HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:23

Szerintem (és ez kifejezetten magánvélemény) egyszerűbb lenne egy topicot nyitni nekik a társalgóban, van ott elég chattopic, nem a dumaparty az egyetlen. Természetes, hogy a gw-ben nem tűrik meg a chattopicokat, az nem az a hely, függetlenül attól hogy kik járnak be oda.

Ha pedig ezután egyetlen topicot is szétoffolnak a gw-en belül, nyugodtan jöhet a drákói szigor, mert a lehetőségük megvolt. Szerintem egy hg sem hal bele plusz egy topicba az  eleve teljesen és tökéletesen szakmaiatlan társalgón belül. Az ígéretet pedig, legalábbis dani83 részéről, már megkaptuk, hogy igyekeznek tisztes mederben tartani a társalgást.

Szerintem a társalgós topic zárása értelmetlen volt.

Szerkesztette: freeone 2006. 03. 30. 13:24 -kor

A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#462 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:21

Ha annyi jelentőséget szentelünk neki, mint amilyen tisztelettel Ti vettétek figyelembe a korábbi kéréseinket, akkor valóban hetek, sőt évek kellenek majd hozzá. De ne izgulj, ennél azért gyorsabb lesz.

Mintha Te mondtad volna, hogy : Semmi szükség ilyen csere-szankciós megállapodásra.
Mindegy, meglátjuk mi lesz  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#463 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:28

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:10

És ha ezek után is menne az OFF a gameware topicokban, amit részemről kizárok, akkor azt súlyossan büntesd.Sőt, én vállalom azt is, hogyha máshol offolnék, távolítsatok el végleg a fórumról.

Azért nem eszik ennyire forrón a kását. :) Ahogy PPeter is írta, egy kis off nem árt, csak ne szaladjon el a ló. ;)
Off így-is, úgy-is van mindenhol, az nem fog soha megszűnni (ha csak nem ültetnek chipet az agyunkba :D), tehát nem baj, ha van, csak mértékkel. Viszont a Tombolda az kellene szvsz. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#464 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:28

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:24

Mintha Te mondtad volna, hogy : Semmi szükség ilyen csere-szankciós megállapodásra.
Mindegy, meglátjuk mi lesz  ;)

És mi volt ebben a csere-szankció? Ennél azért kicsit jobban meg kellene erőltetned magad, ha bele akarsz kötni a mondandómba.

:offtopic: még valami, de ez itt off: nyugtass meg, azért tisztában vagy vele, mi a különbség valódi vicc, humor, a humorérzék, és az agyatlan ökörködés között. Mert állati érdekes, hogy szerinted csak annak van humorérzéke, aki a Te szinteden nyomja a veled kompatibilis ökörködést.

#465 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:29

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:28

Azért nem eszik ennyire forrón a kását. :) Ahogy PPeter is írta, egy kis off nem árt, csak ne szaladjon el a ló. ;)
Off így-is, úgy-is van mindenhol, az nem fog soha megszűnni (ha csak nem ültetnek chipet az agyunkba :D), tehát nem baj, ha van, csak mértékkel. Viszont a Tombolda az kellene szvsz. :)

Én már leírtam a véleményemet, már csak választ várunk, hogy lesz e valami vagy sem.

;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#466 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:34

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 13:28

És mi volt ebben a csere-szankció? Ennél azért kicsit jobban meg kellene erőltetned magad, ha bele akarsz kötni a mondandómba.

:offtopic: még valami, de ez itt off: nyugtass meg, azért tisztában vagy vele, mi a különbség valódi vicc, humor, a humorérzék, és az agyatlan ökörködés között. Mert állati érdekes, hogy szerinted csak annak van humorérzéke, aki a Te szinteden nyomja a veled kompatibilis ökörködést.

Isten őrizz, hogy belekössek egy mod akármelyik mondatába is  :rolleyes:

Persze, tisztában vagyok vele mi a vicc.Ami nekem vicc, az Neked ökörködés. Erre mondtam, hogy a humorunk nem ugyanott van, ugye a mondatomat is szépen befittyentetted dumapartyba, és közröhelyt csináltál belőlle(m).Miszerint Nekünk nagyobb humorunk van,mint Neked.Tudod jól, hogy közel sem erre gondoltam.

Szerkesztette: dani83 2006. 03. 30. 13:35 -kor

#467 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:37

Ui: bocs ha értetlen mondatokat szülök, csak már belezavarodtam itt a sok mindenségbe  :Đ
Szerintem zárjuk le a témát, és várjuk meg a modok véleményét, lesz e off topic vagy nem lesz ;)
Peace :respect:

Szerkesztette: dani83 2006. 03. 30. 13:37 -kor

#468 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:40

Közröhejt nem az csinál az emberből, ha idézik, hanem az, ha olyasmit ír le, ami közröhej, tehát közröhejként lehet idézni, már bocs. Hagyjuk ezt, nem ezen múlik, hogy lesz-e külön topikotok. Én írtam, hogy szerintem meg lehetne próbálni, de a döntés nem egyedül az enyém. Engem nem kell győzködnöd, nem a Te véleményed és itteni hozzászólásaid alapján döntöttem el ezt (amely egyébként cseppet sem erősítette meg ebbéli szándékomat), hanem már korábban, bár megnyugtató lett volna, ha valamire érdemben reagálsz. Ha ennyire futotta, akkor ennyi. Részemről nincs harag.

#469 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:47

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:10

PPeter! Persze humorérzéked Neked is van ofkorsz, de közel sem annyi mint Nekünk.Ezt nem negatív értelemben értem! ...

:mad:
Ez a tipikus esete annak, hogy megint lúzereknek próbáltam segíteni. Már bocs, hogy ezt mondatod velem.
Ha ennyi eszed sincs, hogy ha valamit szeretnél, akkor illene kérni és nem élcelődni (főleg ilyet írni PPéternek, LOL!), akkor veszett fejsze nyele.

Nem csodálkoznék, ha ebből a topikból nem lenne semmi.

Szerk.: no offense, de ezt azért átgondolhattad volna elküldés előtt.

Szerkesztette: Omega 2006. 03. 30. 13:48 -kor

#470 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:50

szerk.

Szerkesztette: dani83 2006. 03. 30. 13:51 -kor

#471 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 30. 13:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 10:06

Miért ellenzik itt ennyire a szórakozást?

Mert kicsit konzervatívabbak a kelleténél :think: vagy mert eccerűen mások és ez nem is baj, de én sem éertem miért nem lehet nyitni egy offtopicot a gw-ben :think: de ha nem, hát nem, nem fogok belehalni :o  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#472 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:01

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:16

Mivel képtelen vagy felfogni ésszel, mik a gondjaim

Nem, mi soha nem érthetjük meg egy felsőbrendű lény érzéseit :omg:  :rolleyes:  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#473 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:02

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:01

Nem, mi soha nem érthetjük meg egy felsőbrendű lény érzéseit :omg:  :rolleyes:  :D

Esetleg egy konstruktív gondolat, válasz azokra a kérdésekre, amiket megfogalmaztam?

#474 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:08

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:02

Esetleg egy konstruktív gondolat, válasz azokra a kérdésekre, amiket megfogalmaztam?

Az a válaszom, hogy szvsz teljesen feleslegesek az ilyen kommentek:

Idézet

Mert állati érdekes, hogy szerinted csak annak van humorérzéke, aki a Te szinteden nyomja a veled kompatibilis ökörködést

Fel kéne már fogni, hogy mindenki másmilyen. Mellőzni kéne már ezeket a szavakat, hogy "a Te szinteden " :rolleyes:

Nem értem mi a baj azzal az offtopic-al, kel csinálni egyet a gw-ben és ki kell emeltetni és akkor nem fogja irritálni senki tekintetét, mert mindig fenn lesz a top-on ( :Đ )

Ennyi meg egy bambi :o  :D

#475 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:10

nézzétek el skeletornak, mi is elnézzük neki, szegény ilyennek született..... :bolond:  :p

Off vége, téma lezárva, döntésig adászünet.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#476 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:11

:offtopic:  Na ezt most nem tudom úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön úgy, hogy bárkinek is a pártját fogom, vagy ilyesmi, de ami igaz, az igaz, PPeter humora nagyon bejövős még anno a Gamerből. :up:
Mondjuk az a Dumaparty-ba való idézés szerintem sem sült el jól, de dani kommentje sem, amit idézett.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#477 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:14

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:11

:offtopic:  Na ezt most nem tudom úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön úgy, hogy bárkinek is a pártját fogom, vagy ilyesmi, de ami igaz, az igaz, PPeter humora nagyon bejövős még anno a Gamerből. :up:
Mondjuk az a Dumaparty-ba való idézés szerintem sem sült el jól, de dani kommentje sem, amit idézett.

:offtopic: Ahh, a Gamer... de szép idők voltak azok. Meg  korábban az ősi PCGuru... na elég a nosztalgiázásból.  :) És az OFF-ból főleg.  :Đ

#478 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:15

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 14:50

szerk.

Priviben ledumáltuk.
sKeLeToR és más is láthatja a priviváltásunkat, ha érdemesnek találod. :up:

#479 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:16

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 15:14

:offtopic: Ahh, a Gamer... de szép idők voltak azok. Meg  korábban a ősi PCGuru... na elég a nosztalgiázásból.  :) És az OFF-ból főleg.  :Đ

Szerettem. :)  De most már csak online sajtó. ;)

#480 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 14:21

Rossz tulajdonságom, hogy mindenbe belepofázok amihez semmi közöm.

Életemben nem voltam a Gameware-ben, de ha vlt kéne valamit tudnom és úgy gondolom, hogy ott megtalálom, idegesítene, ha húsz oldal baromságot kéne végigolvasnom mire egy értelmes mondat előkerülne.

Viszont, ha hülyeségre vagyok kíváncsi, nem bánnám ha megtalálhatnám és szét röhöghetném az agyam. A külön topic nyitással szerintem az a baj, hogy az off topicot az élet hozza. Ha lenne egy ilyen topic az senkit sem érdekelne, mert mi abban a jó? Gyorsan megunnátok és mennétek vissza egy másik topicba, mert egyszerűen jobban esik a komolyságot oldani mint a hülyeséget növelni.

Szerintem.

De azé főhivhatnátok a Zsótot mekkérdezni.

Ja! A bolhán ha a topicnyitó részt vesz az offolásban az ok. Az ő baja, hogy nem látják az áruját, csak a hülyeséget. Azonban ha ő nem vesz részt benne, csak mások csinálják neki a hülyeséget azt nem jó hagyni.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24