HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#621 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 22. 11:20

ez a webui-s cucc mennyire biztonsagos? mert jonak jo, de nem fagy e le miatta a gep/progi, vagy egyeb ismeretlen hibakat nem fog prudukalni?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#622 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 11:24

Idézet: chungee - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 11:13

PH-s srácok a RAM-ra esküsznek meg a rúterre. Nálam lehet, hogy a RAM a hunyó e ügyben. De a rúter sem kizárt. :(

LINK1
LINK2

Hátöö.. jövő hónapba 2x1Gb ramot veszek a mostani 2x512Mb-ot eladva, szóval majd kiderül, hogy valóban megoldja-e a problémám. Routerem nincs.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#623 Felhasználó inaktív   ColdMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 12:30

Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 11:20

ez a webui-s cucc mennyire biztonsagos? mert jonak jo, de nem fagy e le miatta a gep/progi, vagy egyeb ismeretlen hibakat nem fog prudukalni?

Én kb. 2 hete használom.
kliens: uTorrent/161B(483) + firefox
Eddig nem volt semmi probléma vele.

#624 Felhasználó inaktív   Adam(...) 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:32

Egy ideje bármilyen torrentet probálok letölteni, ugy 10 másodpercig maxxal jön (350 kByte/s) aztán szép lassan az összes peer 0.5-1.5 kByte/s es sebességgel tölt fel nekem (az is aki addig 150 el töltött fel egy maga), ez 60 peer esetén ugy 60 kByte/s össz torrent sebességet eredményez, feltöltésnél ugyanez van, nem tudok utorrenttel 1-2 kB/snél gyorsabban seedelni

Itt egy kép egy példával:

http://adamgeneral.atw.hu/utorrent.bmp

Vistát használok, Dlink DI-604 routerem van de emiatt probléma sose volt, static ip és a portok rendsen forwaldolva vannak, tud valaki segíteni? nagyon megköszönném

Szerkesztette: Adam(...) 2007. 02. 22. 22:34 -kor

#625 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 22:48

Idézet: Adam(...) - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 22:32

Egy ideje bármilyen torrentet probálok letölteni, ugy 10 másodpercig maxxal jön (350 kByte/s) aztán szép lassan az összes peer 0.5-1.5 kByte/s es sebességgel tölt fel nekem (az is aki addig 150 el töltött fel egy maga), ez 60 peer esetén ugy 60 kByte/s össz torrent sebességet eredményez, feltöltésnél ugyanez van, nem tudok utorrenttel 1-2 kB/snél gyorsabban seedelni

Vistát használok, Dlink DI-604 routerem van de emiatt probléma sose volt, static ip és a portok rendsen forwaldolva vannak, tud valaki segíteni? nagyon megköszönném

Itt kevesen használunk, sőt lehet, hogy nincs is senki aki vistát használ és torrentezik. Sztem próbáld meg a Vista topikban, hátha.
Fákjúál!!

#626 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 22. 23:47

[off] Látom jóféle dárenbézt szedsz :D

#627 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:03

nem lehet, hogy a szolgaltatod korlatoz?
esetleg pakold alacsonyabb portra, meg titkosits. nomeg esetleg probald ki direktbe router nelkul, lehet, hogy a router haldoklik.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#628 Felhasználó inaktív   Adam(...) 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:06

amugy csomoszor változik, pl most reggel kicsit szebben müködik, ugyanugy osztja a sebességeket de most nem 1-2kByte/s-re hanem peerenként 8-10-re, de délutánra tuti megint rosszalkodni fog

a router nélküli dolgot viszont megprobálom majd mindenképp

#629 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:28

És a legújabb verziót is kipróbálhatnád.

#630 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 08:34

Idézet: ColdMan - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 12:30

Én kb. 2 hete használom.

en meg lassan fel eve... semmibaja nincs
macbook air 2014

#631 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 09:33

Idézet: Kory - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 16:15

Talán az összes seeder a te irányodba "choked" állapotúnak mutatja magát.

Erre, valaki? :think:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#632 Felhasználó inaktív   Tele_von_Zsinór 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 13:14

Idézet: EV6 - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 10:33

Erre, valaki? :think:

Ezzel nem tudsz  mit kezdeni, nem rajtad múlik.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégse szívja.

#633 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 15:53

Az a vicc, felraktál egy akkora tömörítetlen képet, hogy mire megnéztem, kis túlzással beleszakadt a torrent letöltés. De már az is haladás, hogy legalább nem raktad be a topikba az egész Asztalodat, mint egyesek... :)

A képedet lementettem JPG és PNG tömörítéssel, magáért beszél:

(A főkérdéssel kapcsolatban egyébként én is tapasztaltam ilyen jelenséget, torrentfüggő.)

Csatolt fájl:

#634 Felhasználó inaktív   Adam(...) 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 16:38

Idézet: Signal - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 16:53

Az a vicc, felraktál egy akkora tömörítetlen képet, hogy mire megnéztem, kis túlzással beleszakadt a torrent letöltés. De már az is haladás, hogy legalább nem raktad be a topikba az egész Asztalodat, mint egyesek... :)

A képedet lementettem JPG és PNG tömörítéssel, magáért beszél:

(A főkérdéssel kapcsolatban egyébként én is tapasztaltam ilyen jelenséget, torrentfüggő.)

manapság mit számit hogy 3 mega :) pár másodperc alatt bejön igy is azért nem tömöritgettem, a választ köszi, lehet benne valami

#635 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 23. 16:45

Idézet: Adam(...) - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 16:38

manapság mit számit hogy 3 mega :) pár másodperc alatt bejön igy is azért nem tömöritgettem, a választ köszi, lehet benne valami

Relatív, a cégnél nem gondoltam hogy 3 megás a kép, csak láttam hogy BMP, 8 Mbiten tényleg elég gyorsan lejön, de itthon már nem várnám ki / így potenciálisan kevesebben is akarnak majd segíteni.

Amúgy a kép lementésénél mennyi ideig tart, hogy a .bmp-t átgördítsük mondjuk jpg-re? :)

Szerkesztette: Kory 2007. 02. 23. 16:45 -kor

#636 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 07:42

Hali!
A sötétoldal nálam nem jön be és amit onnan töltök az Utorrentben piros és alig akar jönni.
Fákjúál!!

#637 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 24. 09:10

Idézet: Adam(...) - Dátum: 2007. febr. 23., péntek - 16:38

manapság mit számit hogy 3 mega :) pár másodperc alatt bejön igy is azért nem tömöritgettem, [...]

Ez remélem csak vicc. :)

#638 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 13:15

Idézet: ColdMan - Dátum: 2007. febr. 22., csütörtök - 12:30

Én kb. 2 hete használom.

Kezdő vagyok, de ugyanez a párosítás nálam is.
Rákattintásra a firefox felkínálja a utorrenttel való megnyitást (ami nekiáll letölteni), de egy 16 kb-os fájl az asztalra kerül. Miért, és hogy tudom kiküszöbölni?

Fontosabb:
Egy megkezdett letöltésnél hogy tudom megváltoztatni, hogy a seed mehet-e, vagy nem?
Véletlenül odakattintottam a letöltés kezdetekor, és azóta azt nem tudják vinni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#639 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 13:36

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 13:15

Rákattintásra a firefox felkínálja a utorrenttel való megnyitást (ami nekiáll letölteni), de egy 16 kb-os fájl az asztalra kerül. Miért, és hogy tudom kiküszöbölni?

Az a 16 KB-s fájl a torrentfájl, a uTorrentnek szüksége van rá, hogy tölteni tudjon. Én beállítottam, hogy a temp mappába rakjon minden letöltést, amit kilépéskor amúgy is kiürít a takarítóprogi, ami meg kell későbbre (tehát nem nyitja meg automatikusan külső program, vagy nem futtatom rögtön a letöltés után), azt meg átmásolom a Dokumentumok mappámba.

#640 Felhasználó inaktív   sdi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 25. 19:00

Idézet: csozsi - Dátum: 2007. febr. 25., vasárnap - 14:15

Kezdő vagyok, de ugyanez a párosítás nálam is.

Fontosabb:
Egy megkezdett letöltésnél hogy tudom megváltoztatni, hogy a seed mehet-e, vagy nem?
Véletlenül odakattintottam a letöltés kezdetekor, és azóta azt nem tudják vinni.

Hali

Az uttorentnél a „bellítások>további beállítások>egyéb>torrent állományok tárolása” résznél add meg azt a helyet, ahová szeretnéd tenni azokat a kis fájlokat / ami maga a torrent fájl /. Nálad alapban valószínűleg az asztal van ott megadva.

A seed engedélyezése pedig valószínűleg : jobb gombos menüben a „haladó>tiltások oldása”, de ez nem biztos.
Sdi

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.