HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1661 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:27

1/ odaírtam privátban b@zzeg
2/ kicsivel több kultúrát próbálj magadra erőltetni

----atyuska----

#1662 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:33

Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:27

1/ odaírtam privátban b@zzeg
2/ kicsivel több kultúrát próbálj magadra erőltetni

Nem írtad oda, nem is jött privi. Különben nem írtam volna ide!
Megpróbálom, bár nehéz lesz.

Szerkesztette: Lauda 2006. 11. 03. 21:33 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1663 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:34

majd idővel megérkezik a pü is, de gondolom tudod miért kaptad

ha nem jönnél rá :  :offtopic:

----atyuska----

#1664 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 21:40

Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:34

majd idővel megérkezik a pü is, de gondolom tudod miért kaptad

ha nem jönnél rá :  :offtopic:

Oksi.

Egyébként a 7 hónapja kapott figyukkal mizu? Annak már rég el kellett volna évülni nem? :D  Nem mintha zavarna, csak így kib.hamar eljutok a 300%-ig. :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1665 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 06. 01:33

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 21:40

Oksi.

Egyébként a 7 hónapja kapott figyukkal mizu? Annak már rég el kellett volna évülni nem? :D  Nem mintha zavarna, csak így kib.hamar eljutok a 300%-ig. :Đ

Jubileumi, 3x5000 nap pihenőt fogsz kapni és alá is írjuk neked egy szép, HWSW-s pólón.

Az elévülések csak abban az esetben esedékesek, ha a figyelmeztetés kiváltó oka is "elévül", megszűnik. Namost, trágár beszédért kaptál figyelmeztetést korábban, elnézve a mostani alakításodat, ezek közel sem évültek még el.

Idézet

Megpróbálom, bár nehéz lesz.

Hát mi is megpróbáljuk csökkenteni, de nehéz lesz...

Szerkesztette: didyman 2006. 11. 06. 01:35 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1666 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 19:42

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 1:33

Jubileumi, 3x5000 nap pihenőt fogsz kapni és alá is írjuk neked egy szép, HWSW-s pólón.

Az elévülések csak abban az esetben esedékesek, ha a figyelmeztetés kiváltó oka is "elévül", megszűnik. Namost, trágár beszédért kaptál figyelmeztetést korábban, elnézve a mostani alakításodat, ezek közel sem évültek még el.

Hát mi is megpróbáljuk csökkenteni, de nehéz lesz...

Mondjuk ha így megy, akkor az csak akkor fog elévülni, ha már elhantoltak. Vagy nem? Az utóbbi fél évben szinte fent se voltam, tehát nem is offolhattam, trágárkodhattam. Most beídéztem két képet, és hozzá is lett vágva 10% a többihez. Ha nem kérdezek rá, akkor azt se tudom miért, mert a caratyuska privije azóta is érkezik.
Hagyjuk az egészet, nem zavar egyébként, csak nem értem.

A póló egyébként jöhet! :D

Szerkesztette: Lauda 2006. 11. 06. 19:43 -kor

#1667 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 20:12

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 20:42

Mondjuk ha így megy, akkor az csak akkor fog elévülni, ha már elhantoltak. Vagy nem? Az utóbbi fél évben szinte fent se voltam, tehát nem is offolhattam, trágárkodhattam. Most beídéztem két képet, és hozzá is lett vágva 10% a többihez. Ha nem kérdezek rá, akkor azt se tudom miért, mert a caratyuska privije azóta is érkezik.

a pü-t nem nekem kellett volna küldenem, hanem a fórummotornak, ez valamiért nem történt meg ezekszerint azóta sem

----atyuska----

#1668 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 20:17

Idézet: caratyuska - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 20:12

a pü-t nem nekem kellett volna küldenem, hanem a fórummotornak, ez valamiért nem történt meg ezekszerint azóta sem

Lehet a motor is úgy gondolta, nem érdemlem meg a büntetést, ezért el sem küldte.... :D

#1669 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 06. 22:28

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 19:42

Na ha legalább az a kevés megnyilvánulásod olyan szép nyelvezetű lenne...
Viszont nem előfordulásra, hanem arányosságra megy a dolog.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1670 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 17:20

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 22:28

Na ha legalább az a kevés megnyilvánulásod olyan szép nyelvezetű lenne...
Viszont nem előfordulásra, hanem arányosságra megy a dolog.

Ok.

#1671 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 23:51

Idézet

Aha, na akkor maradjunk annyiban, hogy a mashol elszenvedett velt vagy valos serelmeiddel ne ezt a topikot terheld, hanem az erre megfelelot. Gondoltam, hogy innen fuj a szel, kedves E..........

:omg:  :lama:

Tévedni emberi dolog. De tendenciózusan? Kedves F... J....?

Szerkesztette: Examinator 2006. 11. 07. 23:58 -kor

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#1672 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 00:41

Idézet: Examinator - Dátum: 2006. nov. 7., kedd - 23:51

:omg:  :lama:

Tévedni emberi dolog. De tendenciózusan? Kedves F... J....?

Ne erolkodj, nem fog menni.
Ignore.

#1673 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 07:38

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 0:41

Ne erolkodj, nem fog menni.
Ignore.

Normális ember minimum egy elnézést kér egy ilyen megalapozatlan gyanusítás után...

Core2 Duo E6600@3600; Asus P5W64 WS Pro; Team Xtreem 2x1GB 667@800MHz 3-3-3-8; MSI 7900GTO; Creative X-Fi; WD Raptor 150GB; WD 5000YS; NEC 4551A; Plextor PlexWriter Premium; FSP-460-60PFN; Antec P180; DELL 2405FPW 24"; Ilyama AS4314UTB 17"; Klipsch Promedia 5.1; diNovo Media Desktop Laser; Hauppauge WinTV USB2.

#1674 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 08:19

Idézet: Examinator - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 7:38

Normális ember minimum egy elnézést kér egy ilyen megalapozatlan gyanusítás után...

Azt majd kiderül, hogy megalapozatlan-e.
Normális ember nem rendőrözi (ezt vajon mostanában valami újkeletű szitokszó?  :confused: ), cigányozza le a másikat és nem vonja kétségbe annnak értelmi képességeit csak azért mert éppen valami számára nem tetszőt csinált. Szóval összegezzük: kirobbantottál egy flamet, megkaptad a figyelmeztetésed, most pedig játszod a mártírt és erkölcsi prédikációt tartasz. Ehhez már tényleg pofa kell.

#1675 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 10:38

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 8:19

Azt majd kiderül, hogy megalapozatlan-e.
Normális ember nem rendőrözi (ezt vajon mostanában valami újkeletű szitokszó?  :confused: ), cigányozza le a másikat és nem vonja kétségbe annnak értelmi képességeit csak azért mert éppen valami számára nem tetszőt csinált. Szóval összegezzük: kirobbantottál egy flamet, megkaptad a figyelmeztetésed, most pedig játszod a mártírt és erkölcsi prédikációt tartasz. Ehhez már tényleg pofa kell.

Túl gyorsnak találom azt a tempót, amivel túllépsz egy, a fórum szintjén súlyosnak minősülő, nyílvános meggyanusításon és túl lassúnak azt az igyekezetet, amivel ténylegesen megállapítanátok a vádban foglaltak valóságtartalmát. Az fog kiderülni, hogy nagy nyilvánosság előtt alaptalanul rágalmazol. Borítékolom, hogy ha ez kiderül, akkor sem leszel belátóbb.

Idézet

Normális ember nem rendőrözi (ezt vajon mostanában valami újkeletű szitokszó?  :confused: ), cigányozza le a másikat és nem vonja kétségbe annnak értelmi képességeit csak azért mert éppen valami számára nem tetszőt csinált.

Ne is haragudj, de éretlen kifejezésmódod miatt nem tartalak alkalmas vitapartnernek társadalmi folyamatok és törvényszerűségek elemzéséhez.

Idézet

kirobbantottál egy flamet, megkaptad a figyelmeztetésed,

Az irányomban megnyílvánuló elfogultságod láttán igenis megkérdőjelezem az engem érintő döntésed pártatlanságát és jogosságát.

Idézet

Ehhez már tényleg pofa kell

Te tudod-e hogy miért reagálsz ilyen nyers, burkolatlan ellenségeskedéssel, indulattal? Gondolkodj el ezen!

#1676 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 11:47

Idézet: Examinator - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 10:38

Ne is haragudj, de éretlen kifejezésmódod miatt nem tartalak alkalmas vitapartnernek

En ugyanerre a kovetkeztetesre jutottam a "kedves" leveled utan, ugyhogy csak ismetelni tudom magamat: IGNORE
Legyel kedves a tovabbiakban a moderatorokhoz fordulni a velt serelmeiddel. Koszonom.

#1677 Felhasználó inaktív   Examinator 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 12:21

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 11:47

En ugyanerre a kovetkeztetesre jutottam a "kedves" leveled utan, ugyhogy csak ismetelni tudom magamat: IGNORE
Legyel kedves a tovabbiakban a moderatorokhoz fordulni a velt serelmeiddel. Koszonom.

Levelemet magánban kaptad. Illett volna magánban reagálni rá, vagy ha már nyílvánosan teszed, akkor közöld a teljes levelet.

Felesleges kiabálnod. Elég, ha csöndben tartod magad az elhatározásodhoz.  :confused:

#1678 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 15:57

Idézet: Examinator - Dátum: 2006. nov. 8., szerda - 10:38

Az fog kiderülni, hogy nagy nyilvánosság előtt alaptalanul rágalmazol. Borítékolom, hogy ha ez kiderül, akkor sem leszel belátóbb.

Heh, megint kezdődik :)

Egy comment a fentihez: ne boritékolj semmit, a végén még kiderülhet, hogy egy személy vagyunk  :Đ

szerk: ja és valami ami nagyon felháborít. Az hogy lehet, hogy egy mod IGNORERA rak valakit? De egyébként ez egy kalap alá húzható a "privi tele, csak mailt fogadok" jellegű aláírásokkal. Nevetséges.

Szerkesztette: kovacs_istv 2006. 11. 10. 16:04 -kor

#1679 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 16:02

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 6., hétfő - 1:33

Az elévülések csak abban az esetben esedékesek, ha a figyelmeztetés kiváltó oka is "elévül", megszűnik.

Ez érdekes. :) Én kaptam valamikor egy figyelmeztetést személyeskedésért. (Azt most hagyjuk, hogy több alkalommal és több csatornán rákérdeztem, hogy pontosan melyik hozzászólásom, hozzászólásaim verték ki a biztosítékot, választ nem kaptam.) A figyelmeztetésem még mindig megvan. Ezek szerint azóta is folyamatosan személyeskedem? :D

#1680 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 18:35

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 15:57

szerk: ja és valami ami nagyon felháborít. Az hogy lehet, hogy egy mod IGNORERA rak valakit? De egyébként ez egy kalap alá húzható a "privi tele, csak mailt fogadok" jellegű aláírásokkal. Nevetséges.

Van egy szint, amely alatt mar nincs ertelme a parbeszednek. Annak semmi teteje, hogy ti szemelyeskedtek, en meg reagalok ra. Ha gondotok van a munkammal, forduljatok a Moderatorokhoz. En a magam reszerol ezt mar megtettem, az ugyeteket atadtam nekik. Igy mindket fel objektivabban tud megnyilvanulni. Aztan majd veluk megbeszelem, ha ok ugy itelik meg, hogy hibaztam.

Privit meg azert nem fogadok, mert az e-mailek sokkan jobban adminisztralhatoak. A privilada hamar megtelik, a privik exportalasa korulmenyes, az exportokban keresni pedig remalom. Mivel a forummotor lehetoseget ad erre es a forumszabalyzatban sincsen megszabva, hogy folyamatosan uriteni kell a priviladat, ezert nem erzem ugy, hogy megszegnek barmilyen szabalyt. Tevekenykedett itt anno olyan Moderator is, aki szinten ezt az elvet kovette.
Nem mintha kozod lenne hozza vagy magyarazkodnom kene, de most legalabb olvashatja a Nagyerdemu is, hogy miert nem fogadok privatot.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.