Idézet: zka67 - Dátum: 2010. 05. 18. 09:47
Amit te ajánlasz, ott pont az fog látszani, hogy egy IP-ről seedel két accounttal. És ezért azonnal ki fogják vágni. Az, hogy a torrentoldalt milyen IP-ről, milyen accal böngészed, az senkit nem érdekel, hiszen egyszerre úgyis csak az egyikkel vagy belépve és mivel a legtöbb embernek dinapikus IP-je van, ezért nem lehet azt kijelenteni, hogy egy perccel azelőtt te voltál a másikkal is belépve. De egyidőben egy IP-ről két accal seedelni... Szerintem próbáld ki

Nálam folyamatosan ez megy, hiszen kapásból 3 accal szedünk kb 2 éve 1 netről

Mag, aszfalt.
Tovább megyek, itt a városban mikor az előző ktv szolgáltató nete volt, ip cím fordítással dolgotztak, ami annyit jelentett, hogy külön volt a belső hálózat , és kifele a net.
Ez azt eredményezte, hogy akinek nem volt fix publikus ipje, azok összesen 6 gw-n csüngtek kifele, ami gyakorlatban azt jelentette, hogy az előfizetők 6 külső ip-n osztozkodtak. Attól függött, ki melyik területen van.
Így a nagy létszámból biztos vagyok benne, hogy előfordult, hogy adott trackerre többen csatlakoztak 1 ip mögül.
Másrészt, egy admin felületről biztos vagyok benne, hogy meg lehet azt nézni, hogy adott account milyen ipkről lépett be az oldalra, mikről seedel. Ergo mik a szokásai.
Ha ezt a statisztikát megnézi valaki, látható, hoyg nem dupla accozás van, aránycsalás stb, hanem egész egyszerűen besegítés.
Ettől függetlenül, kíváncsi lennék a kérdező trackerére, illetve arra, ha ezt egy staff tagtól megkérdezi (esetleg többtől), milyen választ fog kapni.
Ha emiatt kivágják, felajánlom, hogy meghívom magra, amint megnyitják. Ha igényt tart rá.
Szerkesztette: havri1 2010. 05. 18. 09:47 -kor
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome