Idézet: Dolfer - Dátum: 2006. jan. 21., szombat - 3:40
Nekem is ma lett meg az analom...GRT.
Mi a nyitó ünnepséget céloznánk meg, csak még azt nem tudjuk, mennyi időre... (4/1, 3/1, stb.)
ps: felvettelek msn-re (téged is)

Nekem nem lett meg.
20as tétel.. bevallom el se olvastam, gondoltam azt csak nem osztja ki, hát mégis
Majd 2án
Nálunk ez most a nyerő:
Péntek
1.nap. Elutazás az esti órákban.(Felszállási lehetõség: Budapest-Déli Pu.-Hotel Mercure Buda-Székesfehérvár-2 Góbé Fogadó-Veszprém-Hotel Veszprém-Körmend-OMW kút) Folyamatos utazás rövid pihenõkkel , éjszaka az autóbuszon.
Szombat
Punta Sabbioni-Velence-Lido di Jesolo
2.nap.Érkezés Punta Sabbioni-ba a reggeli órákban, utazás Velencébe bérelt hajóval. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: (Szent Márk tér és Bazilika,Sóhajok hídja,Rialtó,) , majd szabad program a Karneválon.Visszautazás Punta Sabbioni-ba a délutáni órákban, majd a szálláshely elfoglalása Lido di Jesolo-ban, vacsora a szállodában.
Vasárnap
Velence-Burano-Murano
3.nap.Reggeli után elutazás Punta Sabbioni-ba, majd hajókirándulás a két legszebb lagúna szigetre Burano-ra (csipkekészítés) illetve Murano-ra (üveggyártás).Érkezés Velencébe, a Szt.Márk öbölbe a déli órákban, majd a városnézés folytatása, illetve részvétel a Karnevál programjain késõ estig. Hazautazás a késõ esti órákban, éjszaka az autóbuszon.
Hétfõ
4.nap.Érkezés Budapestre a kora délelõtti órákban.
Csak drága egy kicsit, viszont van nyitó és záró hétvégére is, de ha már mindenki nyitóra megy, akkor valszeg mi is úgy időzítjük.