Idézet: Lauda - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 22:47
Egy 8800GTX kártyán ez biztos így van, de én most csak és kizárólag az 1950-es szériáról beszélek. Ott a ph-s cpu-vga párválasztó is. Azt írta a fLeSs, hogy egy 2Ghz-es órajelű amd prockó teljesen kihajtja a kártyát.
Szerintem ehhez a vga-nak semmi köze, inkább a dirt és az airborne elfosott prociigénye a kulcsa a dolognak.
én csak a saját és az egész ph-s 2600pro/xt topic tapasztalatait írom le... biztos az új engine-ek vannak elszarva vagy csak szimplán már több szálon is futnak és kihasználják a 2 magot?

de biztos neked van igazad és egy 3 gigás tetü p4 tökéletesen elég egy 1950pro-hoz...

nézzél meg bármilyen új játékot a csodás 3gigás p4-el aztán utána jöhetsz mesélni mekkora szaggatáshalmazt láttál. mondjuk szerintem kettőnk közül nekem van időm egész nap ilyen szarokat tesztelgetni szóval... (tudod unalmas pillanatomban leveszek a polcról egy procit lapot vgat stb. összerakom aztán teszt, elmúlt 2 hétben kb 5-6 gépet raktam így össze) azt már meg se merem jegyezni, hogy a 3800+ egymagos A64 és a 3800+ X2 között is elég nagy különbség van töbszálas játékok esetén még egy 7600gs ddr3-al is, nemhogy egy 1950pro-val. mondjuk nekem aztán tökmindegy mit hiszel meg kinek, csak megpróbáltalak felivágosítani pár alapvető dologgal kapcsolatban, innentől csak rajtad múlik hogy erre hogyan reagálsz, tesztelj le egy dupla magos X2/core2-őt és nézd meg mi hogy fut ugyanazzal a kártyával. persze ha agyon szűrőzöd a játékot akkor nem lesz különbség mert marha nagy vga limited lesz, de ha kis szűrőkkel vagy azok nélkül nézed máris meglátod mennyivel jobb egy duplamagos rendszer. amíg nem tesztelted addig meg ne állíts olyanokat amikről nincs tapasztalatod