HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 14:05

Azt hittem, hogy az "Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé" című téma, direkt a kifejezetten gyors intézkedést segítendő nyílott.

Majdnem 1 napos bejegyzés: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=4173232 !

(Miközben az azt követő bejegyzést szinte azonnali intézkedés követte.)

Talán nem megfelelő formában tettem meg észrevételemet?  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#942 Felhasználó inaktív   Tano Cariddi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:06

Idézet

az adott topic nyitójának ... kérte a zárást, s azt, hogy azt a témát senki ne nyissa meg újra. Egy ilyen témám zárása, majd kérés elleni újranyitása után már én is kénytelen voltam belátni mindezt.

Milyen jó szokás, hogy a júzerek eldönthetik, hogy miről nem beszélgethetnek a többiek...

#943 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 14:11

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 14:19

...  Abban van csak egyetértés, hogy én tuskó vagyok. ...

:rock:

#944 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 14:13

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:06

Milyen jó szokás, hogy a júzerek eldönthetik, hogy miről nem beszélgethetnek a többiek...

Ha csak szokás szerint szart kavarni jöttél be, akkor kár volt! Csúsztatni pedig méginkább kár!

#945 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:27

Valami front van ma sracok? Mindenki idegbeteg... pitianer, felesleges dolgokon nyirjatok egymast. :( Biztos emiatt a rohadt meleg miatt van az egesz... tessek egy hidegvizes furdot venni!

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#946 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 14:44

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:27

Valami front van ma sracok? Mindenki idegbeteg... pitianer, felesleges dolgokon nyirjatok egymast. :( Biztos emiatt a rohadt meleg miatt van az egesz... tessek egy hidegvizes furdot venni!

Samott

Dear Samott! Majd ha téged csesztet lépten-nyomon, két éven keresztül egy duplareges fikanick, akit a fórum házigazdái nem tesznek ki, akkor gondold át, hogy valóban "pitiáner, felesleges" dolog-e ez itt!

(Szóval nem a meleg miatt van.)

#947 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 14:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:44

Dear Samott! Majd ha téged csesztet lépten-nyomon, két éven keresztül egy duplareges fikanick, akit a fórum házigazdái nem tesznek ki, akkor gondold át, hogy valóban "pitiáner, felesleges" dolog-e ez itt!

(Szóval nem a meleg miatt van.)

Az okos enged, az ilyeneket az duhiti a leginkabb ha szimplan ignoralod oket... tedd te is azt. Egyebkent nem csak a ti vitatokra irtam amit irtam... szegeny Carmaged is milyen vihart kavart egy kicsit "erdesebben" megfogalmazott megjegyzesevel. Nem er az egesz annyit, hogy igy egymas torkanak essenek az emberek...

Szerk: melyik a masik nickje? Nekem meg nem tunt fel a kettos szemelyisege...

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 06. 27. 14:51 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#948 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 15:07

Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:50

Nem er az egesz annyit, hogy igy egymas torkanak essenek az emberek...

Annyit nem, de a fórumszabályzat elég egyértelműen nyilatkozik az ilyen dupla és/vagy fikanick-ekről!

(S azért nem elég pusztán ignorálni, mert hát ugye voltak itt már sokan - köztük pl. LameX - , akit ilyen miatt tiltottak ki. Akkor talán ezt az esetet sem kellene hagyni elsikkadni!)

Idézet

Szerk: melyik a masik nickje? Nekem meg nem tunt fel a kettos szemelyisege...

Talán mert nem olvastad eleget a hozzászólásait. Bár az utóbbi időben hozzá is szólt egyszer-kétszer a foci témához, nagyon sokáig csak akkor jelent meg, ha a fentihez hasonló gusztustalanul csúsztatva, vagy nyíltan személyeskedő megjegyzést kellett hozzám intéznie (s ezt a "jó szokását" azóta is megtartotta, mint látható). Aztán ott másokkal is összerúgta a port. Kiderült, hogy direkt a szart kavarni jár oda. Már többen mondtuk, hogy egyértelmű duplareg/fikanick, de eddig nem történt semmi a kitiltása érdekében.

Hogy ki a második nick-je? Azt nem az én tisztem eldönteni, de bárki is legyen, egy jellemtelen féreg, az egészen biztos.

#949 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 15:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:05

Azt hittem, hogy az "Azonnali intézkedést igénylő kérések a modok felé" című téma, direkt a kifejezetten gyors intézkedést segítendő nyílott.

Majdnem 1 napos bejegyzés: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=9...dpost&p=4173232 !

(Miközben az azt követő bejegyzést szinte azonnali intézkedés követte.)

Talán nem megfelelő formában tettem meg észrevételemet?  :think:

Talán nem érezte úgy a moderatúra, hogy cselekednie kellene? :think:

Most jól értem, hogy 2 hozzászóláson vagy kiakadva?
Faster! Harder! Cadaver!

#950 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 27. 15:57

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 16:38

Talán nem érezte úgy a moderatúra, hogy cselekednie kellene? :think:

Látszik, hogy nem figyelmesen olvastad el!

Nem tűnt fel, hogy ezer éve van második része a topicnak, de az első rész valami régebbi fórumbug miatt újból megnyílott (volt ilyen már más régi témával is), s most azt hozták fel?

Ugyanakkor az még az első fórummotor csere előtt kapta meg második részét. Akkor még 15 oldal után zártak a házigazdák egy témát. Ma már ez a limit 50 oldal (oldalanként a maximális hozzászólás mennyiséggel beállítva). Ezért aztán ha már úgyis nyitva van mindkettő, össze is lehetne vonni mindkettőt. S tekintettel arra, hogy a másodikban régen volt az utolsó bejegyzés, még kavarodás sem lenne belőle. (Vagy az elsőt kellene zárni, de az lenne a rosszabb megoldás, tekintettel a témák terjedelmére. Simán mehetnek még 50 oldalig. Szóval az első változatnak jobban örülnék.) A lényeg, hogy így nem maradhat.

Idézet

Most jól értem, hogy 2 hozzászóláson vagy kiakadva?

Az összessel, ami off topic, csettopik és/vagy egy f*szverős poén kitárgyalásáról szól a nem megfelelő helyen. Van valami problémád ezzel?

Szerk.: Helyesírási hiba javítva.

Szerkesztette: Piftuka 2006. 06. 27. 16:09 -kor

#951 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:10

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:32

Hát erről beszéltem pár hwsw fórumtaggal, hogy miért süllyedt a színvonal... Erről ennyit... Választ sem várok az írásomra...

:respect:

Annak fényében, hogy minden, a tevékenységemet kritizáló postra azt válaszolom, hogy privátban vagy ebben a topicban meg lehet beszélni, meglehetősen furcsa egy várakozás ez.

Ráadásul úgy mondasz rólam ítéletet, hogy még soha semmiben nem kommunikáltunk közvetlenül, soha nem fordultál hozzám.

#952 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:16

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 13:35

csak 1-2 észrevétel, amivel a következetességre szeretnék rámutatni:
1) szokásjogra hivatkozol, holott más szokásjogát te sem tartod tiszteletben. pont ebből fakad a mostani és a legutóbbi topiknyitásos vita.
2) aszontad, hogy azért kellett bezárni azonnal a régi topikot hogy ne legyen 2 élő egyszerre. ha jól sejtem akkor ahhoz hogy a régi topikba be tudja az ember linkelni az új topikot, akkor ebben az átmeneti időben mindenképp 2 topik kell hogy nyitva legyen. szal, érted ami egyrészt büntetendő hiba, azt más kontextusban legalább ne követeld meg.
teljesen jogos Kriszta felvetése, hogy ha már úgy is ott van, és egyébként is te linkelnéd, akkor akár már be is lehet linkelni azt az új totyikot, ha véletlenül elmaradt. talán nem kellene azzal jönni hogy ha ti nem tartjátok be a házilag kreált szabályaimat, akkor én meg sz@rok a hagyományaitokra, mer' akkor lehet hogy tényleg személyeskedésbe fullad az egész, csak nem onnan kezdve ahogy te gondolod.

autokratikusnak tartom a házigazdálkodási stílusodat (nem csak a DP-ben hanem máshol is), ami nyilván egyfelől hozzá kell hogy tartozzon a 'rendteremtési' feladathoz. csak rossz megítélést szülhet, ha ez túlzásba van víve, és olybá tűnik hogy ezzel a 'hatalommal' visszaélnek (ráadásul szánalmas kicsinyeskedésnek is tűnik). szerk: ez azért is meglepő nálad, mert úgy látom hogy a többiek általában a helyén tudják kezelni a dolgokat.

1) Ne keverjük össze a 110.000 topic alatt kialakított szokásokat egyetlen topic szokásaiéval. Plusz amire nem kaptam a "különleges bánásmód" leírásában információt, azt úgy vettem, mintha az általános szemlélet lenne rájuk érvényes. Mégis, mit kellett volna tennem?

2) Logikus, hogy a következő topicra hivatkozó post belefér, ezt hiányoltam. Az új topic nyitása utáni post nem ezt tartalmazta. A többire már részben reagáltam más postban.

Mi az, hogy autokratikusnak tartod? Nekem van jogosultságom bizonyos dolgokhoz, de ne én döntsek? Ráadásul a talán legszubjektívebb témakörökben, mint a Sziget-Társalgó-Eco@tech trió...

#953 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:18

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 15:06

Egy topic zárása után annak újranyitása (ha nem a terjedelmi korlátok miatt történik), ismételt témafelvetésnek minősül, így zárást, a dolog megismétlődése pedig a figyelmeztetési szint emelését vonja maga után.

#954 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 16:23

A "szokásjog" alapján (eddig ugyan nem tudtam, hogy van ilyen) pedig az teszi be az új témára való linket a régi topicba aki megnyitja azt, ezzel párhuzamosan az új téma nyitó hozzászólásába pedig a régire mutató linket. Ha fórumozó nyitja az újat, akkor a fórumozó, ha hg/mod, akkor a hg/mod.

Téma lezárva, köszönjük az eddigi észrevételeket.

Erről van szó, én is lezártam.

#955 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:04

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:23

Erről van szó, én is lezártam.

Én is írtam PÜ-t kérnék választ...  :respect:

#956 Felhasználó inaktív   Tano Cariddi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:19

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 17:18

Egy topic zárása után annak újranyitása (ha nem a terjedelmi korlátok miatt történik), ismételt témafelvetésnek minősül, így zárást, a dolog megismétlődése pedig a figyelmeztetési szint emelését vonja maga után.

Valóban, hiszen ez a szabály itt. Épp ezért nem hm... célszerű(?), ha a topicnyitónak joga van záratni a témát, hiszen ezzel gyakorlatilag megakadályozza a többi felhasználót abban, hogy beszélgessenek arról.

#957 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:23

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 19:19

Valóban, hiszen ez a szabály itt. Épp ezért nem hm... célszerű(?), ha a topicnyitónak joga van záratni a témát, hiszen ezzel gyakorlatilag megakadályozza a többi felhasználót abban, hogy beszélgessenek arról.

En szerintem ez azert nem teljesen igy muxik, max. a Bolhan, de ott igy is kell mukodnie. Szerintem ha a topiknyito is keri a zarast, az, hogy valoban bezarjak-e a topikot az moderatori merlegeles kerdese (is).

#958 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 18:46

Idézet: Tano Cariddi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 19:19

Csak a Bolhapiacon és az Állásbörzén szokás gyakorlatilag kritika nélkül zárni a topicnyitó kérésére a topicot. Minden más esetben házigazdai mérlegelés előzi meg.

#959 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 28. 00:57

Abban van csak egyetértés, hogy én tuskó vagyok.

Nem emlekszem, hogy teged valamikor Hopkins-nak szoliottunk volna..  :think:  :Đ

halk kotoszo  ;)  :D
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#960 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 28. 06:55

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 8:40

Egyébként pedig ne haragudj, de erősen csúsztatsz, vagy legalábbis terelsz. Egyrészt nagyon szép eszmefuttatás volt arról, hogy mi milyen egyoldalúak, meg szemellenzősek és főként kettős mércével rendelkezők vagyunk, de ennek biza semmi köze nem volt a témához, szal azt ott a mindenféle 1984es, kétségkívül jól hangzó dologgal együtt hagyjuk :)

Ne keverjük a relációt a fellációval, mert szívás lesz a vége.

A terelgetést vállalom - a vélemények általában ezt a célt szolgálják - a csúsztatást... tényleg ezt akarod mondani? Mert az biz hamisítást jelent, azt pedig nem vállalom. Nem mondtam semmi olyat, amit te ne mondtál volna, nem tüntettelek fel olyan színben, ami nem látszódott volna rajtad... szóval tényleg ezt akartad mondani?  :think:

Idézet

adatok gyûjtése, felvétele és tárolása, feldolgozása, hasznosítása (ideértve a továbbítást és a nyilvánosságra hozatalt) és törlése.

Ez pedig nem külön-külön szavanként értelmezendő, hanem együttesen. És az első szavát - gyűjtése - bontja ki a többi.. Mint ahogy általában a törvények sem külön-külön értelmezendők, hanem összefüggéseikben (is).

Amúgy a beszélgetést én élvezetesnek tartom, köszönöm. :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.