HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2501 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 08. 10:12

Idézet: nord^ - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 23:22

Miért, mit mutat? :think:

Lásd wartont.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2502 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 20:59

ahha,ok

#2503 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 22:11

Kéne linkelni egy degut, de azt hiszem "manapság" már nem tolerálnák :D

#2504 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 02:19

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 16:49

Tekintettel a történtekre (melyért én vagyok a felelős) a mai nappal lemondtam moderátori tisztségemről.

:down: Ne monnya le, miota R. nem az, Te vagy a kedvenc modom :up: :D

Szerkesztette: szabinar 2007. 03. 09. 02:20 -kor

#2505 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 10:10

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 12:21

A Gameware, Test Drive Unlimited topic kapcsán írok, ami be lett zárva Drummaster által.

Még jó, hogy mindenki XBOX360-al játszik azóta... De no warez.  :rolleyes:

Szerk: Megrendeltem, xboxom van amúgy, arra meg megvettem...

Szerkesztette: mefi 2007. 03. 11. 10:11 -kor

#2506 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 11:06

Idézet: mefi - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 10:10

Még jó, hogy mindenki XBOX360-al játszik azóta... De no warez.  :rolleyes:

Miért is? :think: Már rég megjelent letölthető változatban, amit az Atari oldalán tudsz 40valamennyi dollárért (úgy emlékszem). :)

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 11. 11:07 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2507 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 11:41

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 11:06

Miért is? :think: Már rég megjelent letölthető változatban, amit az Atari oldalán tudsz 40valamennyi dollárért (úgy emlékszem). :)

Na, most uninstalláltam az egészet, mert rettenetesen felidegesített!  Ugyan az a hiba előjött, mint mgf-nél, ráadásul ezt még megfejelte a progi textúrahibával, mint Max-nál, hogy a csaj haja meg a lakástextúra eltünt! Pedig mgf esete után én is megfogadtam, hogy mentem a kimentéseim, de elfelejtettem. 

Rég volt, tényleg.

#2508 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 11:49

Idézet

Azt, hogy a Hollandiában kapható természetesen a végleges kiadás és nem hamisítvány. Mielőtt megkérdezed, igen, a Holland kiadás van fent a NET-en.

Szerk.: Megjegyzem, ha nem eredeti kiadás lenne, akkor nem játszogatnának a NET-en a Hollandok. Még saját szervert is létrehoztak a "szemetek".

:confused:

#2509 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 11:52

És igen, a gameware-t lehetne zárni a picsába, mivel no warez. Ugye?

Nem "vok" kereszteslovag, csak úgy látszik ma divat álszentnek lenni. 

MGF. OMFG. meg a tököm.

Amúgy hajrá.  :up:

#2510 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 11. 12:24

Fejezd be.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 03. 11. 12:25 -kor

#2511 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 13:58

Idézet: mefi - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 11:52

És igen, a gameware-t lehetne zárni a picsába, mivel no warez. Ugye?

Nem "vok" kereszteslovag, csak úgy látszik ma divat álszentnek lenni. 

MGF. OMFG. meg a tököm.

Amúgy hajrá.  :up:

No és ezzel tulajdonképpen mit is igazolsz?!  :confused: Hogy warez vagy sem, arról nincs szó. Ennyi erővel bármikor, bármire rá lehet mondani, hogy warez és nem csak itt. A lényeg, hogy ne legyen arról szó, hogy honnan és miként van megszerezve az adott játék, ami nincs is. Erről ennyit, én itt befejeztem.
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2512 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 14:03

Idézet: mefi - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 11:41

Rég volt, tényleg.

1 nappal rá, hogy megjelent hollandiában a játék. Igen, elég rég volt.

#2513 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 11. 14:22

Te is fejezd be.

#2514 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 11. 14:47

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 14:22

Te is fejezd be.

Igen, ideje lenne.

#2515 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 14:58

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 13:58

No és ezzel tulajdonképpen mit is igazolsz?!  :confused: Hogy warez vagy sem, arról nincs szó. Ennyi erővel bármikor, bármire rá lehet mondani, hogy warez és nem csak itt. A lényeg, hogy ne legyen arról szó, hogy honnan és miként van megszerezve az adott játék, ami nincs is. Erről ennyit, én itt befejeztem.

Hát basszus, semmit. Az egész gameWAREZ erről szól, csak ha valaki erősebben lengeti a tiltózászlót, akkor az "go to a francba", mert szemét, és nem tudja ellátni a "Nagy Moderátori Teendőket".

Mindenki tudja, mi megy ott, csak nagy a kushadás, oszt valaki felkavarja az állóvizet, akkor legény legyen a talpán, aki igazságot tesz. Jah, és még mindig egy nálunk hivatalosan PC-re meg nem jelent játékról beszélünk.

Kushadjunk. Ja.

#2516 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 15:29

Idézet: mefi - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 14:58

Hát basszus, semmit. Az egész gameWAREZ erről szól, csak ha valaki erősebben lengeti a tiltózászlót, akkor az "go to a francba", mert szemét, és nem tudja ellátni a "Nagy Moderátori Teendőket".

Mindenki tudja, mi megy ott, csak nagy a kushadás, oszt valaki felkavarja az állóvizet, akkor legény legyen a talpán, aki igazságot tesz. Jah, és még mindig egy nálunk hivatalosan PC-re meg nem jelent játékról beszélünk.

Kushadjunk. Ja.

Na, akkor zárjuk ezt rövidre. Nem állok egyik oldalon sem, kéthetente egyszer nézek be a gameware-be, még nagyon játszani sem szoktam.

Van bármilyen közvetlen bizonyítékod arra nézve, hogy az ottani emberek warezolnak? Az, hogy "nyilvánvaló" stb., nem bizonyíték. (Persze, ha van, akkor sem tehetünk ellene semmit. Lásd lentebb.)

Idézet: Fórumszabályzat

A fórum jellegéhez kapcsolódóan felhívnánk a figyelmet a warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzétételének, megvitatásának tilalmára!

Nem vagyunk bíróság. Ha valaki warez dolgokat használ otthon, ahhoz nekünk semmi közünk nincsen egészen addig, amíg ennek a terjesztését, népszerűsítését nem követi el vagy a bármilyen módon való hozzáférést nem teszi publikussá.

Ennek értelmében meg tudod mondani, hogy mikor és hobgyan cselekedtek a fent nem említett fórumozók a fent említett topicban szankcionálásra méltó módon úgy, hogy nem lettek szankcionálva?

Szóval, mit is vársz a moderatúrától jelen esetben, a fórumszabályzat értelmében?

Szerkesztette: Carmaged 2007. 03. 11. 15:30 -kor

#2517 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 16:01

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 15:29

Na, akkor zárjuk ezt rövidre. Nem állok egyik oldalon sem, kéthetente egyszer nézek be a gameware-be, még nagyon játszani sem szoktam.

Van bármilyen közvetlen bizonyítékod arra nézve, hogy az ottani emberek warezolnak? Az, hogy "nyilvánvaló" stb., nem bizonyíték. (Persze, ha van, akkor sem tehetünk ellene semmit. Lásd lentebb.)

Idézet: Fórumszabályzat

A fórum jellegéhez kapcsolódóan felhívnánk a figyelmet a warez linkek, CD-kulcsok, szériaszámok és crackek közzétételének, megvitatásának tilalmára!

Nem vagyunk bíróság. Ha valaki warez dolgokat használ otthon, ahhoz nekünk semmi közünk nincsen egészen addig, amíg ennek a terjesztését, népszerűsítését nem követi el vagy a bármilyen módon való hozzáférést nem teszi publikussá.

Ennek értelmében meg tudod mondani, hogy mikor és hobgyan cselekedtek a fent nem említett fórumozók a fent említett topicban szankcionálásra méltó módon úgy, hogy nem lettek szankcionálva?

Szóval, mit is vársz a moderatúrától jelen esetben, a fórumszabályzat értelmében?

Zárjunk. Bizonyíték. Asszem itt elszállt a böngészőm és az mondta Ha-Ha. Tényleg ennyire hülyére nézel?

Hát bazz, nem jelenik meg  a játék, csak a demo, vagy béta. Pörög, majd lejár a béta határideje leül. Majd megint felpörög, mert 300 ft ellenében letölthető. Most tényleg közvetlen bizonyíték kell? Hát bazdmeg X360-ra megjelent, pc-re nem, mégis mindenki ezzel játszik. Bizonyíték nem ígéret: felbontás, hangkártyám jó-e. Ez kész. Ki kit néz hülyének? Tényleg belevisztek egy olyan vitába, amibe "offkorsz" semmi kedvem nem volt belemenni, valahol a segglyukvakaráson kívül indult a dolog, hogy Drummaster maradjon-e mod. Vagy se. Most meg én leszek a hibás. A pofám most szakad le és keresgélem basszus. Fasza, és köszönöm.

Nekem bajom?

Komoly a kérdés?

Moderatúrától mit várok? Én? Semmit. Ezek után?

Szerk: mert szerk, a pipa miatt. Tudod, szemembe száll a füstje nekije.

Szerkesztette: mefi 2007. 03. 11. 16:02 -kor

#2518 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 16:05

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. márc. 11., vasárnap - 15:29

Legyek geci? Elvek alapján majdnem a teljes zárást. Csak hogy reagálhassál rá: Jó, nem?

#2519 Felhasználó inaktív   mefi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 16:11

Egyébként meg:

Drummaster beletenyerelt a hwsw fórum legsötétebb "pöcegödrébe", ahol igaz ember nem tud igazságot osztani. Hetekig mehet a magyarázkodás, senkinek se lesz igaza.

Vau és uff.

#2520 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 11. 16:14

Mielott elsirom magam a meghatottsagtol scanneld mar be lecci a jatekaidrol kapott szamlakat (Win xp is pls!) Vagy linux alapu jatekgeppel es freeware programokkal nyomod? :D

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó