HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#521 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 30. 19:43

Idézet: Fym - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:31

de az már a fórumszabályzatba ütközik, ha valaki a gayparaderól linkel képet...

Mutass erről nekem linket, mert én nem emlékszem ilyesmire. Legalábbis a MSZ topikból.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#522 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 19:56

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:43

Mutass erről nekem linket, mert én nem emlékszem ilyesmire. Legalábbis a MSZ topikból.

Mivel kiszerkesztetted... :rolleyes:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#523 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:01

Idézet: Fym - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 20:56

Mivel kiszerkesztetted... :rolleyes:

A Görög Zitásra emlékszem, azt belinkelhetem ide is, kafa kis kép volt nem? :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#524 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:10

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:01

A Görög Zitásra emlékszem, azt belinkelhetem ide is, kafa kis kép volt nem? :Đ

Egy kis emlékeztető... ;)
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#525 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:19

Idézet: Fym - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:10

Várjál, meg is találtam a képet az előzményekben. :)
Aki kíváncsi rá itt megnézheti: http://www.photo.net...parade-17.4.jpg

Én amúgy most sem látok ebben semmi kihívót, mert nem ábrázol nyílt szexualitást. :think:  :Đ  Bár a franc tudja, de mindenesetre viccnek szántam a dolgot, nem a buzulást hírdettem vele. :Đ

;)  :up:

Szerkesztette: Lauda 2006. 03. 30. 20:20 -kor

#526 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:28

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:06

...

azt hiszem Ő kimondta a lényeget.  :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#527 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:39

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:19

...

Valamiért csak kiszerkesztetted? :)

#528 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:40

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 17:06

No, nem olvastam el az összes tegnap este óta született postot, mert a felénél majdnem elhánytam magam.

Ha nem olvasod el mindet, akkor mire válaszolsz?

Idézet

Egy valamit viszont leszűrtem. Itt ilyen topik nem lesz, ebben biztos vagyok.

Én abszolút nem így látom, annak ellenére, hogy eddig nem igazán tudott egyik gameaware-es emberke megnyugtatni a korábban feltett kérdéseimre érdemben válaszolva.

Idézet

Több házigazdától is a pofámba kaptam/uk már, hogy a csevegésre/offolásra ott a társalgó. Nesze, most nyílik a társalgóban topik, az is be van zárva. Arról persze lehet csiripelni egész nap, hogy mikor keltél, mit ettél, mikor feküdtél, hány orgazmusod volt épp ma, de másik, szintén off topikot nem tűrnek meg.

Lehet utálni és lehet gyűlölni a jelenleg élő "csettopikokat", de ha beleolvasol, többségükben többről van szó, mint egymásnak belinkelt homoerotikus képekről. De mint mondtam, engem nem kell győzködni, én támogatom a gameware szekciós emberek saját önálló csettopikját, bár írtam, hogy egész más szituáció, amikor egy csettopik magától kialakul, és megint más, amikor kínunkban csinálunk egyet, hogy oda mehessen, amit máshol képtelenek visszatartani a delikvensek (nyomatékos kéréseink ellenére).

Idézet

Meg azt is olvastam már valahol, hogy rugalmas a moderatúra. Ez röhejes. Itt a megszoksz, vagy megszöksz elv uralkodik, s ez úgygondolom, nem a fórumozók érdekeit szolgálja.

Te sem szöktél meg el, nem igaz?

Idézet

Aztán az a kérdés is felvetődik, hogy mikortól minősül egy topik offtopiknak?

Ezt a kérdést feltettem már korábban is. Nem lenne egyszerűbb az értelmes végén megfogni ezt a dolgot és valóban tartalmas eszmecserét folytatni, ha már ennyi karaktert begépelsz?

Idézet

Ha valaki-k a már meglévő offtopikokban beszélgetnek, az nem minősül annak, ha a "köcsög"-nek titulált fórumozók valamelyike nyit egy ugyanilyet, az meg már annak minősül?

Van olyan topik a mostani csettopikok között, ami később jött létre, mint a többi, nem lett egyből bezárva, kinyírva, megsemmisítve.

Idézet

Meg az is undorító, amit itt néhány fórumozó benyögött, aki nem is szeretne off-beszélgetni a többiekkel, csak úgyérzi, hogy ide is bele kell pofáznia. Kismillió topik van a fórumon, amit nem olvas az ember, afelett az egy felett miért nem lehet elsiklani? Miért pont az az egy bassza a csőröd faszikám?

Nem lehetne kevésbé offenzíven és kicsit kultúráltabban? Vagy mindenképp a flame a cél?

#529 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:50

Készséggel várom az értintettektől alábbi hozzászólásaimban megfogalmazott gondolatokra, kérdésekre a konstruktív válaszokat.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=3948148

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=3948488

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=3948432

Hogy ne kelljen visszakeresgélni, be is idézem a lényeget:

Egy pillanatra azért álljunk meg: van (vagy lenne) némi különbség a két dolog között, hogy mondjuk egy újabb szakmai témakör helyét keresve bombáznátok a moderatúrát egy új topik, vagy szekció megnyitásáért és létrehozásáért, és amikor egy időről-időre állandóan szankcionált társaság követel magának új topikot, mert hogy akkor "legalizált" lenne az ökörködésük. Jó hogy nem hálát követelnek, amiért hajlandóak volnának egy külön topikba terelni mindazt, aminek a befejezését már ezerszer kértük, könyörögtünk érte, figyelmeztetésekkel jutalmaztuk, topikokat takarítottuk-zártunk miatta és mindezen intézkedéseinket falra hányt borsóként értékelte az ominózus csapat. Akkor engedtessék már meg, hogy erősen kételkedjünk benne, hogy egy ilyen kinevezett Gameware csettopik normalizálná a helyzetet. A Társalgóban lévő csettopikokra mutogatni meg teljesen irreleváns, oda nem mi gyűjtöttük össze erőszakkal a szakmai topikokat szétverő embereket, csak azért hogy ne legyen velük több gond (mert ugye most erről lenne szó). Az meg külön érdekes, hogy miért érzik egyesek szükségét annak, hogy itt nagy hanggal eljárjanaka kérdéses társaság nevében, helyettük csapkodva az asztalt. Írjanak ide ők maguk egy összeszedett hozzászólást, amiben kifejtik, milyen mottó az, aminek a mentén szarba se vették a moderatúra kéréseit, és ugyanezen mottó alá most akkor hogyan gyűrhető be egy kimondottan nekik létrehozott topik, aminek a keretei közé szorítva a többi játékos topikból eltűnhetne az újra és újra elszabaduló ökörködés.

Omegával beszélgetve írtam (nem tőle várom a választ, hanem az érintettektől):
Nem az a problémám, hogy mások védik meg őket, hanem hogy csak mások próbálnak meg ideológiát állítani a külön topik nyitásának hasznosságát magyarázandó, ők maguk viszont nem. Ne feledjük, az ő általuk (és általad is) kedvelt humornak pont az a bája (ha van neki ilyen, mérpedig szerintem is van, de csak mértékkel adagolva) pont az a lényege, hogy spontán buggyan elő egy-egy topikban. A gond nem is ezzel szokott lenni - én is szoktam viccelődni, offolni szakmai és társalgós topikban is, szerintem nem mondhatod rám, hogy nincs humorérzékem -, hanem azzal, amikor ez jellemzően átcsap a túlzásokba, és már csak önmagáért való, öncélú ökörködés lesz belőle, sokszor az ízléstelenség és otrombaság területére tévedve. Nem hiszem, hogy egy célzott topik alkalmas lenne ennek a helyenként fel-felbukkanó - hangsúlyozom, sokszor szerintem is jópofa - humornak a pótlására, kiváltására, hiszen pont a lényeg veszne el. Az volna a legjobb, ha a Gameware játékos topikjaiban mértékkel, nem zavaróan megmaradna a poénos, vidám hangulat, de nem menne a topikok rovására, tehát a résztvevők megtanulnának mértékkel élni vele, megérezvén a határt az egészséges mennyiségű offolás, poénkodás, valamint a hasznos tartalom közötti egyensúly fenntartásához. Túlzás lenne azt állítanom, hogy ehhez hiányzik bizonyos fokú érettség?

dani83-nak írtam:
Örülök hogy itt vagy. Kérlek vedd figyelembe, hogy nagyon nehéz meghatározni, mit jelent a húr túlfeszítése. Egy szakmai topik esetében a hasznos tartalomhoz mérten egy bizonyos mennyiségű offolás az off témájától és stílusától függetlenül is jól mérhető, tehát "könnyebb" azt mondani: gyerekek, itt a vége. Egy direkt ökörködős topik ilyetén engedélyezésével az a gond, hogy nem úgy alakul ki a topik, mint mondjuk a sokat emlegetett társalgós csettopikok, ahol egy - túlzás nélkül állíthatom - sokszor személyes barátságokkal, kapcsolatokkal megerősített, évek óta formálódó társaság saját maga alakította ki azt a "környezetet" és társasági íratlan etikettet, ami az adott topikhoz tartozik. Ti most kvázi velünk akartok húzatni egy kerítést, hogy a ketrecen belül aztán mehessen mindaz, amit a szakmai topikokban nem tűrtünk el. De hol legyen a határ? Hol legyen a vége, ha egyszer Ti magatok sem tudjátok legtöbbször megmondani egymásnak, hogy hol a határ? Nem érzékeled, hogy itt az a legnagyobb próbléma, hogy híján vagytok minden egészséges önkontrollnak? Látszólag ránk akarjátok bízni a szabályozást egy olyan értékrend mentén, amelyet még magatoknak sem tudtok definiálni és egymáson sem tudtok számon kérni legtöbbször, ezért szokott elszállni a végletekbe minden ökörködésetek a játékos topikokban is.

Várom a konstruktív válaszokat a feltett kérdésekre, az említett gondokra reflektálva.

#530 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 20:55

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:39

Valamiért csak kiszerkesztetted? :)

Mert Fym cseszegetett érte. :)

#531 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 21:10

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 21:40

Ha nem olvasod el mindet, akkor mire válaszolsz?

Amennyit elolvastam, az elég is volt. Nyílvánvaló amit el sem olvastam, arra nem is tudok válaszolni, és nem is tettem.

Idézet

Én abszolút nem így látom, annak ellenére, hogy eddig nem igazán tudott egyik gameaware-es emberke megnyugtatni a korábban feltett kérdéseimre érdemben válaszolva.

Már írtad korábban is, örülök neki! :)

Idézet

Lehet utálni és lehet gyűlölni a jelenleg élő "csettopikokat", de ha beleolvasol, többségükben többről van szó, mint egymásnak belinkelt homoerotikus képekről. De mint mondtam, engem nem kell győzködni, én támogatom a gameware szekciós emberek saját önálló csettopikját, bár írtam, hogy egész más szituáció, amikor egy csettopik magától kialakul, és megint más, amikor kínunkban csinálunk egyet, hogy oda mehessen, amit máshol képtelenek visszatartani a delikvensek (nyomatékos kéréseink ellenére).

Nem utálom, nem gyűlölöm őket, igazából egyáltalán nem érdekel egyik sem. Remélem mindenki jól érzi ott magát. :)  De sokan vannak itt, akiknek ez nem elég. Kicsit kajlábbak, szórakozottabbak, vagy a fene tudja, de ez van. :confused:

Idézet

Te sem szöktél meg el, nem igaz?

Tényleg nem, mert alkalmazkodom (megszoksz) a dolgokhoz. Inkább ez, mint elhagyjam ezt a közösséget.

Idézet

Ezt a kérdést feltettem már korábban is. Nem lenne egyszerűbb az értelmes végén megfogni ezt a dolgot és valóban tartalmas eszmecserét folytatni, ha már ennyi karaktert begépelsz?

Ezt nem értem. Viszont még mindíg nem tudom mi is az offtopik. Az egyértelmű számomra, hogy ha egy szakmai topikba nem odaillő rizsa megy, az offtopik. De ha már maga a topik sem szól igazán semmiről, csak hogy az ottlévők beszélgessenek, jólérezzék magukat, az miért rossz, és miért tilos? :)

Idézet

Van olyan topik a mostani csettopikok között, ami később jött létre, mint a többi, nem lett egyből bezárva, kinyírva, megsemmisítve.

Mert nem az offolóknak minősített egyedek közül nyitotta valaki. Meg sem várta senki, hogy mi lesz az általam, a társalgóban nyitott topikból, LULU már be is zárta a franca. Kérdem én, milyen jogon?? :think:

Idézet

Nem lehetne kevésbé offenzíven és kicsit kultúráltabban? Vagy mindenképp a flame a cél?

Nem az a célom, bocsánat! ;)  :up:

#532 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:05

Nos, így belegondolva szerintem felesleges küzdeni ezért a topikért. Mert ezek után tuti, hogy állandóan azt lesné az összes piros és kék-csillagos, hogy mikor üti meg azt a szintet, mikor már símán be lehet zárni, és be is lesz zárva. Ezt a szintet pedig nem lehet meghúzni , mint egy vonalat, vagy országhatárt. Ezt kizárólag az illetékesek döntik el, akik már eleve ellenzik a megnyitást is (tisztelet a kivételnek  :) ), akkor mit várhatunk tőlük, mikor majd megnyílik a topik?

#533 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:10

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:05

Ezt kizárólag az illetékesek döntik el, akik már eleve ellenzik a megnyitást is (tisztelet a kivételnek  :) ), akkor mit várhatunk tőlük, mikor majd megnyílik a topik?

Esetleg egy felülemelkedést az eddigieken?

#534 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:17

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 22:05

Nos, így belegondolva szerintem felesleges küzdeni ezért a topikért. Mert ezek után tuti, hogy állandóan azt lesné az összes piros és kék-csillagos, hogy mikor üti meg azt a szintet, mikor már símán be lehet zárni, és be is lesz zárva.

Csak úgy árad belőled a jóindulat és a pozitivizmus. :omg: :smoker:

#535 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:20

Nyugodtan b@szogassatok csak, ez a véleményem a dologról, és a tapasztalataim is ezt sugallják.

#536 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:24

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:05

Ezt kizárólag az illetékesek döntik el, akik már eleve ellenzik a megnyitást is (tisztelet a kivételnek  :) ), akkor mit várhatunk tőlük, mikor majd megnyílik a topik?

No, akkor olvass csak vissza kérlek. Eddig kifejtette véleményét ezügyben PPeter, Lulu64 meg én. Hányan is ellenezzük eddig?  :think:

Szerk.: igaz, hogy ezekből csak PPeter véleménye minősül perdöntőnek.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 03. 30. 22:27 -kor

#537 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:26

Hm, nyugodtan reagálj csak a megszokott alpári stílusban. :( :( :(

Miért kell ez?

És miért nem tudod feltételezni a moderátokról, hogy ha - esetleg - nyitnak egy topikot Daniéknak, akkor nem a tömény rosszindulat szikráival a szemükben fogják figyelni a hozzászólásokat, várva, hogy kiosszanak egy-két warningot és lakatolják a topikot?
Mondjuk - valljuk meg - a te tapasztalataid azért nem túl rózsásak a moderatúrával, mert bőven adsz rá okot, hogy konfrontálódj velük. Bocsi az offért, nem bántani akarlak. Én pl. az esetek 95%-ban jónak mondom a moderátori munkát.

RE: ez Laudának ment, csak FakeJack bepofátlankodott közénk míg írtam. :D :D

Szerkesztette: Etele 2006. 03. 30. 22:27 -kor

#538 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:42

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:24

No, akkor olvass csak vissza kérlek. Eddig kifejtette véleményét ezügyben PPeter, Lulu64 meg én. Hányan is ellenezzük eddig?  :think:

Szerk.: igaz, hogy ezekből csak PPeter véleménye minősül perdöntőnek.

Pontosítom, ha nem baj:

Jaterh és Vortex ellenzik, hogy a gameware szekcióban legyen a topic:
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=3946425
Lulu bezárta a társalgóban nyitott topicot
https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...dpost&p=3946870

Ez minden, csak nem bíztató a topicért harcolóknak :Đ
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#539 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 22:43

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. márc. 30., csütörtök - 23:24

Eddig kifejtette véleményét ezügyben PPeter, Lulu64 meg én. Hányan is ellenezzük eddig?  :think:

Nekem úgy tűnik Lulu64 nem igazán van mellette, de lehet, hogy én értettem félre.

Idézet

Idézet

(BoGab @ 2006. márc. 30., csütörtök - 11:30)
Már nyílt a társalgóban GW-es offtopic, amit sikerült bezárni. Senki nem mondta, hogy a GWben kell lennie.
Rövid történet:
-Dani nyit topic GW.
-Jareth zárja, takarodjatok társalgóba
-Omega nyit társalgóba
-Lulu zárja

A zárás ez volt:

Idézet

Az a szint, ami ott szokott menni, az nem kell ide. Az nem társalgás.
Keressetek egy moderátort és vele beszéljétek meg, ha úgy érzitek, hogy egy normális társalgást tudtok itt folytatni. Én csuklóból zárnom az ennek nyitandó témákat.
Téma bezárva.

Nekem nem úgy néz ki, mintha támogatná, csak halkan megjegyzem, mielőtt bárki asztalcsapkodással jönne. :)  Ha tévedtem és mellette van, akkor sorry.  :respect:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#540 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 30. 23:12

Én úgy értelmezem Lulu szavait, hogy ha a moderátorok rábólintanak, akkor felőle mehet.  :think:
Mindegy, szerintem ne akarjátok beleszugerálni senkibe, hogy a modok/hg.-k mindenáron keresztbe akarnak feküdni. Szerintem lehet itt még kompromisszumot kötni.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.