HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XIV. Ergo, offoljunk legálisan 2006-ban is! Értékeld a témát: -----

#361 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:15

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:55

Jah és ha végigértek nem a winbirdet védem hanem a versenyzőt, hogy megcsinálta akkor mégiscsak értenek hozzá.

Szvsz nem a winbirdet védtem olvasd el!

Nem értek végig,1000kmt vontatták őket a célig,majd egy helyi kereskedő vette meg az autót,szal kinnhagyták,mert egy bukkanó után a motor 15cmt elmozdult a helyéből. :omg:
Olvassá Zalát abban volt.

#362 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:19

Végigfutva így a kanizsai számteklistát nokeinmál,azt kell mondanom, h lenne lehetőség normális szakembergárdával ütős helyen mindenképp. :up:

#363 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:20

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:01

Sőt, hozza a családját is! :nevet:

Plebi.

A motor az jó, csak önmagában ahhoz, hogy ebben a kasztniban működjön, pár dolgot azért még nem ártana átépíteni. Nem írták... :) Sivatagi előszűrő létezik, de a teherben (kamion) van csak 'sivatagi légszűrő', az olajtálcás. :)
A pótbenzintankkal meg csak annyi bajom van, hogy a 'saválló' az nem anyagtípus, hanem anyagtulajdonság. :)

Végigcsinálták, jah... végülis a bolt is piacon van még, de a szakmai hozzáértést én mégis kétségbevonom, s engedd meg hogy így gondoljam. :)

Peace.

Nem engedem meg!  :D

Bocs, hogy naggyal írom De értsd már meg hogy nem a winbirdet támogatom és egy motorból nagyobbat tesznek bele akkor a váltón kívül mit kéne még átépíteni, a kuplung meg hozzátartozik, szal nem hiszem hogy hirtelen hátsókerekesre alakították át mert akkor megérteném hogy kihagyták a kardánalagutat, de nem mert ugye elsökerekes.  :think:  És biztos egy rövid bemutatónál nem fognak neked minden csavarral elszámolni  :confused:
Ha bótba meg oda van írva hogy benzintank: saválló akkor sztem nem anyagtípust adnak oszt ragd össze, hanem adnak egy saválló tankot nem?  :omg:
Osztálytársamék is indultak egy kicsit átalakított nissan pick uppal és mégsem fikázza őket senki sztem azt kéne dícsérni, hogy végigértek.

Szarok rá, hogy a winbird indította a csapatot, attól még szar internetszolgáltatók maradnak. És ha valaki el sem kezd valamit akkor kezdő marad mindvégig. Ha nem láttál autót akkor hiába van autószerelői végzettsége nem fogsz hozzá érteni.   
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#364 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:30

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:18

A nagy ellenszenves érzés csak azért van, mert ők az egyik leggagyibb helyi banda. Nagykanizsán minden számtechboltban voltam, és messze magasan a Ramorg a legkorrektebb szakmailag. Ez az egyetlen bolt, ahol nem tájékoztatják félre az embert és nem adnak szakmailag LOL tanácsot pl. gépbővítésnél vagy új gép vásárlásánál.
Az összes többi bolt -többé-kevésbé- siralmas, leglolabb a T-Rex (Computéria :D ) és a PC-Line. LOL kategória még: HC-Byte,  Rallypécé tím bété :p ,  Procomp átmenet pl. ...A Par-Com'94 korrekt még.
Az RST a Wittman-nal és társaival meg talán sikeresnek tekinthető, talán értenek is hozzá, de nme szívesen kerülnék be a vásárlói adatbázisukba. :)
Amúgy klikk: >><<

Jah ez igaz JAMORG a király :D

Procompban csak intel van ez alapban lol
Microsystem meg Y-net ről meg nem kell beszélni vásárlóhoz való hozzáállás katasztrófa, ha nem vagy milliomos kinézetű be se menj, mindent kihúznak az emberből amit lehet (saját tapasztalat)
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#365 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:31

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 20:20

Osztálytársamék is indultak egy kicsit átalakított nissan pick uppal és mégsem fikázza őket senki sztem azt kéne dícsérni, hogy végigértek.

Asszem abban egyetérthetünk,ha sivatag -és rallyról van szó,akkor nem az Opel Corsa az első autó,ami beugrik,és ez nem előítélet,EZ TÉNY.

#366 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:32

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 20:30

Microsystem

Nekem az összeállított konfigok tetszenek ajándék monitorral. :lol:
Csak az a szörnyű,hogy ezeket veszik is  ezekszerint  :omg: :think:

#367 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:48

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 19:20

... Ha nem láttál autót akkor hiába van autószerelői végzettsége nem fogsz hozzá érteni.

Nincs autószerelői végzettségem, de az autóm nem egészen széria. :)
Te lehet, hogy láttál, de azt akkor most mondom, hogy egy motorcserénél kurvára nem csak a váltót/kuplungot, kardánt és pár csavart kell cserélni. :) Felfüggesztés, merevítés, kormányrúd, menetstab (ABS, egyéb) elektronikával, viszajelző egységek (s ha a teljesítmény megkívánja, alváz!) - így hírtelen. :)

Szal' egy ilyen átalakítás kiírás LOL. :p

somafero

Idézet

Asszem abban egyetérthetünk,ha sivatag -és rallyról van szó,akkor nem az Opel Corsa az első autó,ami beugrik,és ez nem előítélet,EZ TÉNY.

Hát nem. :D

#368 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:49

Szegény Martinkát tényleg vittem már úgy haza Jamolyból, hogy siettem, 15:57 Ramorg - 16:00 Határőrség. Útvonal: Ramorg utca - Fő út, Sugár u. - Rozgonyi - Eötvös tér - Kórház u. - Tripammer u. - Erdész u. :pokeas2: Közben Martinka kiszállt, aztán írt valami jót ide a fórumra is asszem'. :D

Szerkesztette: Omega 2006. 01. 22. 19:53 -kor

#369 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 20:17

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 19:48

Nincs autószerelői végzettségem, de az autóm nem egészen széria. :)
Te lehet, hogy láttál, de azt akkor most mondom, hogy egy motorcserénél kurvára nem csak a váltót/kuplungot, kardánt és pár csavart kell cserélni. :) Felfüggesztés, merevítés, kormányrúd, menetstab (ABS, egyéb) elektronikával, viszajelző egységek (s ha a teljesítmény megkívánja, alváz!) - így hírtelen. :)

Szal' egy ilyen átalakítás kiírás LOL. :p

somafero

Hát nem. :D

Tudom, hogy miket kell cserélni  :p , csak nehogy azt hidd hogy sokak miatt (pl miattatd akik kényesek hogy nincs minden részletesen leírva) leírnak minden részletet egy tájékoztató oldalra. Ha ezt tennék akkor szerinted hány oldalt tenne ki?  :confused:

Akkor egy rally team-nek is le kéne írni hogy mit cserélt és mikor hogyan  :D ugyanmár akkor hol lennének a féltve örzött titkok a csapatok közt  :lol:

#370 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 20:25

Én kérek elnézést. :p

#371 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 20:54

Évtizedek óta nem látott méretű, rendkívül hideg légtömeg halmozódott fel a Kárpát-medence keleti peremén. Sorra dőlnek meg a hidegrekordok. Hazánkat átmenetileg védte a Kárpátok koszorúja, de most a hideg egy hulláma elér bennünket, és igen zord időre számíthatunk. A hét második felétől a mostani kilátások szerint ugyan enyhül, de továbbra is hideg marad az idő, megnő a havazás valószínűsége. Majd újabb hideghullámra van kilátás.

A Kelet-európai-síkság területén rendkívül enyhe volt az elmúlt két hónap időjárása. Moszkvában a legmelegebb decemberek közé került be az elmúlt év utolsó hónapja. Folyamatosan érkeztek délről és nyugatról az enyhe légtömegek, csak egy-két napos ízelítőt kaptak az ottaniak a télből.

Egy hete azonban gyökeres változás állt be. A kontinens északkeleti határán stabilizálódó anticiklon és a peremén leereszkedő kisebb ciklonok megnyitották az utat a keleti, szibériai légtömegek előtt.

Szibéria középső és keleti vidéke az északi félteke leghidegebb területe, -50 fokos átlagos januári hőmérsékletekkel, -78 fokos abszolút rekordhideggel. A fent említett időjárási helyzetben az innen meginduló légtömeg egy hét alatt eláraszthatja Európát.

:wtf:  :think:  :confused:  :omg:

#372 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:01

El is árasztja, már elkezdte. :) Menj ki a szabadba, én megtettem. :fear:  :D El tudom képzelni a holnap reggeli -15-20°C-t. :)

#373 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:06

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 22:01

El is árasztja, már elkezdte. :) Menj ki a szabadba, én megtettem. :fear:  :D El tudom képzelni a holnap reggeli -15-20°C-t. :)

Voltam kint,hát tény hogy durva! :omg:  :omg:  :reklamacio:

#374 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:12

'halgasson máá meg! Blokkolnám, mert izé.. blokkolnám ezteta Zidőt.. he,, blokkolnám.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#375 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:13

És Ti, hogy mentek be a szabad jelzést adó korszerű vasúti átjáróba? :omg:

Előzmény ez volt: >>Mozdony nyársalt fel egy személygépkocsit Szombathelyen<< KB. ...az okos emberek elkezdték boncolgatni, hogy mindenki hibás, aki vasúti átjáróban meghal, mindegy milyen a sorompó jelzése.
De ha érdekel a téma, olvass visszább, hogy objektív véleményt alkothass.
Innen érdekes a téma: >>klikk<<

#376 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:28

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 22:13

Én általában átmegyek rajta,néha körül is nézek  :rolleyes:

#377 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:37

;)
Jó éjt! :hello:

#378 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:40

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 21:13

Előzmény ez volt: >>Mozdony nyársalt fel egy személygépkocsit Szombathelyen<< KB. ...az okos emberek elkezdték boncolgatni, hogy mindenki hibás, aki vasúti átjáróban meghal, mindegy milyen a sorompó jelzése.
w=findpost&p=3745065]>>klikk<<[/URL]

Ez durva! :omg:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#379 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:45

Höjj.
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#380 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 21:45

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 21:37

;)
Jó éjt! :hello:

Jó éjt! :smoker:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.