HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2161 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 04. 08:50

Javaslom, hogy a Bolha szekcióban minden topicra azonos súllyal alkalmazzátok a Fórumszabályzatot. Következetlen, hogy egyes topicokat becsuktok, mert kereskedelmi céllal hirdet, másokban meg 3-400 soros árlisták felett hunytok szemet.

Most úgy tűnik csak azt minősítitek kereskedelminek, ahol az ember odaírja hogy azt, pedig azért ki lehet találni, hogy még melyek azok.

Mielőtt megköveznének, én örülök annak, hogy ha kell valami akkor lehet sok sok listából választani itt is... csak kíváncsi vagyok miért ez a következetlenség.

42
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2162 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:01

phn kiemelt topicjai vannak az ilyeneknek és fizetnek is érte... :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2163 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:35

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 8:50

Most úgy tűnik csak azt minősítitek kereskedelminek, ahol az ember odaírja hogy azt, pedig azért ki lehet találni, hogy még melyek azok.

Ezzel van a baj. Mi nem találhatjuk ki, hol a határ, függ terméktől, körítéstől-gyakorlatilag úgy magyarázod, ahogy akarod. Annyit tudunk tenni, hogy a jelzéseitek alapján eljárunk, de a bolha pont az a terület, ahol képtelenség mindent nyomon köventi kellő rendszerességgel.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2164 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 10:38

Igy van. Nem vagyunk VPOP, sem APEH, de azt a topikot, amelyikben maga az elado irja oda, hogy mi a palya, azt engedtessek mar meg, hogy becsukjuk.  :rolleyes:

Egyebkent ha nagyon akarod, hogy feltelezeseken alapulo donteseket hozzunk, akkor keszseggel bezarhatom a BKV berletes topikodat is, mert feltetelezem, hogy 60k-ert nem lehet legalisan eves berlethez jutni.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 01. 04. 10:48 -kor

#2165 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 12:42

volna egy olyan kérdésem, hogy nem volna-é értelme szétszedni a vágj hozzá jó képet topikot kétfelé? mondjuk egy "mutasd meg saját képeidet" és egy "jó képek" topikra? vagy valami ilyesmi :think: ugyanis a kettő ahogy nézem igen kis részben fedi egymást :(
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2166 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:21

Idézet: didyman - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 11:35

Ezzel van a baj. Mi nem találhatjuk ki, hol a határ, függ terméktől, körítéstől-gyakorlatilag úgy magyarázod, ahogy akarod. Annyit tudunk tenni, hogy a jelzéseitek alapján eljárunk, de a bolha pont az a terület, ahol képtelenség mindent nyomon köventi kellő rendszerességgel.

Oké így a viszonyulás egyértelmű. Thnx, tudom, hogy ti is tudjátok miről beszélek.

#2167 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:35

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 11:38

Igy van. Nem vagyunk VPOP, sem APEH, de azt a topikot, amelyikben maga az elado irja oda, hogy mi a palya, azt engedtessek mar meg, hogy becsukjuk.  :rolleyes:

Egyebkent ha nagyon akarod, hogy feltelezeseken alapulo donteseket hozzunk, akkor keszseggel bezarhatom a BKV berletes topikodat is, mert feltetelezem, hogy 60k-ert nem lehet legalisan eves berlethez jutni.

Én kérek elnézést, hogy szeretném tisztán látni a miérteket.  :rolleyes:
A kérdésemre igazából megkaptam már előtted a választ.

A második felével kapcsolatban meg már beszéltünk. Azért vagytok itt, hogy eldöntsétek, hogy mi az ami szerintetek nem fér bele a hwsw fórum kereteibe. Ha azt gondolod, hogy csak illegálisan lehet BKV bérletet venni 60000 forintért, akkor nem kell mást tenned, mondjuk a korrektség miatt jelezni egy utolsó hozzászólásban a topicomban a dolgot, teszem azt ha precíz vagy és van időd belinkelni, azt, hogy ez miért is problémás és becsukni. Egy szavam nem lesz.

42

#2168 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 13:46

En is szeretnek tisztan latni, de didyman egesz pontosan leirta, hogy miert nem olyan egyszeru ez.

Szerintem neked kene utananezni, mielott topikot inditasz. Reszemrol most nem fogok utanajarni, van mas fontosabb dolgom boven. Tovabbi intezkedesig nyitva hagyom.

#2169 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 14:21

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 14:46

En is szeretnek tisztan latni, de didyman egesz pontosan leirta, hogy miert nem olyan egyszeru ez.

Szerintem neked kene utananezni, mielott topikot inditasz. Reszemrol most nem fogok utanajarni, van mas fontosabb dolgom boven. Tovabbi intezkedesig nyitva hagyom.

Szerintem utánanéztem :)
have a nice day!

Szerkesztette: negyvenketto 2007. 01. 04. 14:36 -kor

#2170 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 17:07

Beled is. :)

#2171 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 22:06

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 12:42

volna egy olyan kérdésem, hogy nem volna-é értelme szétszedni a vágj hozzá jó képet topikot kétfelé? mondjuk egy "mutasd meg saját képeidet" és egy "jó képek" topikra? vagy valami ilyesmi :think: ugyanis a kettő ahogy nézem igen kis részben fedi egymást :(

Mihelyst valaki felvállalja, hogy hiteles és minden esetben alkalmazható, objektív (ugye, itt némileg bukik) mércét állít fel, szíves örömest. Addig én is csak a fejemet tudom fogni.

#2172 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 04. 22:28

Saját készítésű képeket nem lehet betenni?  :think:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#2173 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 22:57

volna egy olyan kérdésem, hogy nem volna-é értelme szétszedni a vágj hozzá jó képet topikot kétfelé? mondjuk egy "mutasd meg saját képeidet" és egy "jó képek" topikra?

Akkor lenne még egy Digitális fényképezés (meg egy Digitális fényképezés mobillal) topic, ráadásul értelmetlenül, hiszen nem titkoltan a rossz, értéktelen képeket várnátok oda. :) Saját képről meg úgyis nehéz eldönteni, hogy jó-e vagy nem, így ugyanúgy beraknák a jó képekbe a kacatot is, hiszen a feltöltője szemében az egy igen remek kép.

#2174 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 23:38

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 22:28

Saját készítésű képeket nem lehet betenni?  :think:

ilyet nem mondtam.

#2175 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 23:45

jaj istenem, ekkora problémákat :omg:

akkor legyen 2 szakitás utáni topic, az egyikbe az írhat csak aki egyedülálló, a másikba meg csak az aki nem egyedülálló :nevet:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2176 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 23:47

Idézet: Carmaged - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 22:06

Mihelyst valaki felvállalja, hogy hiteles és minden esetben alkalmazható, objektív (ugye, itt némileg bukik) mércét állít fel, szíves örömest. Addig én is csak a fejemet tudom fogni.

jogos. ha viszont lenne két külön topik, akkor nem biztos, hogy mindenki a 'jóképekbe' dobálná a saját képeit tízesével.

Idézet: debaj

Akkor lenne még egy Digitális fényképezés (meg egy Digitális fényképezés mobillal) topic, ráadásul értelmetlenül, hiszen nem titkoltan a rossz, értéktelen képeket várnátok oda. :) Saját képről meg úgyis nehéz eldönteni, hogy jó-e vagy nem, így ugyanúgy beraknák a jó képekbe a kacatot is, hiszen a feltöltője szemében az egy igen remek kép.

szerintem nem ilyen egyértelmű a dolog, mert az evos digifotós topikban az emberek véleményt is várnak, szakmaibb is, meg azt (szigorúan szvsz) kevesebben is ismerik. de lehet, hogy kavarodást is okozna.

a magam részéről továbbra is az evoban süllyesztem a színvonalat :)

#2177 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 04. 23:49

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 23:45

akkor legyen 2 szakitás utáni topic, az egyikbe az írhat csak aki egyedülálló, a másikba meg csak az aki nem egyedülálló :nevet:

mondja ezt az, aki a "miért félnek a cigányok a kutyáktól" topikot nyitotta :omg:

(említettem már, hogy nem érdekel a véleményed?)

#2178 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 00:27

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 23:45

Érdemi, indulatoktól és gúnyolódástól mentes hozzászólást várunk tőled is, ahogy mástól. Ez most nem sikerült.

Szerk.: reagálni meg nem kell rá, hiába sikerült olyanra, amilyen. ;)

Szerkesztette: Carmaged 2007. 01. 05. 00:28 -kor

#2179 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 00:31

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 23:47

jogos. ha viszont lenne két külön topik, akkor nem biztos, hogy mindenki a 'jóképekbe' dobálná a saját képeit tízesével.

Idézet: debaj

szerintem nem ilyen egyértelmű a dolog, mert az evos digifotós topikban az emberek véleményt is várnak, szakmaibb is, meg azt (szigorúan szvsz) kevesebben is ismerik. de lehet, hogy kavarodást is okozna.

a magam részéről továbbra is az evoban süllyesztem a színvonalat :)

Nézd, az a digitális fotós topicok környékének házigazdájának az illetékessége, hogy milyen és hány fotómutogatós topic fér el ott. Felülvizsgálom az álláspontomat: a Szigeten kétlem, hogy szükség van többre, mert egyszerűen nem illik több ilyen topic a szekcióba. Plusz ugye ott van még mindig a kérdés, hogy mi alapján kerül az egyik vagy a másik topicba a kép.

A jó képeket pedig várjuk oda is. :) Sokan azért járunk a szigetes topicba, mert a többi már-már túl szakmai. Itt meg van sok, általában szép kép, néha becsúszik egy-egy rosszabb mindenkitől. Kitől több, kitől kevesebb. Nekem is szóltak már, hogy rossz képet tettem be, na de ez van. :)

Szerkesztette: Carmaged 2007. 01. 05. 00:33 -kor

#2180 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 05. 07:39

Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 4., csütörtök - 23:47

Én nem így gondolom. Ha valaki meg akar mutatni egy (kettő, sok) képet a közösségnek, az nem azért teszi, mert épp nincs jobb dolga fotók FTP-re másolgatásánál és linkelésénél, hanem általában azért, mert így vagy úgy, de jó képnek tartja. Amit nem tart az ember jó képnek, azt nem nagyon mutogatja másnak.

Volt már egy másik topic is (tán a digitális érzékelős szavazás? nem emlékszem), ott is próbálta valaki bevinni, hogy a topiclakók dobják be a három kedvenc képüket, az a próbálkozás is elhalt (gondolom én, ez nagyban köszönhető a Digitális fényképezés meg a Vágj jó képet hozzá topicoknak.)

Egy másik lehetőség, indítson mindenki jó kis fotóblogot, bizonyám :Đ (bocs, nem hagyhattam ki :respect: )

Szerkesztette: debaj 2007. 01. 05. 07:40 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.