HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#401 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:29

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:06

Az 'önjelölt szóvivő'-vel megszólítva éreztem magamat.

Te szólaltál meg úgy egyáltalán felénk a nevükben, valamint te magad írtad, hogy a gameware szekcióba nem írsz általában.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#402 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:31

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:29

Te szólaltál meg úgy egyáltalán felénk a nevükben, valamint te magad írtad, hogy a gameware szekcióba nem írsz általában.

Igen, így van. :think:

#403 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:34

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 7:09

Miért, a Gameware a ti tulajdonotok?

Lulu64-et megkereste már valaki vagy még mindig csak a nyavajgás megy? ...

Carmaged Te is csak nyavajogni tudsz meg okoskodni, olyan riktán látni Téged a gameware-ben, hogy az már fáj, azt itt sírsz hogy ezt nem találod meg ugy nem találod.Vagy mondd azt hogy azért nem jössz már oda, mert csak offról szól ott minden.Mert akkor komolyan mondom megsajnállak!
Gondolom Te olyan vagy, hogyha elindul a legapróbb kis off, Te már a jelzés-nyomógombra kattintasz, és küldöd az infót a modoknak  :lefety: . Ami persze nem baj, csak hát sok ember szemében nem éppen a jószándékot váltja ki!De ha nem így van, akkor Én kérek elnézést ofkorsz!

Amugy már megkerestem én már 1-2-3 modot az ügyben, beszéljem meg ezzel a moddal, azzal a moddal, mert Ők nem tudják...persze akiknek írtam modok b@sznak válaszolni.Persze nem feltételezem azt, hogy azért nem válaszolnak, mert lusták!Biztos nincsenek gépközelben!
Csak azért mondtam, hogy ne legyen az, hogy 1 modot sem kerestem meg.
Lulu-val viszont még nem beszéltem,de azis meglesz.
Bár olyan kollégának kéne beszélni Vele, aki nem gameware-es.....szvsz.
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#404 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:40

Nem vagyok hajlandó elkezdeni személyeskedni, te megtetted helyettem is. Sajnálatra pedig nem tartok igényt.

Egyébként csak olvasni nem lehet egy szekciót? Más tapasztalatainak, véleményének megismerése, ilyenek.

#405 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:42

Felesleges a további szócséplés. Jeleztem itt a problémát, a továbbiakban nincs szükség minősítgetésekre és személyeskedésre.

#406 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:44

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:34

olyan riktán látni Téged a gameware-ben, hogy az már fáj, azt itt sírsz hogy ezt nem találod meg ugy nem találod.

Lehet, hogy én vagyok régimódi, de szerintem olvasgatni írás nélkül is lehet. :think:
Tényleg elég bosszantó néha,  ha hallasz egy játékról, utánanéznél, miről is van szó tulajdonképpen, megörülsz, hogy a kedvenc fórumodon már több oldalasra duzzadt a róla szóló topic. Aztán kiderül, hogy a jópár oldalból oldalból ki lehet szedni egy-két oldalt, ami a játékkal foglalkozik, a többi arról szól, hogy pár arc "jól érzi magát". ;)

#407 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:46

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:44

...

Igen, ezt szeretné az a pár arc megszüntetni azzal, hogy elvonul ökörködni egy külön, erre a célra rendszeresített topikba. :o

#408 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 07:57

És vajon ez meddig működne? Valakinek beszólnivalója támad, és egyből szalad az offtopikba? Van pár helyesíráskijavítgató topic is direkt azért, hogy ne a szakmai témákat flémeljék össze. Működik?

#409 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:03

Csak azt nem értem, miért szúrná 1-2 ember szemét, ha megnyílna az a topic  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#410 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 30. 08:07

Komojan, vihar a biliben.

Zarjuk be az egesz GW-t, aztan akkor keresnek maguknak mas jaccoteret, ha mar ovibol ez a sracoknak kimaradt.
Neha ugy erzem, egyesek hianyoztak homokozas orarol, es itt akarjak bepotolni. :omg:

#411 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:15

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:57

És vajon ez meddig működne? Valakinek beszólnivalója támad, és egyből szalad az offtopikba?

Puding próbája az evés.

Idézet

Van pár helyesíráskijavítgató topic is direkt azért, hogy ne a szakmai témákat flémeljék össze. Működik?

Nem, mivel az felesleges. Egy-egy lyavítás bele szokott férni a válasz elejébe...

#412 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:16

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 9:07

Komojan, vihar a biliben.

Zarjuk be az egesz GW-t, aztan akkor keresnek maguknak mas jaccoteret, ha mar ovibol ez a sracoknak kimaradt.
Neha ugy erzem, egyesek hianyoztak homokozas orarol, es itt akarjak bepotolni. :omg:

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:42

Felesleges a további szócséplés. Jeleztem itt a problémát, a továbbiakban nincs szükség minősítgetésekre és személyeskedésre.

...

#413 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:19

Idézet: debaj - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 7:44

Lehet, hogy én vagyok régimódi, de szerintem olvasgatni írás nélkül is lehet. :think:
Tényleg elég bosszantó néha,  ha hallasz egy játékról, utánanéznél, miről is van szó tulajdonképpen, megörülsz, hogy a kedvenc fórumodon már több oldalasra duzzadt a róla szóló topic. Aztán kiderül, hogy a jópár oldalból oldalból ki lehet szedni egy-két oldalt, ami a játékkal foglalkozik, a többi arról szól, hogy pár arc "jól érzi magát". ;)

Debaj, az a baj, hogy akik napi szinten, függőséggel áthatva írják...Bocsánat, örülnek ezekben a témákban, képtelenek felfogni, hogy van, aki információszerzése akarná használni, meg hogy a szakmai fórumokon szakmai témákról esik szó, ahol mondjuk olykor előfordul, hogy elszalad a ló ide-oda füvet legelni, ami normális és belefér, de nem ezért van a fórum. A fene nagy lázadó, fiatalos (mennyi is az átlagéletkor ott?) büszkeség valahogy erre a fene nagy, személyes szabadságérzete fényében tesz nagyívben, ők jól akarják csak érezni magukat, független attól, hogy mit túrnak szét ezzel, mert ahhoz már kicsit globálisabban kéne gondolkozni, netalán empátiát tanusítani.
Ez nem rossz, csak összességében többet árt másoknak, mint amennyit használ nekik.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#414 Felhasználó inaktív   havay4 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:24

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 7:31

Igen, így van. :think:

Még csatát......még....olyan jó volt :)  :D  ;)

De azért nem kellene egy moderátort szívatni :bolond:  :box2:

#415 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 30. 08:35

Idézet: Asker - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 19:38

már volt rá precedens...

Én nem tudok róla. Mesélj, mikor volt rá precedens?  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#416 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 08:46

Idézet: havay4 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 9:24

Még csatát......még....olyan jó volt :)  :D  ;)

De azért nem kellene egy moderátort szívatni :bolond:  :box2:

Nem kell szivatni, szivatja ő magát...

#417 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 30. 08:56

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 8:46

Igen, ezt szeretné az a pár arc megszüntetni azzal, hogy elvonul ökörködni egy külön, erre a célra rendszeresített topikba. :o

És szerinted ki hiszi el annak a "pár arcnak" mindezt? Én nem. De az OFF-olós topic megnyitásáért kardoskodókon kívül szerintem senki. S ezt csak maguknak köszönhetik. Annak, amit évek óta a GW-ben műveltek.

Ha jól emlékszem már itt, ebben a topicban, is hangzott el ígéret pl. Danitól, hogy "jó fiú" lesz. Aztán mégis csak a panasz van azóta is rá, és a haverjaira. Ugyan mi oka lenne bárkinek is ezek után hinni nekik?

Én még emlékszem, milyen volt a GW, mielőtt ők szétbarmolták. Akkor is azért ment oda az ember (s más fórumtémákba is), hogy jól érezze magát. A különbség annyi volt, hogy akkor mindenki jól érezte magát ott, nem csak 3 ember. Elég szomorú, hogy a normális stílusú, értelmes társalgásban ezek szerint pár ember nem érzi jól magát.

Arra is emlékszem még, hogy pár hete egy a tőlük megszokott stílusban szétbarmolt topicban Drummaster azt írta, hogy utoljára figyelmezteti a kérdéses embereket, még egy panasz esetén végleg tiltólistára kerülnek.

Még mindig írhatnak a fórumra; pedig ahogy elnézem panasz aztán volt bőven azóta is. (Mondjuk annyira nem lep meg a dolog, mert már megszoktam, hogy az ilyen moderátori "ez volt az utolsó figyelmeztetés, aztán ban/topiczárás végleg" hozzászólásokat erős fenntartással kell kezelni. :) )

Szóval én visszavennék abból a fene nagy önérzetből, s nem lázadoznék a helyükben.

Didyman!
Amit írtál... :up:  :respect:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#418 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:04

Miért nem nyitjátok meg a bolhán, ott úgyis van egy-két topic, ami nemigen szól másról mint az ökörködésről, és senki nem szól egy szót sem az ellen. :rolleyes:

#419 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:06

Szerintem nincs széjjeltúrva a Gameware. A játékról sok mindent meg lehet tudni, ha meg valamit nem tud az illető, feltesz egy kérdést és nemsoká lesz válasz is. Igen, lazább a hangulat, de az miért baj?

didyman, nem értem, minek ezzel a kor témával előjönni. Én speciel 22 vagyok, de szerintem a többség 20+ a GW-ben is. :)
Plusz, ha már a Megasztár topikban is lehet őrjöngeni, akkor a GW-ben egy topikban miért nem? Miért ellenzik itt ennyire a szórakozást?

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 30. 09:09 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#420 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 09:27

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 9:56

Én még emlékszem, milyen volt a GW, mielőtt ők szétbarmolták. Akkor is azért ment oda az ember (s más fórumtémákba is), hogy jól érezze magát. A különbség annyi volt, hogy akkor mindenki jól érezte magát ott, nem csak 3 ember. Elég szomorú, hogy a normális stílusú, értelmes társalgásban ezek szerint pár ember nem érzi jól magát.

Én még csak nem túl régóta vagyok tag, de nekem semmi bajom a GW-rel. Persze, néha van néhány nem teljesen odaillő hsz, de azt el lehet viselni. Nem tudom, te mennyit olvasgatod mostanában a GW-t, de szerintem semmi gond nincs vele. Mondjuk, néha visszább vehetnének, de szerintem inkább szórakozni kell a poén hozzászólásokon, mint felháborodni.

Meg aztán egy topik miért van itt annyi ember ellenére? Ha ott kitombolják magukat az oda betérők, akkor nem marad annyi energia "szétbarmolni" a többi topikot. Vagy esetleg a fórum image-rombolásától tartotok? Ha valaki benéz a GW-be, belenéz az Off topikba és meglátja, micsoda ökörségek vannak ott? Szerintem egy jót röhög és utána megnézi annak a játéknak a topikját, amiért jött. Miért olyan nagy dolog egy topikot odaadni a Gameware-eseknek?

dani, mondjuk abban is van valami, hogy ha más topikokban tényleg visszavennétek, akkor nem lenne ez az ellenállás. A káromkodást mondjuk lehetne hanyagolni. :) Egy két csúnyább szó néha beférhet szerintem, ha épp az a vélemény az aktuális játékról; és nem csak a mezei tagoktól olvastam már ilyen hsz-t. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.