Idézet: McElroy - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 13:34
Nem hiszem hogy a 970p és a 193p+ monitoroknál felmerült dither problémát orvosolták a 971p paneljában. Meg valahogy úgy vagyok vele hogy inkább fizetek 20 ezerrel többet egy Eizoért, ahol nincsenek ilyen problémák. Írtad valahol racecam, hogy az Eizok aránytalanul drágák, dehát ez van, mégsem egy távolkeleti "csoda". Ja és a 971p-n sem lesznek kezelőszervek, ami nekem nagyon hiányzik, meg nem szívesen használok egy olyan magic tune szoftvert ami nagyon kétes hogy megy e fagyás nélkül. Elég gáz a Samsungra nézve az hogy nem tudnak egy normális szoftvert írni ami nem fagy orrba szájba. És nekem ne mondja senki hogy nincs így, itt a HWSW forumon és számtalan más forumon sok tízezer beíró panaszkodik arra hogy így meg úgy akasztotta ki a gépét az MT vagy fagyott csontra, stb. Még biztos tudnék mást is mondani de ennyi elég, részemről a Samsungokkal nem folglalkozok többet.

Isten őrizzen attól, hogy bármire is rábeszéljelek, de mát többször írtam, hogy minden magára valamit is adó magyar, vagy külföldi tesztoldalon a 970P szinte mindig tesztgyőztes. Képminőség szempontjából mindenképpen.
Olvass bele bárhol a világon a 970P-s topikokba, mindenhol azt tapasztalhatod, hogy az elégedettek aránya nagyságrendekkel múlja felül, a elégedetlenkedők arányát.
A gombtalanság egy létező probléma, különösen az MT. szoftver megbízhatatlansága miatt. Ez rendben van.
Az is biztos azomban, hogy ez a többségében megoldható, igaz, nem kis matatás van vele, ezért aki ilyen szintensem ért a számítógéphez, az bizony együtt kell éljen a problémával.
(Az én 214T-men tökéletesen fut az MT. 4.0 MagicRotation-nal egybeépített változata.)
Az EIZO-val az a legnagyobb baj, hogy nem nyújt annyival többet, mint amennyivel drágább.
Bár az is megfigyelhető az utóbbi időben, hogy csökkenőben van az árkülönbség, mintha ők is rájöttek volna, hogy a márkanév azért nem ér ennyit.
Az PVA panelek pedig jelenleg egyértelműen jobbak, mint az MVA-k. Igaz, drágábbak is.