodom az egyhazaktol.

Javaslom akkor áss mélyebbre a tanulmányaidban, ha már úgyis muszáj: sok mocsokságot csináltak a történelem folyamán, de rengeteg jó dolgot is.
Az ilyen általánosító kijelentések - no offense - csak azt mutatják, hogy sekélyes a tudásod. :(

Idézet

Ezt inkabb az europai es amerikai egyhazakra mondom. Bort isznak es vizet predikalnak... marmar a politikusokkal vannak egyszinten egyesek az egyhazbol.

Tény. Ahogy az is, hogy a vallás és a politika már-már szétválaszthatatlan, ennek történelmi gyökerei vannak, most nem szeretnék belemenni, mert már ez is vastagon offtopik.
Nem mondom hogy jó így, de hát a világ már csak ilyen, tökéletlen.

Idézet

Bar vannak remek kivetelek... akik tenyleg hisznek, es a vallashoz igazodva elnek. Oket tisztelem, nagyon is.

:up:

Idézet

De a keresztenyseg is mibol indult... dacbol... ellenallas volt. Boldog boldogtalan beallt, hivo nem hivo... merthogy az akkori rendszer ellen lehetett lazadni.

Bocs, de erre csak ennyit tudok:  :nevet2: .

Idézet

Az egyhaz inkabb valami europai uniohoz hasonlit szerintem. Inkabb a politikahoz hasonlit es a gazdasaghoz van koze nem pedig a vallas alapjaihoz.

Ahogy már írtam, igen, az egyházak és a politika sajna összefonódott.
Az meg, hogy a Vatikán pl. gazdasági hatalom is, szintén történelmi gyökerekkel bír.

Idézet

Elnezest ha valakit megsertettem a fent leirtakkal... akinek nem inge ne vegye magara, az tekintse magat a kivetelnek es erezze magan tiszteletem. Koszonom.

Miért kéne kivételnek tekinteni bárkinek is magát? Te úgy ahogy van az egyházat dózeroltad le, nem a hívőket. :D

RE: "sajnos" történész végzettségű vagyok, hajlamos vagyok belemászni ezekbe a témákba, elnézést, ne vedd csesztetésnek. :)

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 18. 15:37 -kor

#989 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:21

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 16:05

Tőlem mindenki abban hisz, amiben akar addig, amíg az én életterembe nem tolakszik vagy nem akarja rám erőltetni a nézeteit.

Amennyire elburjánzott ez a nagyszerű "vallás" pontosan a zéró tolerancia politikája lenne megfelelő vele kapcsolatban.
Amíg nem akarják ráderőltetni? Tudod hány munkahelyen küldik az embereket kötelező jelleggel scientológiai "továbbképzésre", "tanfolyamra" stb. Egyes helyeken már az előremenetel feltétele a tagság.
Tom Cruise meg a lapok szerint minden forgatáson kiveri a hisztit, mert nem hajlandó nem-scientológusokkal együtt dolgozni.
Igen, azt hiszem elérkezett az ideje a zéró toleranciának ezzel a vallással kapcsolatban.

#990 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:26

Etele, inkabb hagyjuk... az is meglehet, hogy sekelyes a tudasom. Ami valoszinuleg igaz. De ha en ennyire elvagyok tevedve, akkor egy atlag ember hogy ellehet tevedve aki megcsak nem is tanul komolyabb (ertsd egyetemi) szinten vallasrol es hasonlokrol... hat itt a birkasag lenyege.

Egy utolso dolog, es utana tenyleg nem offolok tovabb. Tenyleg kar volt mar beirjam, elismerem...

Szoval... egyvalami miatt tisztelem az egyhazat es a papokat. Hihhetetlen kepesseggel szinte hipnotizaljak es iranyitjak az embereket. Valami zsenialis technikaval... amerika 4/5ode hisz valamilyen vallasban es gyakorolja is azt. Mi ez, ha nem hatalmas siker? ;)  Mi ezt NLP (neuro-lingvisztik-programozas) -kent tanultuk...

#991 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:27

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:10

Vallashaborukra gondolsz? :cool:

Nem csak.

Idézet

Egyszer tortenjen meg, hogy kineznek, vagy nem kapod meg a neked jaro segitseget mert nem vagy egy szervezet tagja... amerikaban az az elso, hogy az ember elmegy templomba, ha uj helyre koltozik. Onnantol minden gondja relative megvan oldva... van ingyen kaja, ingyen pakolo munkas, segito emberkek. Ha nem megy az ember templomba az elso perctol kifogjak nezni. Najo... nem nagyvarosok, hanem kornyekekre lehuzva.

Ilyen "élményem" még nem volt. Remélem nem is lesz. Összetartó vallási közösségekkel már találkoztam, de azok nem a kirekesztésen alapultak.
Egyszerű a megoldás, egyébként: ha ilyen szar valahol, el kell költözni, más környékre, más városba, más országba.

Szerkesztette: Etele 2006. 04. 18. 15:33 -kor

#992 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:28

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 16:08

Nekem is pontosan ez a tapasztalatom a katolikus egyházzal kapcsolatban. Álszent és a velejéig romlott  banda, bort isznak és vizet prédikálnak, létezésük kezdete óta folyamatosan.  :down:

#993 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:30

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:21

Amennyire elburjánzott ez a nagyszerű "vallás" pontosan a zéró tolerancia politikája lenne megfelelő vele kapcsolatban.
Amíg nem akarják ráderőltetni? Tudod hány munkahelyen küldik az embereket kötelező jelleggel scientológiai "továbbképzésre", "tanfolyamra" stb. Egyes helyeken már az előremenetel feltétele a tagság.

Csak ismételni tudom magamat: nem kell ott dolgozni.
Ahol rám akarnak erőltetni egy hitet, ott nincsen maradásom.

Idézet

Tom Cruise meg a lapok szerint minden forgatáson kiveri a hisztit, mert nem hajlandó nem-scientológusokkal együtt dolgozni.
Igen, azt hiszem elérkezett az ideje a zéró toleranciának ezzel a vallással kapcsolatban.

És ha ezzel a vallással végeztél a zéró tolerancia elvén, mi lesz a következő, ami annyira irritál, hogy el kell törölni?
Veszélyes ösvény ez, veszélyes kijelentés.

Tom Cruise meg elmehet a tudodhova, ennek a hisztinek a 90%-a sztárallűr, jó dolgukban nem tudják már mit találjanak ki ezek az idióták. :)

#994 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:32

Idézet: bgabor - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:28

Nekem is pontosan ez a tapasztalatom a katolikus egyházzal kapcsolatban. Álszent és a velejéig romlott  banda, bort isznak és vizet prédikálnak, létezésük kezdete óta folyamatosan.  :down:

Huh, akkor te feltatáltad az időutazást? Én is menni akarok!!! :D

#995 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:46

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 15:26

Mi ezt NLP (neuro-lingvisztik-programozas) -kent tanultuk...

Errol en is olvastam mar konyvet nagyon kemeny dolog...  :p
Minden tudas hatalom es ez ebben az esetben is nagy igazsag  ;)
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#996 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:49

Tenyleg ne legyen vitatema az vallas es az egyhazak, nem is ez a topik az a topik,
nyilvan mindenkinek van rola velemenye, de nem is kell egymast meggyozni rola vagy
vedeni a velemenyed, csupan hallgasd meg a masiket is....
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!

#997 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 15:50

van templom téma ott kéne ezt fejtegetni nem tele offolni ezt ezekkel...lerágott csont... :rolleyes:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#998 Felhasználó inaktív   ezazaz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 18. 22:10

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem, mégpedig a következő: barátnőm fogamzásgátlót szed (nem tudom mi a neve sajnos, nem olcsó, alacsony hormontartalmú készítmény), viszont olyan problémája van, hogy rengeteget fáj a feje. Összefügghet-e ez a tabletta szedésével, esetleg másikra kellene áttérnie? Ez különben már a harmadik amit szed, de az előző kettőnél is adva volt ez a gond. Amikor szünetet tartott és "vigyáztunk" egyéb módszerekkel, nem fájt a feje.
A választ előre is kösz.

#999 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 08:14

Idézet: ezazaz - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 23:10

... hogy rengeteget fáj a feje. Összefügghet-e ez a tabletta szedésével, esetleg másikra kellene áttérnie? Ez különben már a harmadik amit szed, de az előző kettőnél is adva volt ez a gond. Amikor szünetet tartott és "vigyáztunk" egyéb módszerekkel, nem fájt a feje.

Sajnos, valóban van összefüggés.

A tablettáknak van néhány mellékhatása ( a használati utasításon fel vannak tüntetve), s ezeknél az újabb típusú készítményeknél- tapasztalat alapján-  a  fejfájás a leggyakoribb. A szervezet toleranciája, ill. egyéni érzékenység is közrejátszik a mellékhatások kialakulásának kockázatában.

A kezelőorvost - aki a tablattát felírta-tájékoztatni kell  ezekről az észrevételekről, és valóban át kell térni egy másik fajtára, lehetőleg más összetételűre, mint az előzőek voltak.
Meg kell találni azt a fajtát, ami a legjobban illeszkedik az adott egyén szervezetéhez.
Nem egyedülálló a problémátok, a helyes tabletta választás (orvos által!!)  nem okoz semmilyen mellékhatást!

Még egy fontos dolog:  mindenképpen ki kell zárni, és tisztázni, hogy a fejfájás nem organikus eredetű-e, ez viszont az orvos feladata !

#1000 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 08:18

Idézet: ezazaz - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 22:10

Sziasztok! Nekem is lenne egy kérdésem, mégpedig a következő: barátnőm fogamzásgátlót szed (nem tudom mi a neve sajnos, nem olcsó, alacsony hormontartalmú készítmény), viszont olyan problémája van, hogy rengeteget fáj a feje. Összefügghet-e ez a tabletta szedésével, esetleg másikra kellene áttérnie? Ez különben már a harmadik amit szed, de az előző kettőnél is adva volt ez a gond. Amikor szünetet tartott és "vigyáztunk" egyéb módszerekkel, nem fájt a feje.
A választ előre is kösz.

Ilyet már én is hallottam 1-1 ilyen gyógyszer miatt, de mondjuk 3 különbözőnél már nem túl pozitív, de WhiteHunter és a többiek akik patentek a témában biztos konkrétabbat mondanak Neked, Nektek.

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »