HWSW Informatikai Kerekasztal: Kötetlenül, a VGA kártyákról... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kötetlenül, a VGA kártyákról... mindennapi társunk, a VGA... Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 19. 15:10

Very high van, AAA és MSAA4x (ez utóbbi nálam a töltőképépernyőn kifagy, de az AAA amúgyis jobb minőséget eredményez a képek alapján link), és 16x af is van. Scene-be csak frontline pálya jelenik meg nálam.

Szerintem nem ártana egy physx-es lista sem, persze az csak nv tulajoknak lenne érdemes.

dx11-nél tesselation mindenképp be van pipálva, ki se lehet szedni, a DOF-ot meg be lehet pipálni mellé.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2442 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 19. 16:10

dx11-nél tesselation mindenképp be van pipálva, ki se lehet szedni, a DOF-ot meg be lehet pipálni mellé.

A DOF-ot ne kapcsoljátok be, ha normális tesztet akartok. Vele diavetítés, még komolyabb kártyákon is.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2443 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 16:54

Akkor valahogy így:

1. lista
DX10; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -disabled; Texture filtering -16x; Physx -disabled;

2. lista
DX11; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled; Tesselation -enabled; DOF -disabled;

Ha mindkettőtöknek megvan azért nézhetnétek DOF -enabled eredményt is, mennyivel kevesebb mint disabled módban?
Illetve az első listán mennyit esik az eredmény ha bekapcsoljuk az AA-t?

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2444 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2011. 04. 19. 17:54

Akkor valahogy így:

1. lista
DX10; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -disabled; Texture filtering -16x; Physx -disabled;

2. lista
DX11; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled; Tesselation -enabled; DOF -disabled;

Ha mindkettőtöknek megvan azért nézhetnétek DOF -enabled eredményt is, mennyivel kevesebb mint disabled módban?
Illetve az első listán mennyit esik az eredmény ha bekapcsoljuk az AA-t?

Üdv
szabi

AA-t nem lehet kikapcsolni, vagy msaa van vagy aaa.

A dof-ot megnézem mindjárt mennyit vesz le.

Dof nélkül 36 az átlag, doffal meg 25 :) 1920x1080-ban minden maxon.

Szerkesztette: Valdy 2011. 04. 19. 18:15 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2445 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 19. 20:15

Nos szerintem akkor a teszt felbontáson DOF lehet bekapcsolva.
Szóval ez jó véglegesnek, nosza nyiss neki új topicot, akinek megvan hadd mérjen egyet-kettőt. :cool2:

1. lista
DX10; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled;

2. lista
DX11; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled; Tesselation -enabled; DOF -enabled;

Üdv
szabi

Szerkesztette: szabi 2011. 04. 19. 20:15 -kor

az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#2446 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2011. 04. 19. 21:15

Nos szerintem akkor a teszt felbontáson DOF lehet bekapcsolva.
Szóval ez jó véglegesnek, nosza nyiss neki új topicot, akinek megvan hadd mérjen egyet-kettőt. :cool2:

1. lista
DX10; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled;

2. lista
DX11; 1280×720; Quality -very high; Antialiasing -AAA; Texture filtering -16x; Physx -disabled; Tesselation -enabled; DOF -enabled;

Üdv
szabi

Nyitottam: link

Tolongás nem várható :)
Ma viszont pont nem tudom letesztelni.

#2447 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 15:56

Sziasztok!

Lenne egy problémám, hátha tudja valaki a megoldást...

A szitu a következő: összegyűjtöttem az összes NV csúcskártyát NV1-től GTX 480-ig, és szeretnék egy VGA tesztet csinálni, amiben a lehető legtöbb kártya szerepel a gyűjteményemből. Ehhez egy olyan alaplapra volt szükségem, amin EGYSZERRE szerepel teljes értékű (nem emulált) AGP és PCIE slot is. Ilyen alaplap nagyon kevés van. Mondhatni összesen csak egyet találtam: ASRock ALiveDual-eSATA2 :D
Tudom nem egy high-end cucc, de hát a cél szentesíti az eszközt :) Ezen az alaplapon egy nForce 3 250-es chipset felel az AGP foglalatért és egy ALi/ULi/NVIDIA M1695 csoda a PCIE vezérléséért (utóbbi lesz a probléma forrása gondolom). Mellé beszereztem a legerősebb procit amit kezel (Phenom II X4 965 BE) és 4 GB DDR2-800 RAM-ot. Az alaplappal egyébként nincs semmi gond, szépen megy benne az összes AGP-s és az összes 1 magos PCIE kártya is, a GTX480-at is beleértve. Viszont a dupla GPU-s kártyáknál csak 1 GPU működik. Mindhárom kártyánál (7950 GX2, 9800 GX2 és GTX 295) ugyanez a probléma. Az eszközkezelőben szépen látszik mind a két GPU (két külön kártyának), az Everest is látja mind a kettőt, de SLI összeköttetés nem létesül közöttük. A driver fel sem ajánlja hogy bekapcsolja-e az SLI-t, a beállítások között meg se jelenik az SLI opció, a GPU-Z szerint az SLI ki van kapcsolva, és egyébként is csak az egyik GPU melegszik terhelés hatására, és a sebesség is 1 GPU-nak felel meg. Érdekesség, hogy mindhárom kártyánál a 2-es GPU dolgozik.

Próbáltam többféle drivert, próbáltam a rendszert újrahúzni (XP-t és Win7-et is - utóbbinál még rosszabb a helyzet, mert 1 GPU-val se mennek a 2 GPU-s kártyák), azt is próbáltam, hogy nem teszem fel az alaplap drivereit, hátha azokkal van valami összeakadás, de nem jártam sikerrel. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a VGA drivert bármilyen módon (registry hackeléssel, vagy valami külső segédprogival) arra kényszeríteni, hogy felajánlja (és bekapcsolja) az SLI módot akkor is, ha magától nem teszi? Esetleg van-e valakinek tippje, hogy mi egyebet próbáljak még ki?

A válaszokat előre is köszönöm
"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#2448 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 16:49

Üzenet megtekintéseIdézet: GAI - Dátum: 2011. 04. 20. 16:56

Sziasztok!

A szitu a következő: összegyűjtöttem az összes NV csúcskártyát NV1-től GTX 480-ig, és szeretnék egy VGA tesztet csinálni, amiben a lehető legtöbb kártya szerepel a gyűjteményemből. Ehhez egy olyan alaplapra volt szükségem, amin EGYSZERRE szerepel teljes értékű (nem emulált) AGP és PCIE slot is. Ilyen alaplap nagyon kevés van. Mondhatni összesen csak egyet találtam: ASRock ALiveDual-eSATA2 :D
Tudom nem egy high-end cucc, de hát a cél szentesíti az eszközt :) Ezen az alaplapon egy nForce 3 250-es chipset felel az AGP foglalatért és egy ALi/ULi/NVIDIA M1695 csoda a PCIE vezérléséért (utóbbi lesz a probléma forrása gondolom). Mellé beszereztem a legerősebb procit amit kezel (Phenom II X4 965 BE) és 4 GB DDR2-800 RAM-ot. Az alaplappal egyébként nincs semmi gond, szépen megy benne az összes AGP-s és az összes 1 magos PCIE kártya is, a GTX480-at is beleértve. Viszont a dupla GPU-s kártyáknál csak 1 GPU működik. Mindhárom kártyánál (7950 GX2, 9800 GX2 és GTX 295) ugyanez a probléma. Az eszközkezelőben szépen látszik mind a két GPU (két külön kártyának), az Everest is látja mind a kettőt, de SLI összeköttetés nem létesül közöttük. A driver fel sem ajánlja hogy bekapcsolja-e az SLI-t, a beállítások között meg se jelenik az SLI opció, a GPU-Z szerint az SLI ki van kapcsolva, és egyébként is csak az egyik GPU melegszik terhelés hatására, és a sebesség is 1 GPU-nak felel meg. Érdekesség, hogy mindhárom kártyánál a 2-es GPU dolgozik.

Próbáltam többféle drivert, próbáltam a rendszert újrahúzni (XP-t és Win7-et is - utóbbinál még rosszabb a helyzet, mert 1 GPU-val se mennek a 2 GPU-s kártyák), azt is próbáltam, hogy nem teszem fel az alaplap drivereit, hátha azokkal van valami összeakadás, de nem jártam sikerrel. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e a VGA drivert bármilyen módon (registry hackeléssel, vagy valami külső segédprogival) arra kényszeríteni, hogy felajánlja (és bekapcsolja) az SLI módot akkor is, ha magától nem teszi? Esetleg van-e valakinek tippje, hogy mi egyebet próbáljak még ki?

Valószínűleg az alaplap (PCI Express Chipset) nem rendelkezik SLI támogatással és a driverben ezért tiltva van. :)
Legalábbis erre tudok tippelni most. Lehet valami hack kell.
Ugye az nV így tiltja/tiltotta régen az AMD/Intel lapokon az SLI konfigurációkat driverből.

A másik ötletem a nem megfelelő számú és kapacitású PCIE sáv lenne, de a chipset leírása szerint tud adni full 16x kapacitást.

http://xdevs.com/e10....php?content.30

Szerkesztette: ThomasS31 2011. 04. 20. 17:10 -kor

#2449 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: GAI - Dátum: 2011. 04. 20. 17:56

Sziasztok!

régebben már írtam róla valamelyik topikban... de abszolút nem érdekelt senkit :D

Kép

Activating NVIDIA SLI on all motherboards, updated detailed HOW-TO
http://xdevs.com/e10....php?content.30

Az Asrock régen kiadott direkt egy SLI patchet ULi 1695/7 chipsetekhez, de azt pár napon bellül az NV kérésére visszavonták.

Idézet

A while back Asrock published a SLI enabling patch for their ULi chipset based motherboards that have two PCI-Express slots. Various rumors suggested that the patch would also function under other chipsets as well, and allow users with other chipsets to use SLI on their non-SLI motherboards. Unfortunately the original version of the patch installs only on ULi 1695/7 chipsets - you couldn’t use it if you didn’t have a motherboard with that particular chipset.

We’ve managed to rip the installer and to create a modified version of the SLI patch that allows you to use it with EVERY motherboard. We couldn’t do in-depth testing on other chipsets, but if the rumors are true then it should definitely work. Feel free to use it at your own risk, and please post the results in our forums. Remember, this is a modified version and is not supported by Asrock, ULi or Nvidia.

Removed by Nvidia's request, more details here.

http://www.ngohq.com...-sli-patch.html

Talán a google segít megtalálni valahol az eredeti SLI patchet...

OK hogy támogat sokmindent az az Asrock lap, de sajnos csak PCIe 1.0a-t tud, az 1.1-et pedig nem. :(

mire beírtam már ThomasS31 is belinkelte :D

Idézet

Szerkesztette: ThomasS31 Ma, 18:10 -kor

Szerkesztette: Chabi 2011. 04. 20. 17:15 -kor

Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#2450 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 18:18

Köszönöm a válaszokat!

A patch hatása sajnos a windows töltőképernyő után fekete képernyő, majd 6 rövid sípolás a pc speakerből, és újraindulás :( Azért próbálkozom még vele, esetleg régebbi driverekkel hátha működik.

Egyébként ugye itt nem fizikailag 2 VGA-ról beszélünk, hanem gyárilag 2 GPU-s videokártyákról, amiknek elméletileg nem SLI-képes alaplapokban is működniük kéne ha jól tudom :-s

Szerkesztette: GAI 2011. 04. 20. 18:19 -kor

#2451 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 20. 19:51

Úgy tűnik egy friss rendszer, egy régebbi driver, és az SLI patch alkalmazása meghozta a várva-várt eredményt :)

Bár nekem még mindig gyanús az az 1-es GPU, mert sokkal lomhábban melegszik a 2-esnél, de persze az már adódhat az SLI skálázódási gyengeségeiből is...

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  sli.jpg (198,65K)
    Letöltések:: 16

#2452 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 05:40

Háááát... fura ez. Tesztelgettem kicsit, és elég eltérő eredmények születtek. A 7950GX2-nél mintha nem működne az SLI, annak ellenére hogy kiírja. Legalábbis ennek a kártyának majdnem olyan gyorsnak kéne lennie, mint a 8800 Ultrának. De legalábbis a 6800 Ultrára mindenképp elég durván rá kéne vernie, hiszen 1 GPU-ja is gyorsabb, hát még 2. Ehhez képest kb másfélszeres csak a különbség a 6800U-hoz képest, a 8800U-nál meg sokkal lassabb, ami 1 működő GPU-ra enged következtetni. A 9800GX2 viszont SLI nélkül lassabb kéne legyen mint a 8800 Ultra, hiszen 1 GPU-ja lassabb, mégis megveri sokszor, ami működő SLI-t jelent :think: Ki érti ezt? :Đ

Szerkesztette: GAI 2011. 04. 22. 05:41 -kor

#2453 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: GAI - Dátum: 2011. 04. 22. 06:40

Háááát... fura ez. Tesztelgettem kicsit, és elég eltérő eredmények születtek. A 7950GX2-nél mintha nem működne az SLI, annak ellenére hogy kiírja. Legalábbis ennek a kártyának majdnem olyan gyorsnak kéne lennie, mint a 8800 Ultrának. De legalábbis a 6800 Ultrára mindenképp elég durván rá kéne vernie, hiszen 1 GPU-ja is gyorsabb, hát még 2. Ehhez képest kb másfélszeres csak a különbség a 6800U-hoz képest, a 8800U-nál meg sokkal lassabb, ami 1 működő GPU-ra enged következtetni. A 9800GX2 viszont SLI nélkül lassabb kéne legyen mint a 8800 Ultra, hiszen 1 GPU-ja lassabb, mégis megveri sokszor, ami működő SLI-t jelent :think: Ki érti ezt? :Đ

Nem tudod úgy csinálni, hogy a 2 gpu-s kártyákat másik lapban teszteled, de ugyanazzal a procival és rammal, a többit meg ebben a lapban?

#2454 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2011. 04. 22. 09:05

Nem tudod úgy csinálni, hogy a 2 gpu-s kártyákat másik lapban teszteled, de ugyanazzal a procival és rammal, a többit meg ebben a lapban?

Nincs sajnos másik lapom, AMD fronton nem vagyok járatos, csak emiatt az alaplap miatt vettem AMD procit :Đ Nameg másik alaplappal az eredmények nem lennének pontosan összemérhetőek... Lehet kukázni kéne ezt az asrock lapot, és mégiscsak szétválasztani az AGP és PCIE kártyák tesztelését :think: Csak akkor már Universal AGP-s lapban tesztelném az AGP-s kártyákat, hogy Riva128-tól lehessen indítani, de úgy kicseszek az FX5950U-val hogy csak 4x-es AGP-t kap 8x-os helyett :Đ Pedig pont az FX-et nem akarom "lejáratni" mert a közvéleménnyel ellentétben én szerettem azt a szériát... Mondjuk lehet pont így csesznék ki vele kevésbé, mert nem lenne összehasonlítva a 6800U-val, ugyanis abból PCIE-sem van :Đ Azért elég durva ott a különbség, talán a legnagyobb az egész sorozatban. Na mindegy, majdcsak lesz valahogy, de egyszer már meg akarom szülni azt a tesztet :)

Szerkesztette: GAI 2011. 04. 22. 09:09 -kor

#2455 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: GAI - Dátum: 2011. 04. 22. 10:05

Nincs sajnos másik lapom, AMD fronton nem vagyok járatos, csak emiatt az alaplap miatt vettem AMD procit :Đ Nameg másik alaplappal az eredmények nem lennének pontosan összemérhetőek... Lehet kukázni kéne ezt az asrock lapot, és mégiscsak szétválasztani az AGP és PCIE kártyák tesztelését :think: Csak akkor már Universal AGP-s lapban tesztelném az AGP-s kártyákat, hogy Riva128-tól lehessen indítani, de úgy kicseszek az FX5950U-val hogy csak 4x-es AGP-t kap 8x-os helyett :Đ Pedig pont az FX-et nem akarom "lejáratni" mert a közvéleménnyel ellentétben én szerettem azt a szériát... Mondjuk lehet pont így csesznék ki vele kevésbé, mert nem lenne összehasonlítva a 6800U-val, ugyanis abból PCIE-sem van :Đ Azért elég durva ott a különbség, talán a legnagyobb az egész sorozatban. Na mindegy, majdcsak lesz valahogy, de egyszer már meg akarom szülni azt a tesztet :)

Nézd a chipset általában alig számít, tehát ha szerzel egy jó AGP és egy jó PCIE lapot akkor végig tudod tesztelni az egészet és kvázi összevethető lesz. Csak legyen unanaz a proci meg a memória.
Pár százalék eltérés lehet csak ami nem számít (mérési hiba kategória).

Én eleve így álltam volna hozzá ehhez, ha már belevágok. :)

Egyébként driverben sem feltétlen a legújabb a legjobb mindhez, így abban sem tudsz elvileg "konzisztens" lenni.
Én anno a TNT kártyámra feltettem valami újabb drivert, és lassabb lett a Direct 3D mint a régi driverrel. :)
Persze ez vagy 10 éve volt. :D

Szerkesztette: ThomasS31 2011. 04. 22. 12:05 -kor

#2456 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 22:11

Biztos csak nyomdahuba, de nem rossz. :D

http://www.acomp.hu/...=&cikk_id=20786
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2457 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 05:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Csokis - Dátum: 2011. 04. 28. 00:11

Biztos csak nyomdahuba, de nem rossz. :D

http://www.acomp.hu/...=&cikk_id=20786

nekem erre a linkre nem jön be semmi...
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#2458 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 28. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Chabi - Dátum: 2011. 04. 28. 06:55

nekem erre a linkre nem jön be semmi...

Ugyan ilyen volt.

#2459 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 21:21

A napokban vettem egy 8400GS-t(512Mb) ami nemigen működik rendeltetés szerűen. A legújabb driver van fent még win reinstallt is csináltam, de valamiért 32 FPS-nél nem akar feljebb menni a cucc. Még az lenne a gondom, hogy 1 Gb-osnak jelzi a gép és a can u run it is. Valami ötletet várok, hogy miért lehet.

#2460 Felhasználó inaktív   Zsivaagoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 30. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2011. 04. 30. 22:21

A napokban vettem egy 8400GS-t(512Mb) ami nemigen működik rendeltetés szerűen. A legújabb driver van fent még win reinstallt is csináltam, de valamiért 32 FPS-nél nem akar feljebb menni a cucc. Még az lenne a gondom, hogy 1 Gb-osnak jelzi a gép és a can u run it is. Valami ötletet várok, hogy miért lehet.

http://logout.hu/cik...szt/teljes.html

Már 2008 februárban low end kártya volt. Mit vársz tőle?
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Ha visszakérdezek, akkor az azért van, mert nem értettem, hogy mit kérdeztél. Heeeee?

Téma megosztása:

• (157 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.