HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN Messenger7.5 túlhajtja a procit... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN Messenger7.5 túlhajtja a procit... 99%-on pörgeti valami miatt!

#1 Felhasználó inaktív   AtiAmdfan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:10

Sziasztok!
Szétnéztem, de nem találtam hasonló beírást. Egy pár napja azt csinálja a Messengerem, hogy amikor elindul a gép, automatikusan betöltődik az MSN és alkezdi 99%-on terhelni az AMD 2800+ procimat addig amíg túl nem hevül és kikapcsol a gép. A programot nem lehet használni közben. Csak a tálcán látszik, hogy meg van nyitva. Ctrl+alt+del-lel megnyitom a folyamatok ablakot és ott betudom zárni és itt látszik, hogy 99%-on terheli a procit.
Nod32 friss keresőm van+Zonealarm tűzfalam+spywaredoctor+spyware Search&Destroy amik néha találnak valamit letörlöm, de a MSN nem lesz jó utána sem. Ja már azt is letöröltem visszatelepítettem, de ugyan úgy rossz...:-(
Tipp?
Ámokfutás-->a jövő tömegsportja!

#2 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:16

Cserélj hűtőt  :smoker:    De komolyan, ha az MSN túlmelegíti a procit, akkor nem igazán elég a hűtés.
MSN Plus nincs esetleg feltelepítve?
WoT nick: Atti77

#3 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:20

ilyen szarokat nem tettél fel hozzá? mint kismillió szmájligyüjtemény, meg hasonlók?

nekem akkor volt ilyen jelenség, amikor beletoltam a 2000 szmájlit meg a 200 winket stbstbstb
hiába van zonespyremovealarmod, ez attól nem lesz jobb.. a csillivilli msnnek ára van

c:\Documents and Settings\%\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\ könyvtárban vannak könyvtárak, melyekbből (ha több is van) az egyik a Te msn-ed munkakönyvtára.. ebben vannak a csillivilli animációk stb. onnan kell törölni.. az a legegyszerűbb..

sok sikert :D
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

#4 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:25

Nézd meg mit mutat a HijackThis, van egy jó kis logfájlelemző is hozzá.
WoT nick: Atti77

#5 Felhasználó inaktív   AtiAmdfan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:03

Idézet: Atti - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 13:25

Na végül is most van egy kis eredmény amire tök véletlenül jöttem rá:
ahogy sejtettétek feltettem valami sweetIM programkiegészítést smile-k meg egyebek. Amíg ment rendesen az MSN addig is mindig felakart csatlakozni a sweetIM.exe nevű progi a netre (szólt a tűzfal), de ezt sosem engedélyeztem. Most, hogy letöröltem az MSN-t egyszercsak látom, hogy megint menne a netre ez a drága kis progi-persze nem engedtem-, na mondom akkor most megkereslek és végzek veled: így is tettem töröltem minden apró kis fájlját a kis "édesnek"!
MSN telepít: és most jól megy.
Még egyszer mondom, hogy 99%-on dolgoztatta folyamatosan ilyet még nem láttam csak max valami teszt programtól. És így bírta kb 20 percig és kikapcsolt a gép(ASUS laptop: 2800+, RadeonMobility 9200).
A lényeg sweetIM.exe és társai törölve és most megy minden mint előtte. Kb két hete volt rátelepítve ez a kis "édes" és egy darabig gond nélkül ment aztán egy váratlan pillanatban lecsapott.
Köszi a segítséget!

#6 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:07

Idézet: AtiAmdfan - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 15:03

Na végül is most van egy kis eredmény amire tök véletlenül jöttem rá:
ahogy sejtettétek feltettem valami sweetIM programkiegészítést smile-k meg egyebek. Amíg ment rendesen az MSN addig is mindig felakart csatlakozni a sweetIM.exe nevű progi a netre (szólt a tűzfal), de ezt sosem engedélyeztem. Most, hogy letöröltem az MSN-t egyszercsak látom, hogy megint menne a netre ez a drága kis progi-persze nem engedtem-, na mondom akkor most megkereslek és végzek veled: így is tettem töröltem minden apró kis fájlját a kis "édesnek"!
MSN telepít: és most jól megy.
Még egyszer mondom, hogy 99%-on dolgoztatta folyamatosan ilyet még nem láttam csak max valami teszt programtól. És így bírta kb 20 percig és kikapcsolt a gép(ASUS laptop: 2800+, RadeonMobility 9200).
A lényeg sweetIM.exe és társai törölve és most megy minden mint előtte. Kb két hete volt rátelepítve ez a kis "édes" és egy darabig gond nélkül ment aztán egy váratlan pillanatban lecsapott.
Köszi a segítséget!

Mellesleg normális hűtéssel 20 perc után sem szabadna lekapcsolnia... Sztem nézz körbe a prociventi házatáján.

#7 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:22

hehe akkor részben volt igazság a felvetésemnek.. :D

viszont tényleg nézz más hűtést.. nekem van mikor 8 órán át folyamatos 100%os procihasználat van (videorender) és bírnia KELL.. és erre egy noname hűtőm van.. csak épp jó :D

T.

#8 Felhasználó inaktív   AtiAmdfan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 15:31

Idézet: tbee83 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 14:22

hehe akkor részben volt igazság a felvetésemnek.. :D

viszont tényleg nézz más hűtést.. nekem van mikor 8 órán át folyamatos 100%os procihasználat van (videorender) és bírnia KELL.. és erre egy noname hűtőm van.. csak épp jó :D

T.

Procihűtő, procihűtő! Mondom, hogy egy laptopom van ezen nem lehet csak úgy procihűtőt cserélni. Erről még annyit egyébként, hogy a legjobban a Underground II. -vel szoktam leterhelni (ha épp nem teszek fel az MSN-re valami gyilkos kis "édest") és azzal még soha nem volt problémám 5-6 óra játék után se, de ez a nem tudom milyen program ami bevadította az MSN-t 20 perc alatt tűz forróvá tette a billentyűzetet is és rendesen forró levegőt fújt ki a gép a hátulján.
Egyébként ennek ellenére, hogy még nem volt gondom a hűtéssel még a legvadabb UgII-zés közben sem,  mégis lehet, hogy igazatok van: milyen hűtőt rakjak bele? Tudtok laptop hűtőt?

#9 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 16:04

én kérek elnézést nem figyeltem eléggé..

mondjuk az UgII sem hiszem hogy 99%osra terhel.. szerintem.. de tényleg bocs

#10 Felhasználó inaktív   AtiAmdfan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 16:20

Idézet: tbee83 - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 15:04

én kérek elnézést nem figyeltem eléggé..

mondjuk az UgII sem hiszem hogy 99%osra terhel.. szerintem.. de tényleg bocs

Semmi gond csak azt hittem, hogy én maradtam le valamiről és közben meg a pc boltokban osztogatják a jobbnál jobb laptop hűtőket.  :)
Abban viszont egyetértek, hogy szerintem se terheli le 99%ig az UgII. a procit mert ha így lenne akkor máskor is ugyanígy kikapcsolt volna és ugyanígy felforrósodott volna. Eddig még, mint már mondtam ez nem fordult elő csak most...

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó