HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#1421 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 10. 21:31

most már page not found. valamit fabrikálnak lehet. :think:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1422 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 06:22

Ezt másik weboldal is tudja. Keress rá a test open port szavakra és egy rakás találat van. Bármelyikkel rá tudsz nézni a portokra.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1423 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 11. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2011. 04. 11. 07:22

Ezt másik weboldal is tudja. Keress rá a test open port szavakra és egy rakás találat van. Bármelyikkel rá tudsz nézni a portokra.

valóban. csak én valamiért erre nem gondoltam. :omg: thx
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1424 Felhasználó inaktív   BacardiR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 12. 01. 13:43

Sziasztok!

Én már kipróbáltam több seed szerver szolgáltatót, hát mit ne mondjak, nem a legjobb a piac.
Már 3 hónapja a rushseed-nél vagyok, remélem ilyen is marad a szolgáltatásuk ez után is! Nagyon rendesek, segítenek. A feltöltés, letöltés nagyon jó, az áraik; hát ki kell fogni az akciókat, de amúgy is megéri azért a pénzért. (Én akciójuk előtt vettem 1-2 nappal a csomagot és írtak, hogy a következő hónapból levonják és akkor kapom meg a kedvezményt! Nagyon meglepődtem, hogy ilyet küldtek!) Szóval nagyon jó fejek és a szolgáltatásuk is jó!

Elérhetőségük: http://rushseed.com/

Szerkesztette: BacardiR 2013. 12. 01. 13:48 -kor

#1425 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 01. 13:50

Csöcsös, hozd a lapátot.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#1426 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 02. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: BacardiR - Dátum: 2013. 12. 01. 13:43

Én már kipróbáltam több seed szerver szolgáltatót, hát mit ne mondjak, nem a legjobb a piac.
Már 3 hónapja a rushseed-nél vagyok, remélem ilyen is marad a szolgáltatásuk ez után is! Nagyon rendesek, segítenek. A feltöltés, letöltés nagyon jó, az áraik; hát ki kell fogni az akciókat, de amúgy is megéri azért a pénzért. (Én akciójuk előtt vettem 1-2 nappal a csomagot és írtak, hogy a következő hónapból levonják és akkor kapom meg a kedvezményt! Nagyon meglepődtem, hogy ilyet küldtek!) Szóval nagyon jó fejek és a szolgáltatásuk is jó!

Minek? Már szinte sehol sem nézik az arányt.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1427 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 02. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2013. 12. 02. 10:21

Minek? Már szinte sehol sem nézik az arányt.

Azt sok helyen nem, de a feltöltés sok zárt trackeren nem megvetett, jutalmazni szokták, ha valaki nem csak letölt, de oszt visszafelé is.

Persze ettől még a rás-szídes szpemör csóka menjen a picsába.

Szerkesztette: Raynes 2013. 12. 02. 12:42 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1428 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 02. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: BacardiR - Dátum: 2013. 12. 01. 13:43

Sziasztok!

Elérhetőségük: http://rushseed.com/

Szia!

Én meg kipróbáltam anyádat, nem volt jó!

!!!NÉGY!!!!
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#1429 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2013. 12. 02. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2013. 12. 02. 14:54

!!!NÉGY!!!!

Ja, gondolom vissza már nem jön, de ha mondani kellene másik 3-4 szervert és megindokolni, hogy mi nem volt jó, akkor már kussolna. Rekélámlófasz. Indexen is belekötök néha a csávóba, egyik itt tette az ártatlant, meg hú meg háááá. Addig nem jutott el az egybites agya, hogy felhasználóra is lehet szűrni, és jééé, friss reg, hirtelen 8 hozzászólás, abból 7ben egy szervízt éltet az autós topikban, mert kivételesen de kurva rendesek. Ugyanmár. Gyökér.
Make love not Wor.

#1430 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 13:11

Akkor már kérdezek én is. µTorrent-ben hogy lehet lekorlátozni a feltöltések számát torrentek szerint? Nem a felfelé irányuló sávszél korlátozására gondolok. Azt akarom, hogy az amúgy kicsi feltöltési sebességem kevesebb torrent között oszlana meg.

Jelenleg van, hogy 9 torrent is megy felfelé, és csak ilyen nevetséges 1-3 KB-os sebességgel kúszik fel. Jobb lenne, ha csak 1-2 torrent menne fel, de értelmesebb sebességgel. Sehol nem találok rá beállítást µTorrent-ben, beállításoknál a sorba állítás nem egészen ezt csinálja, mert abba beletartoznak a lefelé jövő torrentek is.

#1431 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 04. 14:18

Ááá, semmi. Megvan miért nem volt jó. Jól beállítottam ott a sorbaállításnál, de kényszerítettek voltak a torrentek, és azok nem számítanak bele a limitbe.

#1432 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 12. 08. 21:52

Tudtok valamit a mag és az externet összeférhetetlenségéről?
2 externetes barátom is van magra semmi se az ajánlott utorrenttel, sem deluge-al semmi.
Ubuntu jön ezerrel, gigáról simán lehet tölteni, mag semmi.
Free proxy-n keresztül megy. :think:

#1433 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 02. 07. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2013. 12. 08. 21:52

Tudtok valamit a mag és az externet összeférhetetlenségéről?
2 externetes barátom is van magra semmi se az ajánlott utorrenttel, sem deluge-al semmi.
Ubuntu jön ezerrel, gigáról simán lehet tölteni, mag semmi.
Free proxy-n keresztül megy. :think:

Próbálják meg WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts. fájlba beleírni az nMag trackerének a címét és IP-jét. Most itt nyilvános fórumon nem írom a címet és az IP-t, de uTorrentben meg tudod nézni a torrent tulajdonságainak a címet. Az IP-t meg úgy tudod meg, hogy parancssorban ping-eled ezt a címet. Hátha csak a névfeloldással játszik az externet.

Azt is lehet csinálni, és egyszerűbb, hogy próbálják meg DNS szerver IP-jéhez beállítani a Google DNS szerverét: 8.8.8.8 ez is megoldhatja.

Esetleg, próbálják beállítani uTorrentben a titkosítást, bár nem hinném, hogy ez lenne a baj, mert akkor az Ubuntut sem lehetne letölteni. Ha komolyabban szűri a szolgáltató, akkor csak proxy, VPN, seedserver jön szóba, vagy még inkább el kell jönni a szolgáltatótól és kell keresni másikat, amelyik nem szűr.

#1434 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 02. 08. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2014. 02. 07. 20:17

Próbálják meg WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts. fájlba beleírni az nMag trackerének a címét és IP-jét. Most itt nyilvános fórumon nem írom a címet és az IP-t, de uTorrentben meg tudod nézni a torrent tulajdonságainak a címet. Az IP-t meg úgy tudod meg, hogy parancssorban ping-eled ezt a címet. Hátha csak a névfeloldással játszik az externet.

Azt is lehet csinálni, és egyszerűbb, hogy próbálják meg DNS szerver IP-jéhez beállítani a Google DNS szerverét: 8.8.8.8 ez is megoldhatja.

Esetleg, próbálják beállítani uTorrentben a titkosítást, bár nem hinném, hogy ez lenne a baj, mert akkor az Ubuntut sem lehetne letölteni. Ha komolyabban szűri a szolgáltató, akkor csak proxy, VPN, seedserver jön szóba, vagy még inkább el kell jönni a szolgáltatótól és kell keresni másikat, amelyik nem szűr.

Pár napig volt probléma, azóta megy minden rendesen.

#1435 Felhasználó inaktív   RicsiBoy82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 03. 03. 22:41

Sziasztok!

Utorrent 3.1-et használok. A problémám az, hogy a win xp ujratelepitése előtt a torrent fájlok, filmek egy külső winchesteren ("G"meghajtón) voltak. Az ujratelepités után - nem tudom, hogy miért, de a külső winchester átkeresztelődött "I" meghajtóra, és a korábbi "G" meghajtót a MemoryStick kapta. A torrentek most az "I" meghajtón vannak. Gondolom, hogy az elérési uttal lehet a gond.
A torrentek szerepelnek a kliensben Hiba: hibás letöltési állapot cimszóval.
Amit próbáltam: a kliensben jobb klikk-Haladó-Letöltés helyének megadása után felülirást akar alkalmazni. Ezt követően szintén jobb klikk-Kényszeritett ujraellenőrzést követően a rubrika zöld lesz, benne "Kész" szöveg, ha erre egy Inditást nyomok, ez a rubrika átváltozik barna szinre és benne a "Seedelés" szó szerepel. De valójában nem seedel.
Nem tudom, hogy fontos információ-e, hogy a win ujratelepitése előtt más volt a felhasználó nevem, mint az ujratelepités után. Az ujratelepités előtt nem mentettem el a fájlokat. (sajnos).

Legalább 40 torrentet érint a dolog, tudtok-e segiteni, vagy "veszett fejsze" az egész?
Mivel kezdő vagyok, szeretném, ha a segitőkész hozzászólók lépésről-llépésre leirnák, hogy mit kell csinálnom. Előre is köszönöm.

#1436 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 03. 04. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: RicsiBoy82 - Dátum: 2014. 03. 03. 22:41

Amit próbáltam: a kliensben jobb klikk-Haladó-Letöltés helyének megadása után felülirást akar alkalmazni.

Jól csináltad. Nem, nem akar felülírást. Megkérdezi, hogy felülírja-e, ha a Nem-re kattintasz, akkor nem írja felül, hanem elkezdi ellenőrizni, és ha hiba nélkül lemegy az ellenőrzés, akkor beteszi zölden Seedbe.

#1437 Felhasználó inaktív   RicsiBoy82 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2014. 03. 04. 21:44

Köszi a választ! Néhány esetben, miután a folyamatot végig csináltam, még mindig barna a rubrika, és nem vált át zöldre. A "Seedeles" szó szerepel benne, de valójában nem seedel, és nem tudom miért barna. Talán már nincs meg a film az illetőnek, akitől annak idején letöltöttem, és a kliens nem találja, nem tudja beazonositani. Talán azért nem vált barnáról zöldre?

#1438 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 03. 05. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: RicsiBoy82 - Dátum: 2014. 03. 04. 21:44

Köszi a választ! Néhány esetben, miután a folyamatot végig csináltam, még mindig barna a rubrika, és nem vált át zöldre. A "Seedeles" szó szerepel benne, de valójában nem seedel, és nem tudom miért barna. Talán már nincs meg a film az illetőnek, akitől annak idején letöltöttem, és a kliens nem találja, nem tudja beazonositani. Talán azért nem vált barnáról zöldre?

Igen, vagy az anyag nincs már a trackeren torrentként, vagy csak a tracker elérhetetlen. Esetleg próbálj meg tracker frissítést nyomogatni, ott van a Haladó alatt. Ha úgy sem vált át zöld Seedelésre, akkor nyugodtan töröld.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó