HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 12. 19:10

Idézet: debaj - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 19:40

IE 6.0 alatt is. :)

Sőt Opera alatt is. Mivelhogy karbantartás volt...  :Đ

#862 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 19:14

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 20:10

Jah, névileg  :Đ
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#863 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 19:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 12., hétfő - 20:10

nyunyu hozzászólására reagáltam, nem a karbantartásra ;)

#864 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 20:58

Erdekes, melohelyen IE6 alatt a HWSW fooldal bal oldalan levo forum linkre Error 404 jott, nem "Karbantartas".

Csatolt fájl:

Szerkesztette: nyunyu 2006. 06. 12. 21:00 -kor

#865 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 12. 21:02

Nálam is melóhely, nálam is IE6, a karikázott részre (sőt a cikkekben a Szóljon hozzá a fórumban! linkre) kattintva a karbantartás jött be, ugyanúgy, mintha a címsorba írtam volna be a fórum címét.

#866 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 18. 16:28

Intim Sarok!, Kényes kérdések és komoly válaszok helye

Bár én a topikban javarészt olvasó vagyok és nem is látogatom, ma betévedtem és visszaolvastam.
Saját hibámból tanulva azt tudom tanácsolni Drumm kolléga, hogy hagyd a fenébe. Azzal, hogy lealacsonyodsz egy szintre, akaratlanul is közel kerülsz ahhoz, hogy Fórumszabályzatot sérts (személyeskedés). Az oktalan bunkóságot jobban kell(ene) tűrnöd.
No offense, de nehéz megállni szó nélkül, hogy nem tudod megállni ilyen szó nélkül.

:up:

#867 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 18. 16:55

amúgymeg a topik sérti a fórumszabályzatot :Đ  nyílt szexualitás stb.

mondjuk nekem 8 :)
JóSebesség

#868 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 10:13

üdv!
ma reggel lakat került a topicomra, és azt hiszem nem volt ez teljesen indokolt.
baromi könnyü ráhuzni a sablont hogy van "hasonló" topic, mint pl a tömegközlekedős, de ezzel az erővel a sziget topicjainak a 3/4ét be lehetne zárni mert már van másik topic hasonló témával 
( pl minek akkor ki milyen autot venne meg kinek milyen a kedvenc autoja topic, be lehet azokat is suvasztani a tömegközlekedésbe elvégre az autó is ebbe tartozik bele, nem?  utobbiba meg csak képeket másolgatnak be az emberek ész nélkül, semmi bajom egyikkel sem, csak hasraütésre mondtam 2 topicot amire ez a sablon is ráhúzható, csak épp nem most nyilt :o ) ....lehet hogy szempont a fórummotor, de ez igy tök értelmetlen, a tömegközlekedős topicba tök életképtelen ilyet megbeszélni mert 1 topicba NEM LEHET egyszerre 5 dolgot megbeszélni PÁRHUZAMOSAN.
ez a nyilik egy új topic besuvasztjuk vmihez mer az kapcsolodik ehhez biztos, baromira nem jó. :rolleyes:

bezárt topic

Szerkesztette: MarKinG 2006. 06. 20. 10:15 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#869 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 10:27

Arról nem is beszélve, hogy az ott elkezdődött beszélgetésnek így örökre vége is szakadt, akkor már jobb lenne az ott lévő hozzászólásokat áthelyezni a tömegközlekedés topicba. Egyébként valóban zavaró tud lenni, amikor egyszerre több témáról folyik a vite párhuzamosan egy topicban.

#870 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:38

A tömegközlekedés gyönyörei-ben is volt korábban szó büntetésekről, azok mikéntjéről, bliccelésről, ellenőrös sztorikról stb. Ezekbe a gyönyörökbe pedig bővebben belefér az, hogy megbüntetnek.

Összevonni elvileg lehetséges, de abból káosz lenne, mivel a hozzászólásokat időrendben rendezi a motor, így - mivel nem mindenki idézi be, amire reagál - tényleg érthetetlenné és párhuzamossá válna a beszélgetés. Viszont ha úgy indítasz egy már meglévő topicban, hogy egyértelműsíted, hogy kicsit másik oldalát akarod a dolognak nézni, rögtön mindenki át fogja látni.

Ha ettől megszakad a beszélgetés menete, az azt jelenti, hogy nincs rá valós, tartós igény, csak egy hirtelen "fellángolás" a topic (ami önmagában még nem baj).

#871 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:50

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:38

A tömegközlekedés gyönyörei-ben is volt korábban szó büntetésekről, azok mikéntjéről, bliccelésről, ellenőrös sztorikról stb. Ezekbe a gyönyörökbe pedig bővebben belefér az, hogy megbüntetnek.

Összevonni elvileg lehetséges, de abból káosz lenne, mivel a hozzászólásokat időrendben rendezi a motor, így - mivel nem mindenki idézi be, amire reagál - tényleg érthetetlenné és párhuzamossá válna a beszélgetés. Viszont ha úgy indítasz egy már meglévő topicban, hogy egyértelműsíted, hogy kicsit másik oldalát akarod a dolognak nézni, rögtön mindenki át fogja látni.

Ha ettől megszakad a beszélgetés menete, az azt jelenti, hogy nincs rá valós, tartós igény, csak egy hirtelen "fellángolás" a topic (ami önmagában még nem baj).

naná hogy megszakad beszélgetés mert bezártátok a topicot....ha meg ugy gondolod életképes lett volna akkor írnod kellett volna nekem, mint topic inditónak hogy pl nevezzük át picit amivel egyedibb lenne vagy ilyenek....de szó nélkül zárogatni csak mert másik topicba volt már szó HASONLÓRÓL.... :(

#872 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 13:57

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:50

naná hogy megszakad beszélgetés mert bezártátok a topicot....ha meg ugy gondolod életképes lett volna akkor írnod kellett volna nekem, mint topic inditónak hogy pl nevezzük át picit amivel egyedibb lenne vagy ilyenek....de szó nélkül zárogatni csak mert másik topicba volt már szó HASONLÓRÓL.... :(

Mondom még egyszer: nem hasonlóról, ugyanarról. Az a topic arra szolgál, hogy a tömegközlekedéssel kapcsolatos dolgokat meg lehessen beszélni.

Az, hogy szerintem életképes-e, az itt lényegtelen; az számít, hogy ha a kérés ellenére nem vonultok át abba a topicba, hanem itt vitatkozunk rajta, akkor nincs rá valós igény.

A szó nélkül zárást nem tudom, honnan veszed. Leírtam az indoklást a topicban.

#873 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 14:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 14:57

Mondom még egyszer: nem hasonlóról, ugyanarról. Az a topic arra szolgál, hogy a tömegközlekedéssel kapcsolatos dolgokat meg lehessen beszélni.

Az, hogy szerintem életképes-e, az itt lényegtelen; az számít, hogy ha a kérés ellenére nem vonultok át abba a topicba, hanem itt vitatkozunk rajta, akkor nincs rá valós igény.

A szó nélkül zárást nem tudom, honnan veszed. Leírtam az indoklást a topicban.

Warton rávilágított a dologra, annyira sablon ez a tömegközlekdés topic, hogy ha akár már 2 dologról van szó PÁRHUZAMOSAN, akkor már áttekinthetetlen a topic..most akkor irogassunk harmadik dologról is mellé hátha kavarodás lesz...ugyanmár....ne nyissunk új topicokat mert terheli a fórummotort, ez van, ezt kell szeretni, ez itt a felállás. :smoker:

#874 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:19

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 15:06

Warton rávilágított a dologra, annyira sablon ez a tömegközlekdés topic, hogy ha akár már 2 dologról van szó PÁRHUZAMOSAN, akkor már áttekinthetetlen a topic..most akkor irogassunk harmadik dologról is mellé hátha kavarodás lesz...ugyanmár....ne nyissunk új topicokat mert terheli a fórummotort, ez van, ezt kell szeretni, ez itt a felállás. :smoker:

Nem. Arról van szó, hogyha minden szirszarnak (nem minősítek, ez a szó jutott eszembe elsőre) új topic nyílik, akkor az egész fórum átláthatatlan káosszá alakulna át. Nézd meg pl a Gyorshajtás topicot. Ott pont most volt szó büntetésről (valakit megreszeltek a yardok 10 ropira). Az a topic is már inkább kaphatná a Közlekedési szabálysértések, vagy a Sok az isten barma az utakon címet. Érdekes, az illető mégsem nyitott Közúti szabálysértések címmel témát. Mert simán belefért a Gyorshajtás topicba és az aktuális témával párhuzamosan ezt is simán ki tudta tárgyalni az úri közönség ugyanúgy, mint amikor a bébihordozó szabályos elhelyezése, vagy a biztonsági gyermekülés fontossága volt a téma.

Véleményem szerint Carmaged helyesen járt el.

#875 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:32

Véleményem szerint meg nem.
Egy bkv-volán-stb topic simán elférne itt, külön választva az autós - gyorshajtós - útfelújitós - stb témájú  topicoktól. Szerintem. Na mind1, elvégre ez csak szir-szar, annak ellenére rövid idő alatt baromi sokat megnézt és sőt írtak is bele, lehet sok mindenkit érdekelt volna holmi szir-szar. Rengeteg értelmetlen topic nyílik való igaz, de azoknak a nagy része azért keletkezik mert nem használják elég figyelmesen a keresőt és rég van olyan topic ami konkrétan azzal foglalkozik.
De mondhatok akármit látom, látom az általam felsorakoztatott ész érvek kevesek. Senkinek nem fájt volna ez a topic, és sztem normális stílusban nyilt - próbálkozott kibontakozni a beszélgetés ( phn arról beszéltek ki hogy vert meg bkv ellenőrt pl, jogos hogy bezárták...)

Szerintem akkor is van létjogosultsága a topicnak. Persze sokat nem érek a véleményemmel.
:juggle:

szerk.: Carmaged véleménye írt egy alternativ megoldást, átnevezni a topicot... pl amit feljebb írtam hogy bkv- volán - stb , ez alatt tökéletesen futhatna egy CSAK ezekkel foglalkozó topic, biztosan lenne rá igény, én sem azért nyitottam mert konkrétan csak arról lehet beszélni amit kérdeztem, hanem átfogó beszélgetést lehet folytatni erről az egészről.

Szerkesztette: MarKinG 2006. 06. 20. 15:47 -kor

#876 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:41

Csak úgy mellékesen: Gyorshajtás topicból is van 5 darab, tömegközlekedésből is már 2. :rolleyes:

#877 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:41

amúgy meg nagyon könnyek "kimagyarázható" ez az egész...
ismét példa : miért van külön autó - motorsport topic és miért van forma1? miért ne lehetne EZZEL AZ ERŐVEL azt is 1 topicban vitatni? ha már a sok szir-szar topic volt amit felhoztál.... és még fel lehetne 100 példát hozni....

#878 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:43

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:41

Csak úgy mellékesen: Gyorshajtás topicból is van 5 darab, tömegközlekedésből is már 2. :rolleyes:

az gondolom azért, mert 2500 hsz felett volt és a fórummotort lassítják a sok hsz-es topicok.... :think:

#879 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 15:58

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:41

amúgy meg nagyon könnyek "kimagyarázható" ez az egész...
ismét példa : miért van külön autó - motorsport topic és miért van forma1? miért ne lehetne EZZEL AZ ERŐVEL azt is 1 topicban vitatni? ha már a sok szir-szar topic volt amit felhoztál.... és még fel lehetne 100 példát hozni....

Valahol meg kell húzni a határt, ez éppen a túlsó oldalon van. A fórummotorhoz ennek viszont semmi köze.

Még mindig tartom azt, hogy ha ez ennyire fontos lenne neked, akkor ctrl-c - ctrl-v módszerrel már átraktad volna a nyitó postod egy kis kozmetikázással a tömegközlekedő topicba és mehetne a csevej.

Warton: a 2500 post feletti topicok zárása és újranyitása a fórummotor kímélése érdekében történik, ezért van több Gyorshajtás topic.

#880 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 20. 16:09

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. jún. 20., kedd - 16:32

Véleményem szerint meg nem.
Egy bkv-volán-stb topic simán elférne itt, külön választva az autós - gyorshajtós - útfelújitós - stb témájú  topicoktól. Szerintem. Na mind1, elvégre ez csak szir-szar, annak ellenére rövid idő alatt baromi sokat megnézt és sőt írtak is bele, lehet sok mindenkit érdekelt volna holmi szir-szar. Rengeteg értelmetlen topic nyílik való igaz, de azoknak a nagy része azért keletkezik mert nem használják elég figyelmesen a keresőt és rég van olyan topic ami konkrétan azzal foglalkozik.
De mondhatok akármit látom, látom az általam felsorakoztatott ész érvek kevesek. Senkinek nem fájt volna ez a topic, és sztem normális stílusban nyilt - próbálkozott kibontakozni a beszélgetés ( phn arról beszéltek ki hogy vert meg bkv ellenőrt pl, jogos hogy bezárták...)

Szerintem akkor is van létjogosultsága a topicnak. Persze sokat nem érek a véleményemmel.
:juggle:

Direkt írtam, hogy a szirszarral nem minősítettem, de azért belekötsz. :omg: No mindegy.
Senki nem mondta, hogy a topicod stílusával lett volna baj. Semmi baj nem volt vele. Egyszerűen dobja magát, hogy a bkv ellenőrökről a Tömegközlekedés topicban legyen szó, ne pedig külön témában, hisz egyrészt az a téma szinte kizárólag a budapesti tömegközlekedésről, néha a mávról szól, másrészt pedig a topicodba jórészt ugyanazok írtak volna, akik a Tömegközlekedés topicba, mivelhogy bőséges témaátfedés esete forog fenn. :)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.