Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 18:19
Szerintem csak neki nem tetszett a téma. Pedig, ha valami akkor ez pont az eredeti témába illett:
Vallási felekezetek, egyházak, szekták, Szerepük, helyük a társadalomban.
Plussz még én kaptam 10% büntit. Ti nem kaptatok? Csak és kizárólag én miattam volt az egész?
Mert már sokszor volt a témától nagyon elkanyarodva a topic, akkor szóltam is és azt kaptam válasznak, hogy tévedek. Akkor most mi van? :confused:
Ha az első nyugalomra intő kérésem után hagytam még ~1500 postot születni a topicban, akkor logikus következtetés, hogy nem tetszett a téma?
Nem csak miattad volt, a kesztyűt másoknak sem lett volna muszáj felvenni, viszont te sértetted meg a legdurvábban a játékszabályokat. Viszont a végén nyíltan térítettél - azt sem először.
Idézet
1. A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni.
A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet (lásd moderálási alapelvek).
Igen, nagyon sértő más vallásúak számára a térítés, akár tetszik, akár nem. A szigorúbb moderációt követelve pedig tartsd magad ahhoz, hogy nyugodtan kijárt volna neked egy kis pihenő az elmúlt napok ámokfutásaiért. Többször szépen kértelek nyíltan, te mindannyiszor bagóztál rá, sőt, személyes sértésnek vetted.
Amíg nem "törtél be" pár topicba, ott nyugalom volt, nem volt egymás szidalmazása. Ne érts félre, jó, ha egy topic pörög, csak nem mindegy, miért. Mellesleg gondolod, hogy mindenkinek ennyi konfliktusa van itt, mint neked? Szerinted járna ide akkor valaki, bárki? Talán ha mindenkinek veled van konfliktusa, nem lehet, hogy nem a mindenkiben van a hiba?
Ne csinálj magadból mártírt.