HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1401 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 16. 01:15

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 1:53

A pár napos hozzászólási jog megvonásokat nem szoktam bejelenteni, mint ahogy erre nem is kötelez a szabályzat. Majd ő elmeséli akinek akarja.

Van olyan bejelentés is. De értem.
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1402 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 11:11

Idézet: guga - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 22:14

De felvitte az Isten a dolgodat, hogy  csak 10%-od van :D maga Robin Hood kezd megelevenedni előttünk :Đ

Te még lehetsz Skarlát Will, ha akarod. :D :D

#1403 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 16. 16:29

FakeJack, szerintem nem volt feltétlenül jó döntés ez, a HWSW Fórum közösségének érdekeit nézve: Lezárt: Átverés! -MCDragon kolléga=AMDPower/ minek fényében a zárópostod "Az AMDPower <-> MCDragon duplareg gyanú jelzését köszönjük, ki fogjuk vizsgálni (bár ránézésre semmi közös nincs bennük)." arra utal, hogy figyelmetlenül dolgoztál. Így a 'mi' fórumunkon az 'AMDPower' nevű user, aki nem azonos a PH!-n található szélhámossal, magyarázkodni kényszerült. Nyitott is egy topikot, amit bezártál.
Na, az elsőt nem kellett volna zárni szerintem.

Itt arról van szó, hogy egy szélhámos üzletel, néha megkárosítva a fórumtársat. Ha a lezárt topik linkjeire mutató topikjait végigolvastad volna, akkor láthatnád, mire akarta faja fórumtársunk felhívni a figyelmet.

S ha erre azt mondod, hogy másik fórum / tisztalap stb, akkor tekints be MCDragon friss topikjába: >klikk<.

Idézet: Lipy - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 20:41

Vártalak hívtalak nem vetted fel a telcsit!

20percet vártam.

Másik időpont posta?

A gyerek ugyanaz, itt is szivatja a jónépet. A másik fórumon már jócskán tapasztaltak alapján véleményem szerint felesleges megvárni, amíg más fórumtárasaink is tömegesen szívnak.

Persze a Te/Ti dolgod/dolgotok, csak bíráltam és javasoltam, úgymond szóltam előre.

#1404 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 16:39

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 17:29

[...]
A gyerek ugyanaz, itt is szivatja a jónépet. A másik fórumon már jócskán tapasztaltak alapján véleményem szerint felesleges megvárni, amíg más fórumtárasaink is tömegesen szívnak.

Ezzel mélységesen egyetértek! :respect: Engem is pontosan ugyan így "szivatott" meg MCDragon az alaplap+proci+hűtő vásárlással! Szerencsére Drummaster kinyitotta a topic-ot ismét (amit ezúton is megint megköszönök :respect:) és így már elkelt más által! :rolleyes:

Ne szívjon már más is, mert valaki megjelent a bolhán, aki nem szavahihető!

Szerkesztette: Csokis 2006. 09. 16. 16:40 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1405 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 16:44

Sőt, bűnöző. Olvasva a PH!-n a topiko(ka)t, én nem lettem volna ilyen türelmes, fel kellett volna jelenteni a rákba, nem megveréssel fenyegetőzni... nade ezt ne beszéljük meg nagyon, mert nem csettopik'.

#1406 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 16:48

Nyugalom. Köszönünk szépen minden információt, nem hagyjuk figyelmen kívül.

#1407 Felhasználó inaktív   Freetz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 19:33

A Mc Dragonos téma(legalábbis a GTX-es) rendeződött az este folyamán. Megvette a kártyát, csak nem de.11 kor,hanem este fél 8 kor, 500 telefonhívás/sms után, mivel rájött,hogy tudjuk a címét :cool:

Ettől függelenül még több embernek tartozik, több mindent nem vett át stb., szóval, ha egy mód van rá, akkor szenteljenek a Mod-ok kicsit több figyelmet a sárcnak, nehogy itt is elkezdje azt,amit a PH-n csinál(t) :respect:

#1408 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:03

Mivel linkelve lett egy hozzá szolásom és kaptam is róla PM-et (köszi Omega!)
Végül sikerült az üzletet nyélbe ütni!
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#1409 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:19

Idézet: Lipy - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 22:03

Mivel linkelve lett egy hozzá szolásom és kaptam is róla PM-et (köszi Omega!)
Végül sikerült az üzletet nyélbe ütni!

Neked anyanyelved a magyar vagy csak tanulgatod?

"10-19-ig hétköznap vagyok elérve!"  :omg:  :D

#1410 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:20

Szenvedő alany! :D

#1411 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:31

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 22:19

"10-19-ig hétköznap vagyok elérve!"  :omg:  :D

off

Jelen idő, megelőlegezett bizalom önmaga felé :rolleyes:  :Đ

#1412 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 22:57

Idézet: Omega - Dátum: 2006. szept. 16., szombat - 17:29

Persze a Te/Ti dolgod/dolgotok, csak bíráltam és javasoltam, úgymond szóltam előre.

Köszönjük.

#1413 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:33

Asszem ki bírom találni, hogy most mi jön... :)

#1414 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 08:52

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:33

Asszem ki bírom találni, hogy most mi jön... :)

A korán bezárt topik pü-ben való folytatása.
Úgy viszont kit érdekel?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1415 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 10:44

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 9:52

A korán bezárt topik pü-ben való folytatása.
Úgy viszont kit érdekel?

Engem biztos nem.

#1416 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 07:47

Carmagednek

Idézet

A tegnapi eseményekkel foglalkozó topic végleg bezárult, mert itt sosem lesz normális hangnem. Az újranyitásért garantálom az eltiltást.

Eléggé kezditek megnehezíteni a fórumozók helyzetét. Épp a témában kerestem topicot, de úgy látom sajna nem volt életképes ami van. Két megjegyzésem van. Most akkor a fórumszabályzat betartása a feladata a modoknak, vagy az, hogy saját szabályokat szabjanak a fórumon, amit a jóhiszemű olvasó lehet nem is ismer. Ezek ilyenkor közös moderátori álláspontok? Miért is nem lehet a témáról beszélni politikamentesen?
A második észrevételem pedig az, hogy (bár lehet hogy én vagyok naív) de én hiszem hogy értelmes emberek tudnak bármiről értelmes keretekben beszélni, a fenti beidézett hozzászólásod nekem azt sugallja, hogy felülről nézel a fórumozókra. Nem kellene.

Üdv
42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1417 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:26

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 8:47

Carmagednek

Eléggé kezditek megnehezíteni a fórumozók helyzetét. Épp a témában kerestem topicot, de úgy látom sajna nem volt életképes ami van. Két megjegyzésem van. Most akkor a fórumszabályzat betartása a feladata a modoknak, vagy az, hogy saját szabályokat szabjanak a fórumon, amit a jóhiszemű olvasó lehet nem is ismer. Ezek ilyenkor közös moderátori álláspontok? Miért is nem lehet a témáról beszélni politikamentesen?
A második észrevételem pedig az, hogy (bár lehet hogy én vagyok naív) de én hiszem hogy értelmes emberek tudnak bármiről értelmes keretekben beszélni, a fenti beidézett hozzászólásod nekem azt sugallja, hogy felülről nézel a fórumozókra. Nem kellene.

Üdv
42

Nem érzem úgy, hogy bármit is megnehezítenénk. Vannak bizonyos témakörök, amelyeket kiemelt figyelemmel kell kísérni. Ebbe tartoznak az elmúlt napok eseményei és annak politikai vonzatai. Amíg más topicokban is előjönnek ennek kapcsán utalások, emellett megjegyzések és aláírások tartalmaznak nyílt állásfoglalásokat, addig nem hiszem, hogy egy, az eseményeket taglaló topic életképes.

Eddig tart az én hitem. Ezután jött a két topic, amelyekből az egyikben már csak azért nincs politizálás, mert kiszedtem, a másik szintén bezárult. Szándékos volt, hogy házigazda nyitotta meg az első topicot, így több esély látszott az indulatok kordában tartására - de nem volt elég. A tapasztalat is azt mutatja, hogy nem sikerül politikamentesen megbeszélni ezt a dolgot.

Közös álláspont az, amit PPeter megfogalmazott a bejelentéses topicban.

Az, hogy tudom előre, hogy nem lesz politikamentes társalgás (ahogy egyetlen általam látott fórumon sincs a témában), nem felülről nézés. A kifejezetten nyomatékos kérésekre való magas ívből bagózás miatt pedig nem érzem túlzonak a kicsit élesebb hangnemet.

#1418 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:40

Szerintem meg az nem kellene, hogy szazhuszadszor is atbeszeljuk a temat. Nincs politika a HWSW-n, semmilyen (burkolt) formaban sem. Nem erett a magyar tarsadalom sajnos a normalis parbeszedre, ezt mutatjak a tapasztalatok.

Slusszpassz.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1419 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:47

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 9:26

Nem érzem úgy, hogy bármit is megnehezítenénk. Vannak bizonyos témakörök, amelyeket kiemelt figyelemmel kell kísérni. Ebbe tartoznak az elmúlt napok eseményei és annak politikai vonzatai. Amíg más topicokban is előjönnek ennek kapcsán utalások, emellett megjegyzések és aláírások tartalmaznak nyílt állásfoglalásokat, addig nem hiszem, hogy egy, az eseményeket taglaló topic életképes.

Eddig tart az én hitem. Ezután jött a két topic, amelyekből az egyikben már csak azért nincs politizálás, mert kiszedtem, a másik szintén bezárult. Szándékos volt, hogy házigazda nyitotta meg az első topicot, így több esély látszott az indulatok kordában tartására - de nem volt elég. A tapasztalat is azt mutatja, hogy nem sikerül politikamentesen megbeszélni ezt a dolgot.

Közös álláspont az, amit PPeter megfogalmazott a bejelentéses topicban.

Az, hogy tudom előre, hogy nem lesz politikamentes társalgás (ahogy egyetlen általam látott fórumon sincs a témában), nem felülről nézés. A kifejezetten nyomatékos kérésekre való magas ívből bagózás miatt pedig nem érzem túlzonak a kicsit élesebb hangnemet.

Én értelek, de ha nem keresgélek ma reggel és nem olvasok egy vagy 20 postot, akkor fogalmam sem lett volna róla hogy ha nyitok egy topicot a témának akkor pofán leszek vágva :) Ezzel nehezítetek, hogy úgy kell összevadászni azt, hogy mit nyithatok, meg mit nem és ez már nincs összhangban a fórumszabályzattal. Főleg új vagy kevésbé tapasztalt fórumozónak meg fogalma sincs, hogy a fórumszabályzaton kívül vannak még más a modok által egyénileg is hozott szabályok.

Idézet

mert itt sosem lesz normális hangnem

A második észrevételemnél meg erre gondoltam. Én azért hiszek abban, hogy nem az oda nem figyelő és a kérésekre tojó kisebbségből kell általánosítani mindenkire.

Üdv
42

szerk: helyesírás

Szerkesztette: negyvenketto 2006. 09. 22. 08:52 -kor

Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#1420 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 22. 08:53

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2006. szept. 22., péntek - 9:47

A második észrevételemnél meg erre gondoltam. Én azért hiszek abban, hogy nem az oda nem figyelő és a kérésekre tojó kisebbségből kell általánosítani mindenkire.

Az odafigyelő és a kérésekre nem tojó fórumozók tudják, hogy nem kell egy olyan flame-be belemenni.

Én sem értem egyébként, hogy miért futjuk ezeket a köröket. A szabályzat kimondja, hogy a politika itt minden formában nemkívánatos. Két topicban is megpróbáltuk a témát megtárgyalni, mindkettő politizálásba fulladt. Nem látom egyelőre be, hogy egy harmadik miért ne így végezné.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.