Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 19:24
úgy már nem éri meg valóban.
jelenleg az egyetlen ami kilóg árban a sorból az a 7900GT. lefelé.
a 7800GTX-hez képest viszonylag normál árban volt az XT és a 7800GT is.
de most lehúzták a GTX-eket egy jó 15-20k-val. onnan már nem éri meg a különbözet az XT-t.
nekem is alig volt most a cserénél érdeklődőm a GTX-re. végül azért mentem bele a 7800GT-re cserébe, mert nem lett volna rá rendes áron semmilyen kereslet. már most is 90k-val nyomják őket a bolhán és semmi reakció...
a GT-t viszont 65k vagy afölött el fog menni tuti (neked is megnőtt a forgalmad az új hírdetéssel

), nem esik még az ára.
így gyakorlatilag az lesz a vége, hogy a nem túl nagy, de azért mégsem elhanyagolható +10-15% sebességkülönbségért még elég komoly pénzmaghoz is hozzájutottam a cserével
nem beszélve arról, hogy a GTX-eket a kutya se fogja vinni, ha tényleg megérkeznek a 7900GT-k.
legalábbis velük egy áron nem, nemhogy magasabban...
5k-t nyertem a 7800gt-7900gt valtason. az x1900 +36ba kerult volna konkretan. hihetetlen, hogy par ezer forint csokkentesert majdnem szetszedtek az ember. par ora alatt megvolt a 7800gt uj gazdaja.
nagyon esznel kell lenni.
enyem lett az egyik club3d. kicsit korulmenyes volt...
felhivtam oket, hogy tenyleg annyi e, es hogy van e, tenyleg referencia db e. azt mondtak, hogy 1db van az uzletben es 2db raktaron. le lehet foglalni? persze hogy nem... mire gyorbol felernek, siman elvinnek. de ehhez nem kellett par ora. eleg volt tiz perc. makomra epp arra jart az egyik ismerosom, bekuldtem - mar nem volt meg (fel oran belul!). viszont 10% leperkalas utan le lehetett foglalni a raktarosat (penz beszel - siman nem lehetett). gyorsan le is lett - delutan mar a listan sem szerepelt a 7900. parszor telefonaltam utana, hogy megjott e... kb fel kilencre lett tuti, hogy megvan. szombaton rohantam fel. es tenyleg... brutto 72000 penzert adtak egy 7900gtt. igaz csak egy ev garos, de hat addig ugyse lesz nalam.
rakerdeztem, hogy miert ilyen olcso - de a srac azt se tudta, hogy mashol mennyi. azt mondta biztos kulfoldi kiskerbol van. jo messzirol johetett, mert tolunk nyugatra is dragabb, radasul most az euro is dragult es kinn is feljebb ment az ara.
aki x1900xtben gondolkodik ne habozzon - annak is hasonlo az arkepzese. en nem csodalkoznek, ha ilyen aron nem tul gyakran kapnanak. mashol 10-15e forinttal tobb!
Szerkesztette: arn 2006. 03. 27. 10:54 -kor