Idézet: Zsivaagoo - Dátum: 2011. 08. 10. 22:29
Én is követtem el hardver barbarizálást amikor már tökmindegy volt, és működött utána a cucc úgy ahogy kellett. Ez a VGA most melyik gépedben működik a sok közül?

Összesen 3 gép hangzott el az eddigiek során:
2 van anyuéknál, azaz egy közel 12 éves ősgép (s370-es alaplap, jelenleg 600 Mhz procival), aminél kínlódtam a processzorral, végül feladtam, van most az új náluk, ami eleinte problémásan indult végül úgy néz ki h működik (s478-as alaplap, Celeron D procival), végül van az én saját gépem (s478-as alaplap, P4 3 Ghz procival). Na az említett VGA az enyémbe került, ami hibásként volt árulva 5K-ért, azzal az indokkal h nem működik a ventilátora. Kérem szépen működik az tökéletesen, csupán annyit tettem h kimostam a ventilátort, és visszatettem a helyére. Délután óta folyamatosan megy, szal jól jártam. Ami ebben volt videókari (Abit Radeon 9600 256 Mb) az átkerül anyuék új gépébe, míg én örvendek a Sapphire Radeon x1650 Pro 512-esemnek
És hogy mellékesen zárjam a történetet, van még egy laptop is páromnak, az is egy P4-es, 2.6 Ghz nemtom milyen foglalatos procival... Az ősgépet leszámítva, mindegyik BIOS dátum szerint kb 6 éves gép... És tökéletesen működik... Bár a laptop ügyében is lenne pár kérdés, de azt egy megfelelő topicban (van ezzel kapcsolatos téma? Igazából kötődik valamelyest a VGA-hoz, de ugyanakkor a hangkártyarészhez is kapcsolódik, bonyolult történettel)