XGI-t temetheted, mivel FX-et próbáltak másolni, de még azt is sikerült alúlmúlni nagy meló lehetett
Átmeneti kártyát hogy érted?
Azért csendesen megjegyezném, hogy való igaz a 3DFX csőd után az nvidia lett a vezető kártyagyártó, ő diktált. Sikerült is neki jó pár mutatós darabot kivillantani, leírtad őket én nem teszem meg még egyszer, de azért a gef4 mellett nem kéne elfeledkezni a R8500-ról, az a kártya volt szvsz az első aki árnyékot vetett a Geforce-ok fényes felületére. Itt már párszor el is hangzott, hogy a PS megoldása már annak előremutatóbb volt, mint a Gef4nek. Aztán ugye jött a DX9 széria, FX csodaszéria. Egy nagyon jó család volt a 9700 és 9500, aztán ezt csak tetézték a 9600 és 9800-cal, majd végül mind a két család átmászott a low-k technológiára, amivel sikerült mind a 2t teljesen kihajtani. Ezután következett a gef6 és az x7/800 családok eljövetele. Gondok ATi-nál az x700-zal, nem megy AGP-re, de mégis. Azért nvnél is megvolt a bukta emlékszem, hogy a 6800 debüt után ugyanaz volt, mint az x1800 esetében, hogy jó darabig egy darab nem volt belőle. Az x700-at lenyomta a 6600 széria (nvidia szvsz konrétan a 6600GTnek köszönheti, hogy visszaszerezte a piaci részedést), de a felső kategóriában az x800 azért szorongatta a 6800-at. Itt még én sem láttam semmi extrát, a sm3.0 1-2 techdemón kívül nem sokat mutatott magából, HDR dettó. Aztán jött a 7800 meg előtte az x850, na azért az x850-nél már én is "reklamáltam" hééé, hol az sm3??? Hát sehol

Jött az x1000 széria. Sztem pont annyi újítást tartalmaz, amennyivel később jött. Egy alapvetően más elvek szerint megtervezett GPU. Ugyanez lesz a G71 vs R580 is. Már látom a belinkelt 2048*1536-ban készült teszteket, ahol is az R580 a 16 ROP és TMU miatt nem fog úgy muzsikálni, mint a G71 a Frosty által emlegetett 16ROP és 32 TMU kombóval
Én személy szerint ürölök, hogy két gyártó van ezen a területen (lehetne több is), mert van verseny és fejlődés
Egyet nem értek. A középkategóriát sikerül mindig elcs*szni

De most komolyan, x700, x1600 (ami nem rossz darab, csak nem 6800 áron, ami stabilabb prodikciót mutat be)

Kiváncsi vagyok, hogy R580-nal elvileg jövő mutánsok mit mutatnak majd.
Szerkesztette: BoGab 2006. 01. 12. 18:44 -kor
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!