Halihó!
Ha esetleg valaki noti vásárlás előtt áll és
játszani is szeretne a géppel, valamint van 400k-ja, annak merem ajánlani az
Asus A6JA-t
Nekem kb. 3 hete van, eddig szinte csak pozitív dolgokat tudnék mesélni róla.
- Core duto T2300 - 2*1,66GHz
- Gyári 512 ram (ebben 1,5 giga)
- Mobility Radeon X1600 - 256+256Mb ram
- 15,4" WXGA ColourShine
- Gigabit lan, 54mbps intel wlan, BT, 4 usb, firewire DVDrw, line in, DVI+PC out, s-videó, card reader
- 80 giga hitachi
- Webcam+mikrofon
Az üzemideje ca. 2óra 20-2 óra 40 perc. (PowerGear 4, Battery Saving, 1/3 LCD fényerő)
Benchmarkok nincsenek, valószínű nem is fogok csinálni, nem vagyok gépbuzi meg maximalista (tisztelet a kivételnek

), a HL2 1280*800ban 100fps+, BF2-nél nem tudtam mérni, de 1024ben semmi hiba, Cod2 1024ben 50-60, 800*600ban már jó (persze high details mindenütt).
Már itt rácáfolok, EVEREST-et nézegettem, a gép legrosszabb helyezése egy 6. hely, már nem tudom melyik tesztnél, úgy emlékszem a ram tesztnél.
Gondolom sokan ismeritek a core duo - xp - usb triós történetét, nekem még nem sikerült elérni, hogy egy USB-s eszköz hamarabb lemerítse az akksit, mint kellene. Mellesleg létezik már rá javítás.
Gondolkozom mit írhatnék még, mivel tudnám segíteni a döntéseteket... Ja igen! A műanyag szép meg csecse, de ha az ember használja a billentyűket, akkor a betűk lekopnak, a ház meg kifényesedik... Talán ez az egyetlen negatívum... (külső billentyűzet...

Na meg sokan félnek egy colour shine-os lcd-től, alá tudom támasztani a hallottakat, csak megszokás kérdése. Napfényben a hagyományos LCDhez hasonlóan "szinte láthatatlan", ha gépezel és mögötted besüt a nap, az lcd-t függőleges helyzetbe kell hozni és máris nem tükröződik minden

(tehát nem pont szemből kell nézni a képernyőt). Mellesleg a fényereje nagyobb mint egy hagyományosé
A gép ára ca. 330.000+áfa (390-400E Ft.), németeknél 1290 eurótól már kapható +50 euró szállítás.
Ha esetleg valakinek még kérdése lenne szívesen válaszolok, lehetőleg emailben.