HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#981 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:48

már többször volt figyelmeztetés emlékeim szerint.
JóSebesség

#982 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 11:51

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:48

már többször volt figyelmeztetés emlékeim szerint.

Volt már, de mostanában nem igazán emlékszem ilyesmire, nagy átlagban szépen csordogálnak ott a képek... De ez szigorúan szvsz, félreértés ne essen nem követelődzöm, kérdezek :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#983 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:32

Idézet: kroozo - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 12:46

Kedves Drum :)

Kérdés a comic pictures bezárásával kapcsolatban:

Biztos, hogy jó ötlet egy elég régen komolyabb problémák nélkül futó topicot, ami azért erősen ,,közérdekű'' (lásd megtekintve oszlop) bezárni egy kép miatt (amit egyébként nem láttam), az elkövető szankcionálása helyett?

Bárki megteheti, hogy visszanézi a topic 5 "életét" és megszámolja, hogy hányszor lett kérve, figyelmeztetve, törölve, bezárva-takarítva-kinyitva. És azt is megszámolhatja, hogy hány olyan kép lett benthagyva, amit talán törölni kellett volna, de annyira a határon billegett, hogy a jószándék jegyében benthagytuk. Sajnálom, de elfogyott a türelmem.

#984 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:34

a comic pictures temahoz: miert a kozosseget buntetik ilyenkor? eleg lenne azt az egy embert "megbuntetni" aki a szabalyzatba utkozot be postolt, nem? kar lenne a topikert.. igazan jo kepet voltak ott, es jokat lehetett rajtuk vidulni. :)

szerk: jolvan mar latom, idokozben valaszolt Drummaster.  hat akkor sajna ez van. :(

Szerkesztette: des 2006. 07. 05. 12:35 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#985 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:40

Ettől függetlenül akinek kifogása van, bátran forduljon Kriinyo ill. PPeter urakhoz. Ha rosszul döntöttem, felülbírálják. Én is tévedhetek, még ha sokak szerint nem is vagyok ember.

#986 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 12:42

Idézet: des - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:34

miert a kozosseget buntetik ilyenkor?

Marmint a kedves forumtarsak, akik szamtalan moderatori kerleles ellenere sem tudnak betartani egy aprocska kerest? Hat ezt en is szeretnem tudni...

#987 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 13:06

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 13:32

Bárki megteheti, hogy visszanézi a topic 5 "életét" és megszámolja, hogy hányszor lett kérve, figyelmeztetve, törölve, bezárva-takarítva-kinyitva. És azt is megszámolhatja, hogy hány olyan kép lett benthagyva, amit talán törölni kellett volna, de annyira a határon billegett, hogy a jószándék jegyében benthagytuk. Sajnálom, de elfogyott a türelmem.

Rendben, köszi a választ, elfogadtam, megértettem, pont. Csak azért vettettem fel, mert nem emlékeztem arra, hogy mostanság lettek volna problémák, de elhiszem én neked visszakeresés nélkül is, te dolgoztál vele :up:

Ezt a nem vagy ember baromságot meg hadd ne kommentáljam, mert rögtön kapok mindenféle %ékokat, és nem fizetésemelés lesz :D Bár gondolom ez nem nekem szólt (legalábbis nagyon remélem).
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#988 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 14:56

szintén comic pictures téma:

Szerintem sem kellene egy 45ezerszer megtekintett témát teljesen bezárni. Már eleve a nagy számok miatt is többször előfordulhat valami egy-két necces kép, ami maga a topik témájából is adódhat.
A moderátoroknak az is a dolguk többek között, hogy ha ilyen van, akkor törlik, szankcionálnak és kész. Szerintem ez működőképes megoldás lehet, még ha kicsit több munkával is jár, és talán ha kellően kemény a büntetés, akkor meghozná a hatását...

Ez csak az én véleményem, de szerintem akkor sem a zárás a célravezető...  :rolleyes:

#989 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 15:46

Bennem is hasonló fogalmazódott meg. Ha sok vele a munka, akkor inkább ne legyen? Persze... akkor ilyen elven zárjuk be az egész fórumot, akkor nem kell moderálni. Én megértem, hogy nem könnyű, de aki elvállalta, csinálja. Szóval most nem értek egyet Drummal.

#990 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 16:11

Szerintem meg teljesen mind1. Aki vicces képeket akar nézegetni az látogasson el a megfelelő oldalakra. :idea: Hála Istennek van bőven.

#991 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:20

Idézet: Warton - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 17:11

Szerintem meg teljesen mind1. Aki vicces képeket akar nézegetni az látogasson el a megfelelő oldalakra. :idea: Hála Istennek van bőven.

Ezzel sem értek egyet...
Ezek szerint aki a Forma 1-es topikba ír, az látogasson inkább más oldalt, aki a focisba az is? Még sorolhatnám...
Pont ez a jó a fórumban, hogy a számítástechnikán kívül is lehet témát találni.

Persze ez is csak az én véleményem...

#992 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 18:22

Köszönjük az észrevételeket, megfontolom mi legyen.

#993 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 05. 21:42

Comic Pictures topik:

Szerintem sem a népet kellene büntetni azzal hogy bezárjátok ezt a topikot.. Aki vmi. szabálysértőt tesz ellehet küldeni pihizni egy hétre ;) Ehhm. és igen. Pontosan egyetértek Omegával. Nagyon sok moderátori munka van abban a topikban. Ha ezt végleg bezárnátok ez mind kárba vészne..

Idézet: Omega

aki elvállalta, csinálja.

Remélem senkivel nincs harag!  ;)  :up:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#994 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 07:24

Teljesen értelmetlen volt bezárni azt a topicot, az volt az utolsó amiért még néha ide benéztem...Anno is azért mentem el a HWSW-ről, mert a modok értelmetlen és régi jó cenzúráját nem tudtam megérteni...látom nem változott semmi. mindegy...írogassatok processzorok teljesítményéről és fényképezzetek faleveleket, az talán nem sérti  a szabályzatot. :mad:
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#995 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 07:37

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 22:42

Szerintem sem a népet kellene büntetni azzal hogy bezárjátok ezt a topikot.. Aki vmi. szabálysértőt tesz ellehet küldeni pihizni egy hétre ;)

Igen, en is valami hasonlot szerettem volna javasolni. Ha a moderatornak dolgoznia kell, akkor azt buntessek, aki miatt dolgoznia kellett... ne a "nepet" akik csak bekesen forumoznak es nem okoztak faradtsagot a modinak.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#996 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 07:55

Ahh, inkább nem beszélek bele, nem telefon. :)

Szerkesztette: FakeJack 2006. 07. 06. 08:12 -kor

#997 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 11:32

Én is azt a véleményt támogatom, hogy egy-két ember hülyesége miatt nem kellene mindenki mást is büntetni. Nagyon szerettem néha benézni a cp-be, hiányozna ha eltűnne.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#998 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 12:29

Idézet: freeone - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 12:32

Én is azt a véleményt támogatom, hogy egy-két ember hülyesége miatt nem kellene mindenki mást is büntetni. Nagyon szerettem néha benézni a cp-be, hiányozna ha eltűnne.

:up: :egyetértek:

#999 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 14:16

A közjó érdekében.

https://forum.hwsw.h...107715&st=1250#

#1000 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 06. 14:20

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 6., csütörtök - 15:16

Koszonet  :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.