Windows 2000 / XP karcsúsítása (ex. "XP / 2000 Lite" topic)
Elküldve: 2003. 07. 24. 15:24
[url="http://"http://www.litepc.com/xplite.html"]http://www.litepc.com/xplite.html[/url]
update: Na, átírtam a topiccímet {8-)
update2: És mégegyszer! Remélem, így többen néznek be, mert valóban érdekes téma!
[ 2003. november 10.: szucsati szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 24. 15:27
Elküldve: 2003. 07. 24. 15:35
nekem nem, az tuti
Elküldve: 2003. 07. 24. 16:30
Persze, bonyolúltabb, de gondolom ebben nem lesz kernelcsere, stb., csak az összetevőket lehet eltávolítani. Gondolom kicsit kibővített sysoc.inf (vagy mi) buhera.
Elküldve: 2003. 07. 24. 17:42
Ha a kernelt tényleg nem módosítja, akkor értelme sincs annyi, mert az a pár progi biztos nem foglal annyi helyet.
Win2k/XP-ből biztos nem lehet 40 megás win98lite-hoz hasonlót csinálni
Elküldve: 2003. 07. 24. 20:08
Letölteni nem lehet még sehonnan sem ezt a progit, kíváncsi lennék rá
Talán még az Xp-re is áttérek, ha a 98Lite-hoz hasonlóan jó lesz
Elküldve: 2003. 07. 25. 08:19
Elküldve: 2003. 07. 25. 08:45
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
Ezt a 98lite progit valami más helyen nem lehet '''+vásárolni'''??? Mongyuk olyan helyen ahun ingyé aggyák[/quote]
ha e egy beta progival akarod szétcseszni a rendszered, aztán majd jönnek a topikok, hogy 'ien szarXP', 'olyan szar 2k'
meg ez nem warez fórum:
idézet:
Figyelem! Ez a fórum nem a szoftverek illegális beszerzésével kapcsolatos, kérünk mindenkit, hogy letöltési címeket, szériaszámokat, cd-kulcsokat és crack-eket ne tegyen közzé!
[/quote]
Elküldve: 2003. 07. 25. 09:11
idézet:
Ezt írta charlie:
ha e egy beta progival akarod szétcseszni a rendszered, aztán majd jönnek a topikok, hogy 'ien szarXP', 'olyan szar 2k'
[QB][/QB][/quote]
Elküldve: 2003. 07. 25. 09:47
idézet:
Ezt írta charlie:
[/quote]
Kimonta hogy ezt használlnám főoprendszernek? Csak ki akartam probálni, egy másik wincsin. De vedd ugy hogy nem mondtam semmit.
Figyelem! Ez a fórum nem a szoftverek illegális beszerzésével kapcsolatos, kérünk mindenkit, hogy letöltési címeket, szériaszámokat, cd-kulcsokat és crack-eket ne tegyen közzé!
--------------------------------------------
Persze mer mások nemszoktak ilyeneket kéregetni itt a forumba mi?Azthiszem az emberek többségének nincs ilyenekre pénze, igyvagyok ezzel énis.
Ugyhogy ha nemtudsz segíteni kiméj meg a véleményedtől!!!!
[ 2003. július 25.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 07. 25. 11:12
Amúgy annak ellenére, hogy milyen pöpec, nem valami ismert progi, meg lennék lepve, ha le lehetne tölteni a bétát illegálisan. A 98liteot is sokáig kellett keresnem.
A vélemény a progiról, hogy win2khoz én nem használnám. Az a rendszer úgy jó, ahogy van. XPhez viszont nagyon hasznos lehet. Az tele van marhaságokkal, amiket élvezet lehet kiszedni annak, aki azt használja.
És természetesen itt nem azokról a felhasználókól beszélek, akik xpn dolgoznak, hanem azokról, akik kvékeznek vele, vagy más könnyedebb szórakozást mívelnek vele, illetve azoknak jó, akik gyenge gépen használják.
Nővérem masinája pl egy mobil 366os p2, szüleimé egy 300as p2 (egyik sem cerka), ezeken azért nem ártana valamit javítani a sebességen (memóriaigényen...)
Elküldve: 2003. 07. 25. 11:40
idézet:
Ezt írta FőDudu:
M@xxtreme: olvass mélt![/quote]
Köszike. Kcs ment...![]()
T.O. valahonan ismerős vagy nekem![]()
![]()
Elküldve: 2003. 07. 25. 13:29
idézet:
Ezt írta **-=M@Xtreme=-**:
--------------------------------------------
Persze mer mások nemszoktak ilyeneket kéregetni itt a forumba mi?Azthiszem az emberek többségének nincs ilyenekre pénze, igyvagyok ezzel énis.
Ugyhogy ha nemtudsz segíteni kiméj meg a véleményedtől!!!!
[ 2003. július 25.: **-=M@Xtreme=-** szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Egy fórum szabályai kb. annyira képezhetik vita tárgyát, mint mondjuk a KRESZ. Ennyi erővel majd ne állj meg a piros lámpánál sem, ha nem értesz egyet vele. Hátha jön a kamion...
Ugyanakkor, a fórum szabályai az arra való helyen kritizálhatók:
HWSW Informatikai Kerekasztal >> Agora >> Visszabeszélő: A HWSW-vel kapcsolatos megjegyzések, kérdések és javaslatok
Elküldve: 2003. 07. 25. 15:48
köszönöm
Elküldve: 2003. 10. 07. 17:57
Van esetleg olyan júzer, aki már otthon pengeti az oprendszerét eme csodás dologgal, ugyanis már szeptember végén megjelent, énmeg most tudtam meg
Tapasztalatok ??
Elküldve: 2003. 10. 07. 18:59
idézet:
Ezt írta LittleAl:
Hali !
Van esetleg olyan júzer, aki már otthon pengeti az oprendszerét eme csodás dologgal, ugyanis már szeptember végén megjelent, énmeg most tudtam meg![]()
Tapasztalatok ??[/quote]
Jó hogy szóltál, le is szedtem a trialt. tapasztalatok később![]()
Elküldve: 2003. 10. 07. 21:08
[ 2003. október 08.: sen szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 10. 08. 16:36
idézet:
Ezt írta sen:
nekem megvan ez az xplite, de semmi kulonos. manualisan zsugoritom inkabb a rendszeremet. perpillanat 400MB-os a windoz (xpsp1) konyvtaram, es minden mukodik ;>
[ 2003. október 08.: sen szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Melyik verziót használod ? a trialt, vagy az 1.0 goldot ??
A kettő között jelentős különbség van a funkciók számában (30-100 asszem)

Súgó
A téma zárva.