Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

Elküldve: 2010. 03. 03. 16:37
Idézet: Sityi - Dátum: 2010. febr. 21., vasárnap - 11:34
Ez jó cucc volt, csipáztam nagyon

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Elküldve: 2010. 03. 03. 16:39
Idézet: Csokis - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 15:39
Az a 300 SL Merci gyönyörű még mindíg..

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

Elküldve: 2010. 03. 03. 16:58
Idézet: dani83 - Dátum: 2010. márc. 3., szerda - 11:49
Im not alone-t próbálta valaki? Én csak este tudom kipróbálni ha hazaérek   

Szerintem jó kis parázós játék lesz

Szerintem jó kis parázós játék lesz

Én, most.
Szaggat, nagyon
 De legalább mellé ronda is
 De legalább mellé ronda is  

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 03. 03. 17:04 -kor

Elküldve: 2010. 03. 04. 12:33
						kipróbáltam énis, nagy kalap szar játék   

valaki be tudná nekem idézni a gamestar - eddig bírta az uj drm -cikket? 

melohelyen valamiért nem nyitja meg a gamestar.hu oldalt 

melohelyen valamiért nem nyitja meg a gamestar.hu oldalt

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Elküldve: 2010. 03. 04. 12:42
Idézet: dani83 - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 12:33

Tessék.

Idézet
Ubisoft - Eddig bírta az új DRM
A vitatott megoldás lényege, hogy ezentúl az Ubisoft játékok (köztük a tegnap megjelent Silent Hunter 5, vagy a maholnap esedékes PC-s Assassin's Creed 2) folyamatos internetkapcsolatot igényelnek, ami nélkül el sem indulnak, tekintve, hogy nem ismerik az offline mód fogalmát. A netre most felkerült tört Silent Hunter 5 feltörői állítása szerint a telepítés után csak crackelni kell, és más merülhetünk is. Csak egy bökkenő van, mégpedig hogy az illegális úszkálás alatt egyáltalán nem javallott az Ubisoft Game Launcher használata, de legjobb, ha a netkapcsolatot is teljesen megszakítjuk. Ez aztán az előrelépés! Tanulság? Mindent fel lehet törni, ellenben a használt játék kereskedelem ellen még beválhat az Ubisoft új elképzelése. Meglátjuk!
A vitatott megoldás lényege, hogy ezentúl az Ubisoft játékok (köztük a tegnap megjelent Silent Hunter 5, vagy a maholnap esedékes PC-s Assassin's Creed 2) folyamatos internetkapcsolatot igényelnek, ami nélkül el sem indulnak, tekintve, hogy nem ismerik az offline mód fogalmát. A netre most felkerült tört Silent Hunter 5 feltörői állítása szerint a telepítés után csak crackelni kell, és más merülhetünk is. Csak egy bökkenő van, mégpedig hogy az illegális úszkálás alatt egyáltalán nem javallott az Ubisoft Game Launcher használata, de legjobb, ha a netkapcsolatot is teljesen megszakítjuk. Ez aztán az előrelépés! Tanulság? Mindent fel lehet törni, ellenben a használt játék kereskedelem ellen még beválhat az Ubisoft új elképzelése. Meglátjuk!
Szerkesztette: Csokis 2010. 03. 04. 12:43 -kor
	Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Elküldve: 2010. 03. 04. 12:50
						köszi  

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Elküldve: 2010. 03. 04. 23:12
Idézet: Csokis - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 13:42
Ubisoft - Eddig bírta az új DRM
LOL, ez gyorsan ment. Max addig letiltja az ember a hálót, és nem torrentezik
 Jobb, mint a "húzd ki az IDE kábelt" megoldás volt...
 Jobb, mint a "húzd ki az IDE kábelt" megoldás volt...

Szerkesztette: spidey 2010. 03. 04. 23:14 -kor

Elküldve: 2010. 03. 05. 16:46
						NFS World képségek - folyamatosan frissítve!
Maga a játék leginkább egy Most Wanted online, vagy ha így jobban tetszik, egy TDU light. Arcade - tehát az NFS Shift rajongói ezt inkább hagyják ki... Powerup rendszer van, egyszerre 4-et lehet betárazni, de külön szettet lehet definiálni versenyre, barangolásra, üldözésre. Ilyen powerup pl. a nitro, vagy az extra kör (ilyenkor egy körrel megnöveljük a versenytávot, hátha addig felzárkózunk), vagy a "forgalommágnes" (az aktuális elsőnek ilyenkor a sima forgalom megpróbál nekimenni). Mint minden MMO-ban, itt is szinteket lehet lépdelni, új skilleket megtanulni, amivel pl. hosszabb ideig tart a nitro.
Összességében nem is rossz, de majd behatóbban munka után tudok vele foglalkozni... :Đ

Maga a játék leginkább egy Most Wanted online, vagy ha így jobban tetszik, egy TDU light. Arcade - tehát az NFS Shift rajongói ezt inkább hagyják ki... Powerup rendszer van, egyszerre 4-et lehet betárazni, de külön szettet lehet definiálni versenyre, barangolásra, üldözésre. Ilyen powerup pl. a nitro, vagy az extra kör (ilyenkor egy körrel megnöveljük a versenytávot, hátha addig felzárkózunk), vagy a "forgalommágnes" (az aktuális elsőnek ilyenkor a sima forgalom megpróbál nekimenni). Mint minden MMO-ban, itt is szinteket lehet lépdelni, új skilleket megtanulni, amivel pl. hosszabb ideig tart a nitro.
Összességében nem is rossz, de majd behatóbban munka után tudok vele foglalkozni... :Đ

Elküldve: 2010. 03. 05. 18:16
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. márc. 5., péntek - 16:50
Mint a burnout lowon  :Đ
Pedig ez a high beállítás... No, mindegy, elvégre ez még csak béta.

Elküldve: 2010. 03. 06. 08:19
						Az új Tomb Raider címe megváltozik és Lara Croft and the Guardian of Light lesz. Képeket pedig itt találhattok.  

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716

Elküldve: 2010. 03. 06. 14:41
						Az hagyján, de:

Idézet
Ki ne ismerné a kebelcsoda Lara Croftot. Az elmúlt évtized legsikeresebb digitális dívája még nem vonult nyugdíjba, de a visszatérés nem éppen olyan, mint arra számítottunk. A Crystal Dynamics ugyanis bepróbálkozik a casual piacon is.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A minap bejelentett új Lara Croft játék egy hagyományos, izometrikus akciójáték lesz, ahol a klasszikus játékmenetet próbálják felidézni a készítők kicsit másképp. A hangúly az újrajátszhatóságon, a legmasabb pontszám elérésén, és a co-op akciózáson lesz ezúttal. Hogy a Tomb Raider rajongók se dőljenek a kardjukba, a Crystal Dynamics elkottyantotta, hogy azért titkoban dolgoznak még egy játékon Lara főszereplésével, ami inkább Tomb Raideres lehet.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A minap bejelentett új Lara Croft játék egy hagyományos, izometrikus akciójáték lesz, ahol a klasszikus játékmenetet próbálják felidézni a készítők kicsit másképp. A hangúly az újrajátszhatóságon, a legmasabb pontszám elérésén, és a co-op akciózáson lesz ezúttal. Hogy a Tomb Raider rajongók se dőljenek a kardjukba, a Crystal Dynamics elkottyantotta, hogy azért titkoban dolgoznak még egy játékon Lara főszereplésével, ami inkább Tomb Raideres lehet.
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 03. 06. 14:42 -kor

Elküldve: 2010. 03. 09. 00:38
						Ejj, de jó is lenne már játszani vele.  Kár, hogy nem jutottam be az első bétába.
 Kár, hogy nem jutottam be az első bétába.  Mikor is lesz a következő?!
 Mikor is lesz a következő?!  

Kár, hogy nem jutottam be az első bétába.
 Kár, hogy nem jutottam be az első bétába.  Mikor is lesz a következő?!
 Mikor is lesz a következő?!  

Elküldve: 2010. 03. 09. 12:27
						Valóban jól hangzik, grat a cikkhez Sityi. Sajnos én sem jutottam be első körben, remélem a finishig azért még szaladhatunk néhány próbafutamot. ^^,

Acer 5536g • Playstation 3 Slim  • LG 42LD550

Elküldve: 2010. 03. 09. 13:41
 Idézet: sQr` - Dátum: 2010. 03. 09. 11:27
Idézet: sQr` - Dátum: 2010. 03. 09. 11:27
Valóban jól hangzik, grat a cikkhez Sityi. Sajnos én sem jutottam be első körben, remélem a finishig azért még szaladhatunk néhány próbafutamot. ^^,
Köszi szépen, első szárnypróbálkozásom volt...
 És nagyon remélem, hogy a további tesztek és a végleges verzióval együtt is cirkálhatunk!
 És nagyon remélem, hogy a további tesztek és a végleges verzióval együtt is cirkálhatunk!

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:06

Nyílt béta, mindossze GS account kell hozzá (ami meg ingyenes). http://www.commandan...c-4-public-beta
	C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:30
						Már szinte könyörögnek hogy próbáljuk ki, picit vicces. :'] Engem elijesztett mondjuk a Te személyes véleményed, bár amúgy sem az én műfajom. : ]

Acer 5536g • Playstation 3 Slim  • LG 42LD550

Elküldve: 2010. 03. 10. 00:37
						Hát a zárt béta multija iszonyatosan rossz volt, nem tudom azóta mit változtattak de a hozzászólások alapján nem sokat. Kipróbálhatod ha van idod mert ingyen van de ez is kizárólag 5v5 multi. Talán a R.U.S.E.-al tobbre mész. Ott is megnyílt a béta, ott is gyenge volt a zárt de azon talán javítottak. Ez azt hiszem a Steamen is lehet érni.
Meg is van: http://store.steampo...d.com/app/33310

Meg is van: http://store.steampo...d.com/app/33310
	C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.