Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 14:24
No, hát érdekes. Amikor a mod összevon témákat, akkor azért megy a sírás, hogy ki fog átolvasni x száz vagy x ezer oldalt, elvesznek az érdemi információk a sallangok között. Ha meg nincs gyűjtőtopic, akkor az a baj. Van sapka, nincs sapka.
No comment. Erre nem reaggálnék, már 1x2x elmondtam a dologról a véleményem.
Idézet
Tőlem lehetne ugyan gyűjtőtopic, de akkor meg minek a játékoknak külön téma? Azért, hogy ugyanazok szerepeljenek benne, mint a külön-külön témákban? Ugyanúgy értékeltétek a saját topicokban a játékokat, mint a gyűjtőben. Ugyanúgy ment a fika/dicséret. Akkor mi a különbség? Semmi. Tessék a játékokat a saját témájukban kitárgyalni.
Ahol tegyük hozzá tényleg nagyon sok sallang van, és eltörpül a lényeg.
Idézet
A szokásos sz@rkavaróknak meg javaslom, nézzék át a "Saját készítésű screenshotok" c. topicot, az is tökig van offal és marháskodással. Azt csak azért nem zártam akkor (és eddig), mert oda biztos nem néznek be a modemesek, legalább annyi haszna van, mert a képgyűjtős topictól függetlenül a témák saját topicjai is tartalmaznak bőséggel képeket, ami amúgy egyáltalán nem baj.
Tény. van bent 1-2 nem odaillő dolog. De erre megint csak azt tudom mondani hogy vannak témák amik sokkal durvábban szét vannak offolva (GW-n kívül) csak a sok seggnyalónak nem szólnak az illetékesek (akinek nem inge, of korsz..)
Megint csak minket vesznek észre, a mi "félrelépésünket" teszik szóvá.
Idézet
Aki pedig azzal vádol, hogy pofára moderálok, az legyen szíves itt és most a "szemembe" megmondani és ezzel párhuzamosan a warning-logját is nyilvánossá tenni.
Kérlekszépen. Akkor 1 pár dolog amiért szerintem teljesen jogtalanul kaptam a warnt:
(Bár ezeket nem Te osztottad, én eddig is álltalánosságban beszéltem a moderátorokról)
Ezt írtam én:A game alapba csak 1 demo verzio, de ha megkerestek privibe, elmondom hol lehet megvenni
Vortex: Miutan a tobbi moderator velemenyet is kikertem ez ugyben es atneztem az eddigi figyelmezteteseidet, arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy egyszeruen keptelen vagy megtanulni, hogy wareznak (legyen az burkolt vagy nyilt) nincs helye ezen a forumon.
Ez a forum nem a jatekok illegalis beszerzesevel kapcsolatos!
A figyelmeztetesi szinted megemelese, ami most elerte a 80%-ot nehany nap pihenot von maga utan!
Bard's Tale utalas warezra
Painkiller topicban kepek beszurasa 1,2 mega mennyisegben
etc etc etc. Természetesen vannak olyanok amiket teljesen jogosan kaptam. Ezeket nem is kopizom be mert felesleges. De akad még oylan is amivel nem értek 1et (tudom én dologom)
Nem mintha zavarna a warn dolog, magasról teszek rá, csakhát azért mindennek van határa.
A képes dolgon enyhén szólva kiakadtam anno, 1.2mb kép.. ugyan már. Sok topikba van aki 5-6mb-tnyi mennyiséget linkelt, és egyik mod sem tette szóvá. (nem a sotisba)
Másik dolog meg a warez. Nézzetek már kicsit körbe a forumon basszus.
Jah,.. meg ha már itt tartunk Tisztelt urak:

[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Tudom, tudom. Természetesen ez teljesen legális dolog, és csak azért került fel ide, hogy az EREDETI játék ne kérjen lemezt.
Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 18:58 -kor