HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1841 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 20. 19:58

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:34

Nem titkolom, nem kedvelem a maxtreme/dani83/turbo/pietrosz/marking(?) ötöst, szívesen olvasgatnék gameware-t de amekkora szemét van ott inkább a közelébe se megyek.

:eek:
Ezek után én sem kedvellek téged, akkor 1:1 :p :]

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1842 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 20:05

Személy szerint semmi bajom nem volt a "Mit játszottál végig legutóbb,mi a véleményed róla" topikkal, sőt, régóta ez az első GW topik amibe beleolvastam a WoW topikon kívül. :)

Kicsit értetlenül állok a zárása előtt, úgy érzem, Drumm elhamarkodottan lakatolta, és most már csak azért nem nyitjátok újra, mert "véditek a mundér becsületét" (amivel semmi baj sincs, hiszen ha a modok nem tartanak össze, akkor ki tegye?). De nem szégyen, ha hibázik valaki, vagy meggondolatlanul intézkedett, elvégre a mod is ember. :) Viszont a hibás döntéshez ragaszkodni nem biztos hogy jó ötlet.
(Arról már nem is beszélve, hogy Vortex (no offense, nem akarom én bántani) nagy elánnal részt vett a topik életében, és egyik pillanatról a másikra meg már bőszen egyetértett a zárásával... kicsit furcsán vette ki magát.)

Szerintem a megoldás a helyzetre az lenne, ha újranyitnátok a lezárt topikot (láttunk már erre példát azért korábban) és "fokozottabban" figyelnétek. Ha nem odavalót, offtopikot láttok, vagy warezt, akkor lakat természetesen a Fórumszabályzat értelmében. De úgy érzem hogy jelen formájában egyáltalán nem érdemelte meg a topik a zárást.

(Javaslat is volt, bírálat is volt, remélem nem voltam OFF. :) )

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 20. 20:06 -kor

#1843 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 21:08

Gratulálok a topik zárásához. :down:
(Ez meg csak bírálat.)

#1844 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 21:20

hmm...egyre több a nem "fekete listás" , közutálatnak örvendo gw látogató aki szintén nem érti... :o
megfontolandó :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1845 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:11

Idézet: Kory - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 15:29

Mert ugye a régebbi játékok, pl. Mafia, meg NFS 2-3 az általában a GW első oldalán szokott lenni topic ügyileg.......

Most akkor valaki azért olvas(ott volna) bele, mert EGY bizonyos játékot keres, vagy azért, mert csak úgy, hátha vak tyúk is talál alapon lesz valami? Döntsétek már el.

Ha az első, ott a kereső. Ha a második, átpörgeti a GW első - egy fene - öt oldalát és a címek alapján válogat.

Még egyszer és utoljára mondom: a játékokat a nekik indított témában kell kitárgyalni, egyrészt mert azért vannak, másrészt mert a bezárt témában is kb ugyanolyan hozzászólások születtek, mint a saját topicokban. Jó, nemjó, ennyire értékelem, ennyire tetszett/nem tetszett, szar/jó a grafikája, szar/jó a zenéje, 2 nap alatt végigvittem, satöbbi. Ugyanazon tartalommal bíró hozzászólások.

Kicsit gondolkodjatok el ezen és tekintsetek el az egyik kedvenc időtöltésetektől (a másik kettőt ugye nem is kell írnom...): a személyem (meg általában a moderátorok) elleni fikagyártól. A zsigerből való ellenkezés az ismérve jónéhányatoknak. A GW-ben jóideje nemigen volt bezárva téma, sok esetben azért, mert határeset volt és jobb a békesség alapon nyitva hagytuk. Természetesen ez nem elég nektek.

De elismerem, hogy hibáztam. Hibáztam akkor, mikor a GW-ből egy-két emberrel kesztyűs kézzel bántam. Lám, az ember nyújtja a kezét és a f@rka is kell... Ezt a hibát ki fogom javítani, ígérem.

A lezárt téma úgy marad, kivéve, ha a 3 globális moderátorból kettőnek (PPeternek és Krinyonak) más a véleménye.

#1846 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:12

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 21:20

hmm...egyre több a nem "fekete listás" , közutálatnak örvendo gw látogató aki szintén nem érti... :o
megfontolandó :think:

A közutálatot saját maguk vívták ki, amúgy szvsz te magad is ebbe a körbe tartozol, úgyhogy nem kell kivülállóként nyilatkoznod.

#1847 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:15

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 17:34

Drummaster se semmi, tőle is talán harmadszorra hallom a "vansapkanincssapka"-t, nem lehet, hogy ennek okai vannak?  :confused:

A másik kettőre tolnál linket? Összekeversz valakivel szerintem. Már belebuktál egyszer, hogy nekem tulajdonítottál egy kijelentést, amit sosem tettem meg, most is erről lehet szó...

#1848 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:20

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 20:05

és most már csak azért nem nyitjátok újra, mert "véditek a mundér becsületét" ...

Viszont a hibás döntéshez ragaszkodni nem biztos hogy jó ötlet.

1: Ez egész egyszerűen nem igaz.

2: Ha valóban rossz döntés volt, el fogom ismerni, mint mindig.

#1849 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:24

Ezek után ezt üzenem az egész moderatúrának :

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:hello:

:Đ  :D

Szerkesztette: dani83 2006. 11. 20. 22:29 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1850 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:26

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 19:00

1 szót mint száz, ezzel az erővel belehet zárni a fél agora-t, amivel bezártátok azt a topicot.
Nem húzható rá ez a " ne kelljen 100 oldalt végigpörgetni" sablon, ugyanis ez a topic nem olyan h valaki keres egy végigjátszást vagy véleményt és akkor megkeresi, hanem mindenki megosztja a másikkal a tapasztalatát-véleményét és ebből  alakul ki a beszélgetés. Ez kit zavart tulajdonképpen? Leírhatom az első mondatot újra de nem teszem. Naná hogy nem sír az társalgós nép, hiszen nem ott zárogatják a topicokat sorba...pedig sok ott a  fölös, de ezt nem nekünk kell megítélni, hanem a moderatúrának. DE akkor ez logikusan történjen, hiába írta le Drummaster miért zárta, ez nem logikus. Legyen szemet szemért, tessék bezárni a sok hülye értelmetlen cset topikot, amit sokan csak hsz növelőnek használnak ( lásd szólánc topicok)... azoknál feleslegesebb topic nincs is a fórumon :rolleyes:
Ha így nézzük...Mert erre szoktatok hivatkozni h sok a topic.... Vagy oda olyan írnak akik bármilyen topicot nyithatnak úgysem zárjátok? Megint a sapka-nem sapka szituáció....
1 szóval ördögi kör.

Legalább mielőtt baromságokat írkálsz, számold már meg, hogy az elmúlt hónapban hány téma lett zárva a Sziget/Társalgó szekcióban és hány a GW-ben... :omg:

A tapasztalatok és vélemények megosztására pedig ott vannak a játékok saját topicjai. Ha nem erre, mire valók akkor? Beszéld már meg a cimboráiddal, hogy egyfélét mondjatok... :D

#1851 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:31

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:24

Ezek után ezt üzenem az egész moderatúrának :

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:hello:

:Đ  :D

Csak, hogy ki ne szerkeszthesd.

#1852 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:32

:lefety:

nem is akartam :smoker:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1853 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:35

Hagyd a f@szba dani! Csak kib@szatod magad!
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1854 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 22:43

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:20

1: Ez egész egyszerűen nem igaz.

2: Ha valóban rossz döntés volt, el fogom ismerni, mint mindig.

1. Én ebben a szituációban kicsit ezt érzem (amit mondjuk Vortex esete is alátámasztott, bocsi hogy szegényt megint idecitálom). Mivel nem látok a "színfalak" mögé, természetesen nem állítom hogy szentírás amit idepötyögök, csak és szimplán egy fórumozó véleménye. :)

2. Én - megint mint egységsugarú user - úgy érzem ez most tényleg rossz döntés volt. És nem vagyok vele egyedül, ahogy látom, olyanok is szót emeltek az ügy érdekében, akik igazán nem azért járnak a Visszabeszélőbe hogy feleslegesen toporzékoljanak (egy-két itteni "őslakossal" szemben :D )... :think:

Na sebaj, majd lesz valahogy. :) Azért akkor sem dől össze a világ, ha zárva marad. :think:

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 20. 22:44 -kor

#1855 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:01

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:43

1. Én ebben a szituációban kicsit ezt érzem (amit mondjuk Vortex esete is alátámasztott, bocsi hogy szegényt megint idecitálom). Mivel nem látok a "színfalak" mögé, természetesen nem állítom hogy szentírás amit idepötyögök, csak és szimplán egy fórumozó véleménye. :)

2. Én - megint mint egységsugarú user - úgy érzem ez most tényleg rossz döntés volt. És nem vagyok vele egyedül, ahogy látom, olyanok is szót emeltek az ügy érdekében, akik igazán nem azért járnak a Visszabeszélőbe hogy feleslegesen toporzékoljanak (egy-két itteni "őslakossal" szemben :D )... :think:

Na sebaj, majd lesz valahogy. :) Azért akkor sem dől össze a világ, ha zárva marad. :think:

MIÉRT volt rossz döntés, és MIRE VALÓK akkor a játékok saját témái? Ezekre még nem kaptam választ. Olyat, amik érvekkel vannak alátámasztva.

#1856 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:10

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:01

MIÉRT volt rossz döntés, és MIRE VALÓK akkor a játékok saját témái? Ezekre még nem kaptam választ. Olyat, amik érvekkel vannak alátámasztva.

Mert lehet, hogy a játékok rövid, bezárt topic béli ismertetője/kritikája alapján kedved lesz belemászni az érdeklődésedet felkeltő gém saját, bővebb információkat tartalmazó topicjába, amit amúgy eszedbe sem jutna megtenni (pl. ha az adott post linket mutatna a saját játéktopicocra).
Ezért én személy szerint nem tartom rossz kezdeményezésnek.
De nem akarok beleszólni a nagyok dolgába és elnézést az off-ért, csak a saját véleményemet írtam le.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#1857 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:01

miert van 6 nyelven szólánc meg miért van 6 féle cset topic amikor egy is elég lenne rá, ezzel az erővel? :omg:

#1858 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 22:26

Legalább mielőtt baromságokat írkálsz, számold már meg, hogy az elmúlt hónapban hány téma lett zárva a Sziget/Társalgó szekcióban és hány a GW-ben... :omg:

A tapasztalatok és vélemények megosztására pedig ott vannak a játékok saját topicjai. Ha nem erre, mire valók akkor? Beszéld már meg a cimboráiddal, hogy egyfélét mondjatok... :D

egyből baromságokat írok amint nem tetszik a teóriám mi? könnyü ez így... :rolleyes:

#1859 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:16

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 23:14

miert van 6 nyelven szólánc meg miért van 6 féle cset topic amikor egy is elég lenne rá, ezzel az erővel? :omg:

Hagyd a csába. Most már én is azt mondom. Úgy is nekik lesz igazuk, az tökmind1 hogy a userek nagyrésze máshogy látja a dolgokat.

#1860 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 23:18

Bocs, hogy megint belepofázok, de mondjuk a játékok saját topicjaiban meg lehet dumálni, hogy mi van a 6. szinten, hogy kell kinyitni a kaput, hol találom a kulcsot, ti milyen spoilert raktok rá, karbon vagy alu, M4 vagy M249, Ajax-szal vagy Reallal nyomod, etc... (elnézést ha kihagytam valamit, nem vagyok egy nagy játékos). Ez meg amolyan tárgyjegyzék, ahol átnézhetem ~1post/1játkék alapon, hogy mik vannak mostanában, mik voltak, mint valami programajánló. Nem vagyok nagy GW fan, alig járok oda (kiv. America's Army topic), de én ezt vettem ki debaj/Marking/Etele etc. hozzászólásaiból. Remélem nem voltam OFFtopic.

Ps.: didymantól meg nyílvánosan is sorry a cinikus hozzászólás miatt, na, mindenkinek lehet nehéz hete.  :respect:

Szerkesztette: Avalon 2006. 11. 20. 23:19 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.