HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#261 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 18. 21:58

Kérdeztem, kell-e hírekkel foglalkozó topik, nem kellett. Marad itt. :) Nem értem, mi bajod.
A procigyártós hír kapcsolódik a játékiparhoz, a másik meg vicces. ;) :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#262 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 18. 22:01

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:53

Na EZ az érdekes hír pl.:

A többi is az általában, max téged nem érdekel. ;) Ezt meg azért nem tettemmég be, mert CoD2-ztem. :D

A hír amúgy kiváló! :respect: Kedvenc íróm újra alkot. :up: Talán lesz olyan játék, ami megfoghatja az Undying-ot horror tekintetében. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#263 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 08:46

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 18., kedd - 22:53

Na EZ az érdekes hír pl.:

Egy kis kiegészítés. :)

Idézet

When "Jericho" comes out in late 2007, the Mature-rated title will be available only for next-generation consoles and PCs. Codemasters vp North America Bill West said the advanced visual and audio capabilities of those formats make it possible to realize Barker's "darkest of fantastical scenarios" with cinematographic effects.

Idézet

Barker hears call, creates 'Jericho' game

Director, author and artist Clive Barker often ponders how movies and novels require their creator to choose one path out of numerous possibilities. That question drew him to work with publisher and developer Codemasters on "Clive Barker's Jericho," an original video game that revels in horror and the paranormal and that allows him to explore many paths simultaneously.

Idézet

Clive Barker's Jericho will feature a quest within a mysterious land called Jericho, the center of which holds some powerful evil. The player will serve as a member on a special forces squad that wields traditional weapons and magical abilities on their mission to reach the center and save humanity. The game is currently scheduled to ship in late 2007 for next-generation consoles and the PC, and Barker also noted that the concept could also be made into a film at a later date.

Idézet

"There are things in my imagination which I think can only be paintings, things that can only be books, and this thing has to be a game," noted Barker. "Is there a movie in it later? Sure. But what it has to be is what it's going to be first, an absolutely killer game."
He added: “"I don't want to give too much away just yet, but the concept is that somewhere in northern Africa there is a walled city which is not just a walled city but walls within walls within walls. It's like Russian dolls, spaces within each other, and trapped inside each space is a slice of time where the warriors of good have gone against ultimate evil and have lost."

A Mester újra munkában! :respect: Kép

Alig bírom már kivárni ezt a minimum 1 évet. :D

szerk.: Ha az előző Barker játék, a Demonik is jó lett volna, kár hogy nem tudták befejezni. :( Az Undying 2 sem készült el sohasem az első vesztesége miatt. :( Remélem, ez már anyagilag is sikeres lesz, nem csak kritikailag. :up:

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 19. 08:51 -kor

#264 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 08:57

Idézet: GS

[MOVIE] FlowerMan - móka egyszerűen

Az U-Brothers bemutatta FlowerMan című játékát, amely arra törekszik, hogy bármilyen korosztálynak élvezetet nyújtson. A program célja, hogy felhasználójának némi mókát biztosítson, könnyedén, egyszerűen. Infók itt olvashatóak

Szerintem jópofa játék lesz. :) Videó itt.

Idézet: HW

Ismét élen a WoW, a Cars lenyomta a Simset

Megérkezett a legfrissebb, július 8-ával záruló toplista. Az eladási eredmények szerint a World of Warcraft ismét első helyre küzdötte magát, míg a Cars egészen hihetetlen, de továbbra is tartja második helyét. Mögöttük tömörülnek az örökzöld Simsek, agyon az látható:

1. World of Warcraft - Blizzard
2. Cars - THQ
3. The Sims 2 - Electronic Arts
4. The Sims 2: Family Fun Stuff - Electronic Arts
5. Half-Life 2: Episode 1 - Valve/EA
6. Titan Quest - THQ
7. The Sims 2: Open For Business - Electronic Arts
8. The Elder Scrolls IV: Oblivion - Bethesda Softworks
9. Guild Wars Factions - NCSoft
10. Star Wars: Battlefront II - LucasArts

Valaki próbálta már ezt a Cars-t? :D Csoda, hogy lenyomja a Sims-eket. :Đ Mondjuk, most csak 3 van a top 10-ben. :think:  :Đ

Idézet: Necros

Készül a Final Fantasy XI folytatása PC-re?

Nem. :(

Idézet: GS

Nincs Final Fantasy XI-folytatás

Míg egy nappal ezelőtt úgy tudtuk, hogy a Final Fantasy XI folytatása már készül, és PC-re is megjelenik, a Square Enix elárulta az igazságot. A japán Nikkei News Service információi tévesek, az MMORPG-nek ugyanis nem lesz folytatása. A fejlesztőcsapat egy új játékon dolgozik, amely azonban nem kötődik ehhez a fantasy világhoz.

#265 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 09:38

Egy vélemény a Gamestar-ról.

Hangsúlyozom, már régóta nem veszek számítógépes újságot, az elmúlt 7 évben, kb. évente vettem 1 darabot.
Viszont nyertem egy fél éves Gamestar előfizetést, így most beleolvasgatok néhyány hónapig.

Na, de a lényeg. Szerintem ez a Gamestar egy akkora nesze semmi fogd meg jól, PR szar, hogy az nem igaz!!! Nyomatják benne a hülye trendi dumát, hogy jópofizzanak meg menőzzenek a sok tizenéves gyereknek, mert a színvonal alapján, kb. nekik szól, és most tényleg nem akarok ezzel bántani senkit.

Aztán, amin kiakadtam az aktuális számukban, az az egyik egyoldalas félig meddig reklám-feature leírás volt, nevezetesen a tényleg a játékosok 99%-ának pénztárcájának megfelelő X1900XTX VGA-ról szóló. Mi a szarnak kell ilyet reklámozni egy oldalban? Azért, mert ezért fizetnek? Hurrá! Reklámozzanak 7600GT- vagy X1800GTO-t inkább. Ez olyan, mintha 2 anyátok közt között Hamann Tuningos 7-es BMW-t reklámoznának. :reklamacio:

Amin még kiakadtam a mostani Gamestar-ban, az az NFS űber-kurva-szar kárbón promo "leírás" volt.
A srác, aki írta, totál el volt alélva, hogy majd most aztán majd, az EA megmutatja, mert akkora újítások vannak, hogy az hihetetlen; csak be ne hugyozzon a gyönyörtől. De jó lesz, hogy hajlik majd a korlát, meg lesznek csapattársak, húha, mi lesz most, szerintem nem is tudok majd aludni altató nélkül, amígy meg nem jelenik. Ez a fölösleges túlskerázás, a semmi agyonmagasztalása! Hányinger. Na jó, nem semmi, mert én nem tudnék iylen programot sem írni, de nem is próbálkozom vele. Viszont, ha már írnak róla, akkor azt tegyék obejktíven, hitelesen.

Bocs, ha valakit megbántottam, de szerintem, ez most a gémsztár.

#266 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 12:08

Idézet: Necrosss

Valaki próbálta már ezt a Cars-t? Csoda, hogy lenyomja a Sims-eket. Mondjuk, most csak 3 van a top 10-ben.

tudod milyenek az ilyen "rajzfilmjátékok"? max 5 éves korig élvezhető is lehet.  :think:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#267 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 12:39

Idézet: Agrakos - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 10:38

Egy vélemény a Gamestar-ról.
...
Bocs, ha valakit megbántottam, de szerintem, ez most a gémsztár.

:up: Ezzel csak egyetérteni lehet. De az összes cikk színvonala olyan mélyen van, hogy max távcsővel látja a béka s*ggét. :) Plusz az újság designja, a DVD, a teljes játékok. Mind-mind nagyon gyenge.  :down: A célközönség szerintem is a tízenéves kölyök, a stílusból abszolúte ez jön le.
Amúgy a Guru sem sokkal jobb, de az még olvashatóbb... A GameMaster meg úgy tudom, megszűnt. :think:

Én úgy látom, ha nem jön vissza Mocsy a csapatával, akkor nem lesz igényes PC-s játékmagazin. :(

#268 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 12:51

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 13:39

:up: Ezzel csak egyetérteni lehet. De az összes cikk színvonala olyan mélyen van, hogy max távcsővel látja a béka s*ggét. :) Plusz az újság designja, a DVD, a teljes játékok. Mind-mind nagyon gyenge.  :down: A célközönség szerintem is a tízenéves kölyök, a stílusból abszolúte ez jön le.
Amúgy a Guru sem sokkal jobb, de az még olvashatóbb... A GameMaster meg úgy tudom, megszűnt. :think:

Én úgy látom, ha nem jön vissza Mocsy a csapatával, akkor nem lesz igényes PC-s játékmagazin. :(

Kösz, hogy nem kövezel meg! :up:

Hát, ja a régi szép idők, amikor még színovonalasabb olvasnivalót kaphatott az ifjúság!

#269 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:02

nézzük csak..
gamestar.

megveszem, olvasgatom, egyik kezemmel lapozgatok, másikkal fogom a fejemet. ilyen nincs.

akkor faszságokat tudnak leírni...ajjj..... van benne valami amint mondtál Agrakos.... GS = sok PR anyag egybedolgozva.

Hardvertesztek egyenlőek a VICCel! még régen volt egy x850XT teszt '...6800ultra sli-t könnyedén lenyomta...' :omg:  2 számmal késöbb: 'jelenleg a 6800u a leggyorsabb videókártya....'

a konfigajánlójuk szart se ér. codegen házat+tápot ajánlanak, a64et még 2005 végi számban SE! ajánlottak. LoL.

játéktesztek.... atyám. doom3 94%? errre..... Q4 80%. ok: unalmas, lapos! HÁT könyörgöm, a doom3 akkor mi? (ugyanaz tesztelte!!) ráadásul van egy ilyen kis táblázat ahol a konkurrens játékokat kiírják és a százalékukat. Na ebbe az a vicc, hogy nagyon sokszor ROSSZ százalékot írnak be, nagyon igénytelen.

netes szlenget pedig nagyon szépen kezdik átvenni. kicsit irritáló amikor 50x olvasom a 'lol'-t egy OFFLINE újságban.

megy a majmolás ezerrel, olvasói levelkből is csak azokat rakják be ahol tizenévesek azt ecsetelik hogy még este is a GS-re verik... :omg:

elég megnézni a gamstar.hu-t, a fórumot, vagy a kommenteket. szánalom.
JóSebesség

#270 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 13:39

A Guru annyival a GS fölött van, hogy jobb az újság designja.

Nemrégiben elővettem néhány régebbi Gurut (az igaz Mocsy félét), hogy vajon a mai újságok szarabbak, vagy én lettem idősebb néhány évvel, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy az újságokkal vannak a gondok. :)
Faster! Harder! Cadaver!

#271 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:25

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:02

elég megnézni a gamstar.hu-t, a fórumot, vagy a kommenteket. szánalom.

Odajárok röhögni. :D
Amikor valaki linkel egy GS-es hírt mindig elidőzöm a kommenteken; jól lehet látni, hogy -finoman szólva- az átlagéletkor nem verdesi az egeket.
Faster! Harder! Cadaver!

#272 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:50

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:24

Nemrégiben elővettem néhány régebbi Gurut (az igaz Mocsy félét), hogy vajon a mai újságok szarabbak, vagy én lettem idősebb néhány évvel, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy az újságokkal vannak a gondok. :)

Megnyugodtam. :up:

Ha valaki most a fejemhez verte volna, hogy de Te is voltál tizenéves, akkor biztos még jó volt ez a stílus, akkor nem tudtam volna hirtelen azt mondani, hogy hát pedig magasabb volt a színvonal. De így megerősítettél, hogy régebben tényleg volt jó újság!

#273 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:53

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 13:25

Odajárok röhögni. :D
Amikor valaki linkel egy GS-es hírt mindig elidőzöm a kommenteken; jól lehet látni, hogy -finoman szólva- az átlagéletkor nem verdesi az egeket.

Ne is mond, a Cov évkönyvet még mais átfutom néhányszor :D
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#274 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 13:55

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:25

jól lehet látni, hogy -finoman szólva- az átlagéletkor nem verdesi az egeket.

Az még hagyján lenne, hogy valaki tizenéves, elvégre egyszer mindenki volt az, de ettől a "viselkedéstől", ahogy írnak a "kedves" cikkírók, kinyílik a bicska a zsebemben és legszívesebben addig rúgnám az iyleneket, ameddig mozognak. Ne játsszák az eszüket, hanem írjanak úgy, ahogy egy "normális" újságban tennék. Nem azt mondom, hogy írjanak pentamereben, és legyenek keresztrímek az írásban, de azért lehet emberi hangnemben is írni, illetve beszélni.
Ez a színvonal köbö balázs só vagy mónika só szintjén van, csak írott verzióban.
Szerintem.

#275 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:16

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 14:24

A Guru annyival a GS fölött van, hogy jobb az újság designja.

Szvsz a cikkek is jobbak. Az értékelés más tészta, de úgy egészében még jobb újság, mint a GS. :) Mondjuk, ez nem nehéz. :Đ

A GameMaster-ről nem tudtok valamit? :think: A honlapnak vége, gondolom, az újságnak is. :( Kár érte, kezdett alakulni és még olcsó is volt...

#276 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:48

Guruban én azt nem szeretem, hogy egyes - jellemzően EA- játékok irreálisan az egekbe vannak marasztalva és ezt se a saját, se mondjuk az itteni tapasztalatok nem szokták alátámasztani.
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

#277 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 15:59

Az értékelésükkel én sem értek egyet sokszor. ;)

#278 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:04

Idézet

A Hitman készítői visszavágnak

A rossz, a csúf, és a mégrosszabb közös harcáról szól a Kane and Lynch címen bejelentett akciótaktikai játék, amelynek készítője a Hitman szériával már elhíresült IO interactive. A szoftverről túl sok részletet még nem árultak el, azon kívül, hogy nagy meglepetést fog okozni az EIDOS szárnyai alatt talán – ezidáig – túlságosan is bilincsbe vert fejlesztőbrigád. Külső nézetű, cooperatív multival megtámogatott programot várhatunk PC-re és Box360 platformokra egyaránt. Úgy látszik, az SCI felvásárlása jót tett a Tomb Raider legendás kiadójának, hiszen most végre új franchise-ok felé is nyitnak a valaha szebb napokat látott cég fejesei.

:up: Szedje meg magát az EIDOS, adja el a DX és a Thief jogokat egy normális kiadónak és itt a Kánaán. :Đ

#279 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:16

Elítéli a véres programokat a videojátékok atyja  :up: Érdekes cikk. :)

#280 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 19. 19:49

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 19., szerda - 20:16

Ékes példája annak, amikor a cikk címe köszönőviszonyban sincs annak tartalmával...

Szerkesztette: Cadaver 2006. 07. 19. 19:49 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »