Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 18:27
Az asszem en voltam voltam (bannolni en nem tudok, de en kertem ra). Emlekeim szerint a topiknyito vagy 5 fele szabalyzat pontot sertett meg csipobol.
Akkor az emlékeid megcsalnak, vagy legalábbis tévedsz a kronológiát illetően, mivel a topiknyitó eredendően egyetlen fórumszabályzatot sem sértett meg. Mindössze talán a kiabálása ütközött netikettbe, de a nagybetűket leszámítva a legelső postjában (a körülményekhez képest) érthetően fogalmazta meg a problémáját, és udvariasan kért segítséget. Ha pontosan emlékeznél, az is eszedbe jutna, hogy a leírás alapján nem volt egyértelmű a kérdés hovatartozása, szóval nem kellett volna rögtön ide-oda küldözgetni. Meg kellett volna várni, hogy olyanok is hozzászóljanak, akik tudnak (és akarnak is) segíteni.
Persze később valóban elkövetette mindazokat a bűnöket amiket soroltál, csak éppen arról az apróságról feledkezel meg, hogy a helyzet eldurvulásában Te magad is aktívan közreműködtél az első topik – szerintem – elhamarkodott bezárásával. Az őslakók beszólásairól nem is beszélve.
Mindegy, befejeztem, ha téged nem zavar, engem nem zavar...