HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:19

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:07

A topic zárása csak úgy. Vagy van folytatás?

Szerintem csak neki nem tetszett a téma. Pedig, ha valami akkor ez pont az eredeti témába illett:
Vallási felekezetek, egyházak, szekták, Szerepük, helyük a társadalomban.
Plussz még én kaptam 10% büntit. Ti nem kaptatok? Csak és kizárólag én miattam volt az egész?
Mert már sokszor volt a témától nagyon elkanyarodva a topic, akkor szóltam is és azt kaptam válasznak, hogy tévedek. Akkor most mi van?  :confused:

#1182 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 17:37

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:07

A topic zárása csak úgy. Vagy van folytatás?

Ja, hogy az egyházas topic.

#1183 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 18:57

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:16

:think:  itt most mit kell nézni? nem értem? blokkoltad a reklámot? v. mit? ha igen, hogy?  :respect:

Igen, blokkoltam, de nem mondom meg hogy, mert nem vagyok köcsög a HWSW-vel. :)

#1184 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:18

Idézet: Omega - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:57

Igen, blokkoltam, de nem mondom meg hogy, mert nem vagyok köcsög a HWSW-vel. :)

Én magasan leszarom ezeket a reklámokat, úgyhogy velem senki sem veszít...

#1185 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:45

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:19

Szerintem csak neki nem tetszett a téma. Pedig, ha valami akkor ez pont az eredeti témába illett:
Plussz még én kaptam 10% büntit. Ti nem kaptatok? Csak és kizárólag én miattam volt az egész?
Mert már sokszor volt a témától nagyon elkanyarodva a topic, akkor szóltam is és azt kaptam válasznak, hogy tévedek. Akkor most mi van?  :confused:

Basic, amit te művelsz ott, az nem a vallás megjelenési formáinak társadalombeni helyéről, szerepéről szóló eszmecsere, hanem önös és önző hittérítés. Erre a fórumszabályzat és már-már az emberi méltóság és jóízlés értelmében-védelmében itt nincs szükség.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1186 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:52

Idézet: didyman - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 19:45

Basic, amit te művelsz ott, az nem a vallás megjelenési formáinak társadalombeni helyéről, szerepéről szóló eszmecsere, hanem önös és önző hittérítés. Erre a fórumszabályzat és már-már az emberi méltóság és jóízlés értelmében-védelmében itt nincs szükség.

Nem térítek, újra leírom. Nem vagyok hittérítő.  :(  Félreértelmezed a hsz-eket. A zsidók történelmi múltja, ami nem vonatkozatható el a vallási világtól, nagyon fontos kérdés a társadalomban betöltött szerepük miatt. :rolleyes:

#1187 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:53

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:19

Ha az első nyugalomra intő kérésem után hagytam még ~1500 postot születni a topicban, akkor logikus következtetés, hogy nem tetszett a téma?

Nem csak miattad volt, a kesztyűt másoknak sem lett volna muszáj felvenni, viszont te sértetted meg a legdurvábban a játékszabályokat. Viszont a végén nyíltan térítettél - azt sem először.

Idézet

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).

Igen, nagyon sértő más vallásúak számára a térítés, akár tetszik, akár nem. A szigorúbb moderációt követelve pedig tartsd magad ahhoz, hogy nyugodtan kijárt volna neked egy kis pihenő az elmúlt napok ámokfutásaiért. Többször szépen kértelek nyíltan, te mindannyiszor bagóztál rá, sőt, személyes sértésnek vetted.

Amíg nem "törtél be" pár topicba, ott nyugalom volt, nem volt egymás szidalmazása. Ne érts félre, jó, ha egy topic pörög, csak nem mindegy, miért. Mellesleg gondolod, hogy mindenkinek ennyi konfliktusa van itt, mint neked? Szerinted járna ide akkor valaki, bárki? Talán ha mindenkinek veled van konfliktusa, nem lehet, hogy nem a mindenkiben van a hiba?

Ne csinálj magadból mártírt.

#1188 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 19:54

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:52

Nem térítek, újra leírom. Nem vagyok hittérítő.  :(  Félreértelmezed a hsz-eket. A zsidók történelmi múltja, ami nem vonatkozatható el a vallási világtól, nagyon fontos kérdés a társadalomban betöltött szerepük miatt. :rolleyes:

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 15:14

... de inkább fogadd be Jézust a szívedbe, és Isten megáld.

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=6...dpost&p=4286793

Különösen akkor kellett volna vigyáznod, hogy semmilyen kontextusban ne írd le, amikor már sokadszorra lettél kérve.

#1189 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:07

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 19:54

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=6...dpost&p=4286793

Különösen akkor kellett volna vigyáznod, hogy semmilyen kontextusban ne írd le, amikor már sokadszorra lettél kérve.

Bocsánat. Ezt konkrétan viccesen írtam le, és annak is gondoltam  :)
Visszafogom magam, és meglátjuk milyen nélkülem pl. a terror topic.
Amúgy Zsul és a többiek direkt provokálnak. Légyszives őket is kezeld.
Köszi, és bocs.  :respect:

#1190 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:14

:offtopic:

Dehogy provokálnak. Próbálnak beszélgetni.

#1191 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:18

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:07

Bocsánat. Ezt konkrétan viccesen írtam le, és annak is gondoltam  :)
Visszafogom magam, és meglátjuk milyen nélkülem pl. a terror topic.
Amúgy Zsul és a többiek direkt provokálnak. Légyszives őket is kezeld.
Köszi, és bocs.  :respect:

Nem mentem fel őket, ők sem hibátlanok. Viszont a vásár kettőn áll és elhiheted, hogy nem ültek össze, hogy kiválasszanak valakit, akivel jókat lehet veszekedni. Amikor regel ide valaki, tiszta lappal indul, a képet magaról önmaga alakítja ki. Te kialakítottál egyet, nem várhatod, hogy attól teljesen függetlenül reagáljanak a többiek is.

Ezt csak és kizárólag te tudod hatékonyan helyretenni. Hogy hogyan, azt csak te tudod. Például privát üzenetekkel.

#1192 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 20:54

...

Mondjuk én még mindig nem értem, miért kellett a topicot zárni folytatás nélkül. Főleg hogy az idézett pont szerint sem ez lenne a teendő. Szóval ez cenzúra, önkény és nem moderálás.

#1193 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:33

Pedig Basic és azon fórumtársak nélkül, akik bizonyos kulcsszavakra bármikor ugraszthatók, egész jó topik lett volna.

Szerkesztette: FakeJack 2006. 08. 14. 20:35 -kor

#1194 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:40

Miért nem vágjátok ki az aggályos részeket, és nyitjátok meg újra?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1195 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:41

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:21

Mondjuk én még mindig nem értem, miért kellett a topicot zárni folytatás nélkül. Főleg hogy az idézett pont szerint sem ez lenne a teendő. Szóval ez cenzúra, önkény és nem moderálás.

Ha nyilvánvalóan olyan topicközönség jön össze, aki nem fér a bőrébe, akkor zárni szokás a topicot. Egyébként az "egyelőre" nem feltétlenül jelent véglegest.

Egyébként mi is a különbség a moderálás és a cenzúra között? Ami nem illik a szabályok közé, kivesszük?

#1196 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:40

Miért nem vágjátok ki az aggályos részeket, és nyitjátok meg újra?

Előre szóltam, hogy zárás lesz. Ez nem olyan topic, hogy négy postot kiveszek és minden rendben, egymásra épültek a postok. Százas nagységrendű postot ha moderálni kell, már régen rossz a topic.

#1197 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:51

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:41

Egyébként mi is a különbség a moderálás és a cenzúra között? Ami nem illik a szabályok közé, kivesszük?

Ez szerintem cenzúra, ez még az se, inkább provokáció, moderálást meg majd keresek...  ;) 

#1198 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:52

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=2...dpost&p=4287773

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:32

:confused: Abban a hozzászólásban kellene látnom az előítélet megnyilvánulását, amelyikre válaszoltál? Ha off, válaszolhatsz privát üzenetben is, de mivel te ide írtad, én is itt kérdem meg.

Idézet

1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).

Abban a topicban elszaladt a ló kicsit. Zsidózás, szerbezés, mittudoménmizés. Nem kell ide. Közben hat szóban személyeskedni és vallási megkülönböztetést tenni, nem a legszerencsésebb. Az a post csak az utolsó csepp volt.

#1199 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:56

Idézet: desiderius - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 21:51

Ez szerintem cenzúra, ez még az se, inkább provokáció, moderálást meg majd keresek...  ;) 

"nem vagy jobb az ateistáknál" - aki nem hívő a klasszikus értelemben, arra már nem is lehet vallási jellegű megjegyzést tenni? Na, ne.

Kijelenteni, hogy a "A szerbek nagy része valóban elég brutál." nem megkülönböztetés? Függetlenül attól, hogy igaz-e vagy nem, tilos. Pont azért, amiért a politika. Esetleg betéved valaki, aki nem így gondolja, akkor kész a bál.

Természetesen nem kell ugyanúgy gondolkodnunk. A csipkelődést viszont felesleges erőltetni.

#1200 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:19

Idézet

A következő előítéletes nem 10%-ot fog kapni.

Idézet

Egyik topicban a vallás, a másikban a nemzeti előítéletes dolog... nem elég még, tényleg?

Na nekem ez a stílus szúrja a szemem pl. Kicsit olyan vagy, mint a bíró, aki feleslegesen szétfújja a meccset, aztán meg a nyilvánvaló kezezés ellenére továbbengedi a meccset 11-es helyett. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a kirekesztés, sőt, hogy divatos legyek, gyűlöletbeszéd és a vélemény között. Jogos lenne pl. a zárás egy "suselinux100.112.15 help" témájú topic esetén, de a hwsw off "szigetén", egy egyébként köztudottan érzelmektől nem mentes téma esetén...  :think: És ezt nem a mai beidézett 2 hsz alapján írtam. Már jó ideje élni szerettem volna némi kritikával a moderációidat illetően, de csak most találtam meg a helyét, meg mostanra éreztem időszerűnek. (És mielőtt megkérdeznéd, hogy miért pont a te hsz-eidet pécéztem ki: mert te moderáltad a topicokat, amiket böngészgetek...)

A csipkelődésért meg bocsi.

Szerkesztette: desiderius 2006. 08. 14. 21:19 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »