A DC jelenleg pont annyira 0-t számít, mint a PCI-E és a DDR2.

Önmagában és együtt akár, a hardver nem számít semmit, amíg nem használják ki a szoftverek. PCI-E-s A64-es konfigra is csak azért van szükség, mert AGP-be nem megy semmi a ritka X850XT-n felül.

De, minap olvastam, hogy becáfol a 7800, mint egy tövénél elszorított f@sz punnyadt orgazmusa.

Ezt nem szeretem ebben az iparban, jobban marketing, mint bármi... amikor vártam egy ilyesmire, akkor jött a pofára esés.
Mellesleg pont ugyanez a dolog az A64 is, évekig kihasználatlanul, aztán most végre a Vista... volna örülni, de hát a legújabb technológia... és hogy érdemes volt-e várni erre, hát persze

jön a DDRII -mert miért ne jönne- ?

Átb@szás az egész PCipar.

De ezért szeretjük. Ha mindenki ennyire kapna a 'fejlődésre', mint a hardcore pécések, akkor talán nagyobb üzlet lenne, mint az olaj (annál nincs nagyobb, de eltúlzott hasonlatnak jó volt). De legalább is, szerintem a marhákon mérik le, merre érdemes menni.

Szal' irány a platformváltás, a PCI-E szűk lesz (ugyanazért, amiért az AGP - miért???), jön majdmás foglalat és ez így lesz mindig.
Addig is CPU teljesítmény limit, videokártya limit, TFT/CRT átmérő limit rulZ, igazíts folyton.