Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 21:33
Szerinted az FX széria milyen volt???

Pont azon volt porszívó, és süvített 80 dB-vel, fülsüketítően. És annak volt akkora hőtermelése és hőleadása, mint egy gőzgépnek vagy olajkályhának.

Ezzel szemben a vetélytárs ATi-nak zseniális volt az r9xxx-es sorozata.
Ezt akartam hallani..Azt hiszem majd 10 év múlva is ezt halljuk majd fanATikusoktól, h a FX szária....
Szerintem kellene még egy "FX széria" h ATi kicsit magához térjen, és "alkothasson"....mert túl nagy a nyomás, ügy veszem észre....lásd x1900
Szerintem többet foglalkoznak ATi nál overclocking-al, hűtéssel és áramforrásokkal, mint valódi innovációval....ja meg nyomják a szilíciumot hatszáz shaderrel, mert másképp nincs előny.
100 fps v 150fps qrvára mindegy.....majd X1900 kb 5 fps-el gyorsabb lesz akkor üj királyt avatunk....én ebből nem kérek ingyen sem, köszönöm szépen.....
Majd ha ATi előáll innovatív és nem kényszerűségből kiizzadt dolgokkal, pl kihozzák a SM 4.0-át SM 5.0-át (elég valószínűtlen), vagy esetleg előáll valami "ötlettel" szabvány szinten, akkor majd hajbókolunk.....Nem azt mondom h nem jók az ATi kártyák, de ne mindíg azon lovagoljunk h gyorsabbak, meg szebbek, és főleg ne azon h okosabbak mert nem igaz!!!!
Mellesleg fejlettebb platform volt mint R9xxx-széria...h lasabb volt az más tészta..."innováció!!!"