Idézet: tasp - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 9:05
ezeket értem, bár én nem látok bele
és tapasztalat alapján melyik márka használ minőségi cuccokat?
itt mondjuk az "iparosok" véleménye hitelesebb, de az általános vélekedés: ebben az árkategóriában senki. ez van. ismételnem kell magamat: attól függ, mire használod. pölö nővéremnek biztos nem ajánlanék újonnan ennél sokkal drágább gépet, mert amennyi használja, és ahogyan, oda az ilyen modellek élettartama/meghibásodási rátája is megfele: nem mozgatva napi max. 2-3-4 órát használná, valszeg nem minden nap. az persze megint egy más kérdés, hogy mivel alacsonya az igényei (nem akarna rajta HD filmet nézni, vagy digitalizálni), ezért lehet, hogy a teljesítményt jobb minőségre és garanciára váltanám, és levadásznék diszkontáron egy üzleti modellt (a hazai diszkontválasztékban a hpq nc6xxx sorozatot tartom a legjobbnak jelenleg).
hogy visszakanyarodjak a kérdésedhez, magasabb minőséget alacsony árkategóriában (tudom, 240-300 ezer forint kurva sok pénz, nekem is) a kevésbé ismert márkáktól lehet várni, hiszen egyrészt alacsonyabb marzzsal dolgoznak, másrészt kaparni kell nekik. ez sem tökéletes javaslat, mivel ezeknek a szervízhálózata lehet problémás, így pl. köztünk legyen szólva, hogy az asusét botrányosnak tartja a hazai szakma, pedig az már eléggé kinőtte magát itthon.
Szerkesztette: special 2006. 09. 25. 08:17 -kor

Súgó
A téma zárva.