HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#881 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 20. 16:17

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:41

amúgy meg nagyon könnyek "kimagyarázható" ez az egész...
ismét példa : miért van külön autó - motorsport topic és miért van forma1? miért ne lehetne EZZEL AZ ERŐVEL azt is 1 topicban vitatni? ha már a sok szir-szar topic volt amit felhoztál.... és még fel lehetne 100 példát hozni....

Azért, mert először volt csak a Forma 1 topic. Aztán valaki csinált egy GYŰJTŐTÉMÁT az egyéb autó és motorsportoknak. Nem pedig KÜLÖN - KÜLÖN WRC, ETCC (vagy mi), Nascar, Indy, DTM, stb. Remek példát hoztál amúgy az illető topic említésével arra, hogy hogyan lehet több, egymástól akár elkülöníthető témát is egy topicban megbeszélni. Sosincs kuszaság, én magam is szívesen olvasom, még ha ritkán is szólok hozzá.

Ennyi, többet nem tudok elmondani.

Szerk.: Sajnálom, hogy személyes sértésnek veszed a topicod zárását. Attól még Carmaged helyesen járt el, a téma zárva marad.

#882 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 16:34

Attól függetlenül, hogy talán a tömegközlekedés topikba írva a hozzászólást nem jött volna rá az a 2-3 történet amit rötyögve olvastam, én is helyesnek tartom a zárását. Mindenesetre ez az 'adja magát' az, amihez érzék kell és nagyon finom a mezsgye, ami a topiknyitás/más topikba beírás határát jelenti. Carmaged helyesen járt el szerintem is...

Szerk.: helyesírás.

Szerkesztette: Omega 2006. 06. 20. 16:34 -kor

#883 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 09:41

Mit szólnátok ahhoz, ha lenne egy külön "Játékhírek" vagy hasonló című topik a Gameware-ben? Ide lehetne azokat a híreket betenni, amelyek nem kapcsolódnak külön egy játékhoz, nem lehet betenni egy topikba. Tehát olyan hír, mint például ez. De ide lehetne betenni játékbejelentéseket is. Vagy fejlesztők, kiadók, designerek, a játékok körül forgolódó emberek interjúit. Ha erre nincs szükség szerintetek, akkor marad erre az a topik, amelybe a fenti hírt is betettem.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#884 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 10:16

Kötetlenül, a VGA kártyákról... <= :think:

#885 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 11:28

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 19:42

:offtopic:

Ha már szóba került, engedtessék kiszakadni belőlem, mi a búbánatnak 80-100 éves élettartam? 100 éve a fonográfhenger meg a "makrobarázdás" hanglemez volt az egyetlen nem papíralapú adatrögzítési módszer, azok is hol vannak már? Hol lehet lejátszani egy fonográfhengert, vagy egy (nem mikrobarázdás) hanglemezt? Max. múzeumban, vagy megszállott gyűjtőknél. Már most is kezd kvázi elavultnak számítani a CD, a szalagos meghajtó oké, de még egy átlagos középvállalat se fog befektetni milliókat egy-két szalagos egységbe, mert az jó.
Parasztvakítás, "értéknövelés", nem több.

OFF vége, reakciókat emailben várok.

Ezzel az egyetlen gond, hogy ha valamit az utódoknak szeretnél eltenni, akkor ma az egyetlen biztos módszer a kőtábla. Használható még a papír is... és a (profi) szalagos egység, ha megelégszel néhány évtizeddel.
Ezért lenne jó legalább egyetlen módszer, ahol min. 100 évig megmarad, és az adatsűrűsége is megfelel a mai követelményeknek.

#886 Felhasználó inaktív   Starter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 21. 12:01

Idézet: Starter - Dátum: 2006. jún. 6., kedd - 13:01

Egy technikai jellegű kérésem lenne:

megoldható-e, hogy egy adott URL mindig az adott téma UTOLSÓ lapjára mutasson?

Köszönöm a segítséget - az ilyen jellegű linkek:
https://forum.hwsw.hu/index.php?act=ST&f=22...view=getnewpost

megoldják a problémát. Ezt kell betenni a könyvjelzőkbe.
Itt már csak egyetlen, kis probléma maradt: valamennyinek egyforma a felirata (utolsó hozzászólás), nem pedig az illető fórum címe. Ezt még jó lenne kijavítani, hogy ne kelljen szerkesztgetni a könyvjelzőket.

#887 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:32

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 17:51

Stílusod nem épp barátságos. Magánlevelezést valóban csak a másik fél beleegyezésével tehetsz közzé nem csak itt a fórumon, hanem a levéltitkot megemlítő és definiáló jogszabály értelmében bárhol.

Tevedsz. A forumszabalyzatunk szigorubb, mint a magyar torvenyek... a neki kuldott leveleket nyugodtan nyilvanossagra hozthatja, semmifele torveny nem tiltja. Max erkolcstelen dolog, de felelosegre vonni, elitelni nem fogjak erte.

Itt a forumon termeszetesen a mi szigorubb forumszabalyzatunk a mervado (meg akkor is, ha az nincs osszhangban a magyar torvenyekkel) igy semmi gond nincs azzal hogy eltavolitotad a publikalt privat uzenetet... csak felrevezeto volt a megjegyzesed.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#888 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:43

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 18:32

Tevedsz. A forumszabalyzatunk szigorubb, mint a magyar torvenyek... a neki kuldott leveleket nyugodtan nyilvanossagra hozthatja, semmifele torveny nem tiltja. Max erkolcstelen dolog, de felelosegre vonni, elitelni nem fogjak erte.

Itt a forumon termeszetesen a mi szigorubb forumszabalyzatunk a mervado (meg akkor is, ha az nincs osszhangban a magyar torvenyekkel) igy semmi gond nincs azzal hogy eltavolitotad a publikalt privat uzenetet... csak felrevezeto volt a megjegyzesed.

Samott

Igazad van.

#889 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 17:44

:confused:  :think:

#890 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 19:51

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 18:44

:confused:  :think:

Hm? :)

#891 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 20:05

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 18:32

Samott

Legyünk picit pontosabbak. Addig igaz, hogy a levéltitok fogalma nem erről szól. Viszont a tartalomtól függően még sérthet törvényt a nyilvánosságra hozatal.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#892 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 20:16

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 20:51

Hm? :)

Mit hümmög maga máhá'? :Đ

Néztem Samott idézetét, és mivel nem értettem a mondatokat, kezdtem volna visszaolvasni. És nem találtam semmit. Nem tudom, honnan indult a beszélgetés és hogy miről. :) Nyilván 'folytassuk a visszabeszélkében' vót valahol, de nem tudok mindent elolvasni. :)

#893 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 20:33

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:16

Mit hümmög maga máhá'? :Đ

Néztem Samott idézetét, és mivel nem értettem a mondatokat, kezdtem volna visszaolvasni. És nem találtam semmit. Nem tudom, honnan indult a beszélgetés és hogy miről. :) Nyilván 'folytassuk a visszabeszélkében' vót valahol, de nem tudok mindent elolvasni. :)

Nézz be az azonnali intézkedéses topikba ;) ahol mellesleg már megint szövegelés megy, ami elvileg tilos.  :omg:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#894 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 20:41

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:33

Nézz be az azonnali intézkedéses topikba ;) ahol mellesleg már megint szövegelés megy, ami elvileg tilos.  :omg:

Kit zavar?  :think:
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#895 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 20:47

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:33

Köszi, már kezdeném érteni. :)

(Bepe79 kérése óta nem néztem be. ;) )

#896 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:05

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:41

Kit zavar?  :think:

Elveszik a lényeg. ;) Pont azért lett nyitva, hogy ne sok hsz közül keljen kimazsolázni a teendőket.  :think:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#897 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 25. 21:08

Drummot elég sok hüle megtalálja mostanában. Hadd ne legyen felhőtlen, mi?...

#898 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 09:25

Idézet: Lulu64 - Dátum: 2006. jún. 25., vasárnap - 21:05

Viszont a tartalomtól függően még sérthet törvényt a nyilvánosságra hozatal.

Errol meg nem hallottam... hogy is van ez? Tudsz ra peldat mondani?

Koszi,
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#899 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 26. 10:58

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 10:25

Errol meg nem hallottam... hogy is van ez? Tudsz ra peldat mondani?

Koszi,
Samott

Annyira nem bonyolult. Gondolom egy titkosított anyagban szereplő levelezés nyilvánosságra hozatala egyértelműen ilyen.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#900 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 26. 11:34

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jún. 26., hétfő - 11:58

Annyira nem bonyolult. Gondolom egy titkosított anyagban szereplő levelezés nyilvánosságra hozatala egyértelműen ilyen.

Ja, hacsak ugy nem... de itt maganjellegu levelezesrol volt szo. Meg ugye a titkositott anyagnal erdektelen hogy level-e, vagy mas formatum... a titkositas "vedi" a bizalmas informaciot.

Samott

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.