HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#161 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 02. 07:43

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 16:44

Van valaki akinek invitel adsl-ja van és router mellett tudja használni a progit????
Mert már mindent kipróbáltam és még mindig semmi. Vagy ez az én rigolyám, hogy a szolgáltató a hibás???

Mennie kellene, biztos hogy nincs a gépen valami tűzfal-vagy maradvány, ami blokkolja a programot a kapcsolódásban?

#162 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 08:14

Idézet: Eisenhower - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 21:59

hi. azt szeretném kérdezni hogy utorrent fut-e 64 bites windozon?

Igen.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#163 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 10:21

Idézet: Kory - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 9:43

Mennie kellene, biztos hogy nincs a gépen valami tűzfal-vagy maradvány, ami blokkolja a programot a kapcsolódásban?

Nem hiszem, mert most lett format C meg új rendszer, szóval maradék nem lehet. Elvileg. Tűzfalként Zone alarmot használok, a progin belül engedélyeztem, de mondom teljesen lekapcsolt állapotában sem ment. Próbálkoztam ezzel a random porttal is, de ezzel sincsen semmi eredmény....kezdjem feladni és maradjak a Dc-nél? :(
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#164 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 10:31

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:21

Nem hiszem, mert most lett format C meg új rendszer, szóval maradék nem lehet. Elvileg. Tűzfalként Zone alarmot használok, a progin belül engedélyeztem, de mondom teljesen lekapcsolt állapotában sem ment. Próbálkoztam ezzel a random porttal is, de ezzel sincsen semmi eredmény....kezdjem feladni és maradjak a Dc-nél? :(

Próbáld meg esetleg, hogy a torrenten beállítasz elborult valami fix portot, mondjuk 46851-et, és ezt kinyitod a routeren.

Érdemes esetleg a szolgáltatónál is utánanézni.

Mostanában furcsa dolgokat látni: pl. a hdsnet-nél külön kérni kell, hogy vpn-t tudjon használni az ember, mert tiltanak egy csomó portot és protokolt.  :think:

Az invitel pedig szintén egy furcsa állatfaj, bár adsl-ről még nem hallottam, hogy ilyet mernének tenni.
Bár ha jól emlékszem pont ők tiltottak le először felhasználót tiltott anyag megosztásáért.

Persze maradhatsz a dc-nél is, de a kettő teljesen másról szól. :)

#165 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 11:19

www.portforward.com

Hátha segít.

#166 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 11:49

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 15:44

Van valaki akinek invitel adsl-ja van és router mellett tudja használni a progit????
Mert már mindent kipróbáltam és még mindig semmi. Vagy ez az én rigolyám, hogy a szolgáltató a hibás???

Ha mindent kipróbáltál akkor már nem tudsz csinálni semmit.  :Đ
Nézd meg más torrent kliensekkel(azureus,bitspirit, bitcomet) is hogy kizárd az utorrent hibáját, nézd meg más utorrent verzióval is. Azt nem írtad meg hogy a portot próbáltad-e váltotatni mint javasolták. Mondjuk 20-60 ezer között. Azt sem írtad meg hogy a protokolltitkosítást próbáltad-e.

#167 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 12:27

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:21

Ha DC-zel, és ott aktív vagy, akkor gondolom tudod hogy kell portot forwardolni a routereden. Az utorrentnek is kell egy ilyen port, te választod ki hogy hanyas, ezt beírod utorrent konfigba is, és készenvagy.

#168 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 12:36

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 16:44

Nekem megy Invitellel, a router egy Netgear FVS318v3.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#169 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 18:23

Az én routerem KTI. A protokoll titkosítást nem próbáltam, mert nem tudom hogyan kell  :D  kicsit láma vagyok na...
Próbáltam más kliensekkel is pl. Bitcomet, bitspirit de az összesnél ugyanez volt.

Portot forwardolni nem tudom hogyan kell, mert a DC-nél nem csináltam semmit, annyi hogy passzív módban vagyok és tökéletesen működik, minden gond nélkül. Szóval ezek nekem nem mennek, írjátok le kicsit részletesebben hogyan kell és akkor megcsinálom...köszi
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#170 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 20:03

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 18:23

Az én routerem KTI. A protokoll titkosítást nem próbáltam, mert nem tudom hogyan kell  :D  kicsit láma vagyok na...
Próbáltam más kliensekkel is pl. Bitcomet, bitspirit de az összesnél ugyanez volt.

Portot forwardolni nem tudom hogyan kell, mert a DC-nél nem csináltam semmit, annyi hogy passzív módban vagyok és tökéletesen működik, minden gond nélkül. Szóval ezek nekem nem mennek, írjátok le kicsit részletesebben hogyan kell és akkor megcsinálom...köszi

Protokoll titkosítás utorrentben: Beállítások >  Tulajdonságok > Hálózat > Protokoll titkosítás(legalul)
Letiltva helyett Engedélyez-re állítod.
Portforward az amikor portikat engedélyezel, nyitsz meg a routerben (routerfüggő).
Már írtak egy címet.

#171 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 20:37

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 19:23

Portot forwardolni nem tudom hogyan kell

Azon a címen, amit írtam, találsz részletes leírást (sajnos csak angol, elindult egy mozgalom a magyarításra, nem tudom, hol tart), kis szerencsével a te routeredhez is van fenn típusspecifikus leírás.

#172 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 23:04

Megnéztem ezt a titkosítást eddig is enabled volt, szóval akkor eddig is engedélyezve volt. Sajnos az angoltudásom ennyire nem jó, szóval majd ehhez kapok holnap segítséget.

Köszönöm

#173 Felhasználó inaktív   warfare 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 05:49

Namost lehet hülyeséget firkálok, de úgy 2 napja nincsenek peer-jeim... eltünt mindenki, még a kereső oldalak is. Másnál is előfordult, vagy csak én bénázok?

#174 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 16:38

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 17:58

(disc cache tema)
Fejlesztettek rajta egy kicsit... ;)

De ez meg csak a betaban feature... ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#175 Felhasználó inaktív   lilasanyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 05. 07:52

Idézet: Max Payne - Dátum: 2006. máj. 31., szerda - 15:58

Fejlesztettek rajta egy kicsit... ;)

Lehet,hogy fejlesztettek,de a 1.5 verzióban ilyet nem találok.... :(

#176 Felhasználó inaktív   Tele_von_Zsinór 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 09:17

Idézet: lilasanyi - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 8:52

Lehet,hogy fejlesztettek,de a 1.5 verzióban ilyet nem találok.... :(

Ahogy az előtted szóló írta, ez még csak a bétában van benne.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégse szívja.

#177 Felhasználó inaktív   wlaszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 09:30

találkozott már valaki olyannal, hogy amint elindítja a utorrentet, a teljes hálózata összeomlik?

Igazából mostanáig minden gond nélkül futott, de a napokban elkezdtem szedni egy/több ritkaságot, ami kivétel nélkül egyetlen trackerről (zcult) volt elérhető.
Azóta az utorrent futása a teljes internetezést blokkolja. Nem, nem a sávszél fogy el, van, hogy alig pár K-val jön/megy, de gyakorlatilag mást csinálni mellette nem lehet.

Ellenpróbát még nem tudtam csinálni, mivel azok a torrentek _kellenek_(tehát ki nem vehetem őket), és szimplán az, hogy mondjuk szüneteltetem őket, nem változtat semmit. De mindenesetre gyanús!
Főleg azért, mert jóideje már, hogy valami próbálkozott volna a tűzfalammal, visznt most napi 5-6-8 rst attack, nuke attack, portscan a jussom (ha fut az utorrent).

#178 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 10:20

Idézet: wlaszi - Dátum: 2006. jún. 5., hétfő - 10:30

Ellenpróbát még nem tudtam csinálni, mivel azok a torrentek _kellenek_(tehát ki nem vehetem őket), és szimplán az, hogy mondjuk szüneteltetem őket, nem változtat semmit.

Mentsd le a torrentfájlt, szedd ki a listából, próba, aztán újra megnyitod a torrentet. Onnan folytatja, ahol abbahagyta. De ha ez a probléma eddig csak azoknál a torrenteknél jött elő, akkor nem az utorrent hibája. Milyen tűzfalad van?

Szerkesztette: debaj 2006. 06. 05. 10:22 -kor

#179 Felhasználó inaktív   wlaszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 05. 11:24

outpost

no, némi kezdeti nehézség ellenére helyreállt a rend amint kiszedtem azokat a torrenteket. Ami még bibis a fentieken kívül, hogy hiába van megadva, hogy max 3 torrent futhat, simán szaladgál vagy 12 a seedelési sorban...

ehh, sztorno, amint beállítottam valamit a letöltési sorba, megint kinyírt mindent. Egyedül az orvosolta a dolgot ha eltávolítottam...nem jó ez így.

Asszem klasszikust idéznék: "pedig tegnap még működött" grrr

#180 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 11. 01:14

uTorrent sz*rakodik mostanában nekem.
Van 3 letöltésem és 97,5%-on állnak, nem csatlakoznak be seedekhez. Pedig van seed dögivel...  :confused:
Valakinek ötlete?

Szerkesztette: Dorien 2006. 06. 11. 01:14 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.