HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2041 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 17:33

Idézet: Atti - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 17:30

Nincs kitiltva.
Délelőtt mintha láttam is volna a bejelentkezett userek között

Szerintem még Krinyo nem tette át a kitíltott csoportba.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#2042 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:47

Nem úgy volt eddig, hogy 100% figyelmeztetés még nem kitiltás? Csak ha már nem lehet figyelmeztetést adni mert 100%-on van, akkor van kitiltás.

#2043 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 18:50

Idézet: Atti - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 17:30

Nincs kitiltva.
Délelőtt mintha láttam is volna a bejelentkezett userek között

Az, hogy nincs a kitiltott csoportban, nem jelenti azt, hogy van hozzászólási joga. Majd, ha Krinyo átrakja abba a csoportba, akkor lesz az is kiírva. Hozzászólni így sem tud.

#2044 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 17:06

Ezt nem tudtam.

Mindazonáltal GI nem érti az eltiltásának az okát.

Csak nem elkezdett Uppolni?:)
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2045 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 10:20

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:50

Csak nem elkezdett Uppolni?:)

Nem tudom, de elképzelni sem tudom, mi adott okot a végleges kitiltására. (Pláne, hogy ő sem tudja.)

És eléggé visszásnak tartom, hogy GI előbb lett örökre kitiltva a fórumról, mint mondjuk Dani83.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2046 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:42

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 10:20

Nem tudom, de elképzelni sem tudom, mi adott okot a végleges kitiltására. (Pláne, hogy ő sem tudja.)

A forma1-es topicban nekem nagyon ugy tunt, hogy csak maganak kereste a bajt. Hogy mashol mit muvelt azt nem tudom, nem kovettem a munkassagat. Egy ujabb szinfoltal kevesebb, szurkebb lett a mezony megint. A vegleges kitiltasra meg gondolom megvan a moderaturanak a sajat szamitasi modszere.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2047 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 10:20

És eléggé visszásnak tartom, hogy GI előbb lett örökre kitiltva a fórumról, mint mondjuk Dani83.

Lehet, hogy Dani83 ugyanezt gondolja rólad.

#2048 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:52

Nem lehetne kicsit kigyomlálni a Citromdíjas topikból a politizálást?

Ugíye kerek-perec meg lett mondva, hogy TILOS a HWSW-n bármiféle módon is politizálni. A Citromdíjas topikban meg oldalakon keresztül más sem megy. És nem nagyon láttam, hogy gyorsan beugrott volna egy mod és megálljt parancsolt volna, mint az szokás más topikokban ha felüti a fejét...

#2049 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 11:56

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:31

Lehet, hogy Dani83 ugyanezt gondolja rólad.

Nagyon mókás vagy.  :o

Egyébként azt gondol, amit akar.

Attól függetlenül tény, hogy anno éppen te írtad itt egyszer a Maxtreme-Dani83-Bepe79 triónak, hogy: "ha csak mégegyszer bármi panasz érkezik rátok, akkor végleg elbúcsúztok a fórumtól". (Nem szó szerinti idézet.)

De ezt követően, ki tudja hányszor kaptak még százalékos büntetést, meg ilyen-olyan hosszú eltiltást a "természetesen" szokás szerint bekövetkező ámokfutások során. De végleges eltiltás nem történt. Azóta is írhatnak a fórumra.

Ehhez képest GI néhány Forma1-es topic-ban elkövetett személyeskedésért végleges eltiltást kapott. (Nem látom az őt állandóan provokálók, s hasonlóképpen személyeskedők, esetleg témarombolók végleges eltiltásáról szóló moderátori bejelentést.)

Szóval ez piszok mód következetlen döntés volt, lásd be!

#2050 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:11

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:56

Attól függetlenül tény, hogy anno éppen te írtad itt egyszer a Maxtreme-Dani83-Bepe79 triónak, hogy: "ha csak mégegyszer bármi panasz érkezik rátok, akkor végleg elbúcsúztok a fórumtól". (Nem szó szerinti idézet.)

De ezt követően, ki tudja hányszor kaptak még százalékos büntetést, meg ilyen-olyan hosszú eltiltást a "természetesen" szokás szerint bekövetkező ámokfutások során. De végleges eltiltás nem történt. Azóta is írhatnak a fórumra.

Ehhez képest GI néhány Forma1-es topic-ban elkövetett személyeskedésért végleges eltiltást kapott. (Nem látom az őt állandóan provokálók, s hasonlóképpen személyeskedők, esetleg témarombolók végleges eltiltásáról szóló moderátori bejelentést.)

Nem viccnek szántam.

Egyébként azt gondolsz, amit akarsz.

Maradjunk annyiban, hogy Te senkinek nem látod a warning logját és az aktuális figyelmeztetési szintjét (a sajátodén kívül). Mivel a figyelmeztetések nincsenek bejelentve (nem is kell) arról sincs fogalmad, hogy kik kaptak, mikor és miért figyelmeztetést. Akkor tulajdonképp mi alapján bírálsz és törsz pálcát? Megmondom, a semmi alapján. Na EZ a piszok mód következetlen dolog.

GI bármikor megtalálhatná a lehetőségét annak, hogy megkeresse bármelyikünket - akár engem is - az intézkedéssel kapcsolatban - mondjuk email-ben -, ám idáig nem tudok ilyenről.

Az pedig, hogy más fórumozókat hozol fel, nem túl gerinces dolog, de ha az téged megnyugtat, akkor ha úgy alakulnak a dolgok, BÁRKI megkapja a végleges kitiltást, nicknévtől, "tevékenységi" területtől, színtől-szagtól függetlenül. Mert az a különbség, hogy amíg te személyes szimpátia alapján ítélsz meg embereket és be is skatulyázod őket egy életre, addig én ezt nem engedhetem meg magamnak. S nem csak én, hanem egyetlen moderátor, vagy házigazda sem.

#2051 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:14

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 11:56

GI-től szívesen várom az érdeklődést, de szerintem Drummaster is. Mindkettőnket el tud érni, igen könnyedén. Nem más fórumozókon keresztül fogunk üzeneteket váltani vele.

#2052 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:19

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 19:56

És áthívom WH-t, Zsult meg a többieket is?

Ne hívj át, ennek itt kéne hogy létjogosultsága legyen. Hidd el anno én sajnáltam a legjobban, hogy pár ember szellemi ámokfutásának megfékezése helyett a totyik lett bezárva. Mint tudjuk átment máshová ámokfutni :Đ ...

Ha újra megnyitnám nagy gond lenne? (modoktól kérdezném :rolleyes: ...)

Szerk: régebbi idézet, a vallások topicról van szó...

Szerkesztette: Zsul 2006. 12. 12. 12:21 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#2053 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:24

Nem akarok belepof, de nekem úgy tűnik mintha GI az Piftuka egyik nikkje lenne. Vagy a barátnőjéé. Vagy testvéréé. :eek:

Miért véded? :think: Ha gondja van, akkor szerintem van annyi sütnivalója hogy maga intézze el, és nem pedig rajtad, egy régi fórumoson keresztül. Lehet semmi visszhangja nem lett volna ha nem kérdezel rá. Így csak raktál rá egy lapáttal. Szerintem.

Persze ezt így kivülállóként mondom, mint érszrevételt, bár gyanítom hogy ebből is baj lesz. :rolleyes:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2054 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:25

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:19

Ha újra megnyitnám nagy gond lenne? (modoktól kérdezném :rolleyes: ...)

Igen. Korábban már volt róla szó.

#2055 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:41

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:11

Nem viccnek szántam.

Pedig az. Elég rossz vicc.

Tudod olyan volt a példád.... mondjuk Albert Schweitzer mondhatja Mengelével kapcsolatban, hogy elég szomorú, amiért egy szimpla bolti tolvajt előbb zártak börtönbe, mint őt. No de mindez Mengele szájából Schweitzer-el kapcsolatban...

Idézet

Egyébként azt gondolsz, amit akarsz.

Maradjunk annyiban, hogy[..]

Maradjunk annyiban, hogy ....

Az ő figyelmeztetési szintjüket valóban nem látom, de a fórum házigazdái éppen elégszer írták le, hogy az ominózus triónak - kis túlzással - több százalékja van, mint az összes fórumtagnak együttvéve.
(Legutóbb ha jól emlékszem éppen PPeter, és Te fakadtatok ki, amiért éppen ők reklamáltak egy bizonyos topic bezárása miatt.)

Emlékszem a számtalan figyelmeztetésre, amit főleg a Gameware-ben kaptak. Aki rendszeres olvasója volt a Gameware-nek, az tudja, hogy mi, mikor, miért történt ott. (Ráadásul a számos ezzel kapcsolatos beszélgetés, reklamáció itt ebben a topic-ban régebben....)

Arról már nem is beszélve, hogy a moderátori bejelentések témában bárki megfigyelhette, hogy ők hányszor kaptak X napos, vagy hetes (emlékeim szerint Dani83 legutóbb "határozatlan ideig") eltiltást.

Ennyit az elméletedről, miszerint "következetlenül, a semmi alapján" mondtam ítéletet.

Mindössze emlékszem a dolgokra. 

Erre pedig nem reagáltál érdemben:

Idézet

Szóval ahelyett, hogy a fenti rossz viccekkel, s ilyen hozzászólásokkal velem (akinek 0% a figyelmeztetési szintje, s soha nem volt kitiltva a fórumról egy percre sem)  foglalkozol, inkább arra próbálj koncentrálni, s megérteni, érdemben reagálni, amit írtam.

Mert ez eddig nem az volt, már ne is haragudj.

Idézet

GI bármikor megtalálhatná a lehetőségét annak, hogy megkeresse bármelyikünket - akár engem is - az intézkedéssel kapcsolatban - mondjuk email-ben -, ám idáig nem tudok ilyenről.

Mi történne, ha írna egy e-mail-t? Mégsem lenne kitiltva örökre?

Idézet

Az pedig, hogy más fórumozókat hozol fel, nem túl gerinces dolog, de ha az téged megnyugtat, akkor ha úgy alakulnak a dolgok, BÁRKI megkapja a végleges kitilást, nicknévtől, "tevékenységi" területtől, színtől-szagtól függetlenül.

Nem vagyok nyugodt, mert a fenti példám, s az, hogy a Forma1 topic-ban egyedül GI lett végleg kitiltva számomra nem a következetes moderálást mutatja.

#2056 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:42

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:25

Igen. Korábban már volt róla szó.

ok, nem olvastam...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#2057 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 12:45

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:14

GI-től szívesen várom az érdeklődést, de szerintem Drummaster is. Mindkettőnket el tud érni, igen könnyedén. Nem más fórumozókon keresztül fogunk üzeneteket váltani vele.

Ácsi! A magam nevében írtam!

Vagy eltévesztettem, és ez nem a fórum működésével kapcsolatos bírálatoknak szentelt topic?

Volt, van egy moderátori döntés, amivel nem értek egyet, mint fórumozó, s leírtam a véleményemet ezzel kapcsolatban.

#2058 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:49

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:24

Nem akarok belepof, de nekem úgy tűnik mintha GI az Piftuka egyik nikkje lenne. Vagy a barátnőjéé. Vagy testvéréé. :eek:

Háát, történtek itt már kellemes dolgok.... 8)  :nevet:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2059 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 12. 12:51

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 12:24

Bevallom. Lebuktam. Én vagyok GI valójában.

Azt is elmondhatom, hogy T2k és LameXpert is én voltam. Utóbbiból azt is kitalálhattátok, hogy L és Eleanor is én vagyok. Igaz volt tehát a gyanú!

Jah, Tano Cariddi is én vagyok, mert amellett, hogy többszörösen hasadt személyiség vagyok, még olyan perverzióim vannak, hogy fikanick-eket is generálok, s szapulom egy másik énemet.

Tehát már csak ezeket a nick-eket kell bannolnia Krinyo-nak, s teljes lesz a kép.

Szerk.: Annyira skizofrén vagyok, hogy már a saját álneveimet is rosszul írom le.

Szerkesztette: Piftuka 2006. 12. 12. 12:52 -kor

#2060 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:57

Megmondtam hogy ez lesz belőle. Nem lehetne normálisnak maradni? Mintha én is úgy írtam volna azt a postot, hogy az ne legyen sem sértő sem ironikus, sem cinikus. Ellenben te megint felkaptad a vizet. :rolleyes:

Részemről abbafejeztem, csak csendben rötyögök majd magamban. :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »