Idézet: Syner - Dátum: 2006. jan. 26., csütörtök - 9:36
azért az 1.6-os motor nem hinném, hogy olyan őrületes erőt termelne, hogy négy kerékkel kéne azt az útra vinni, persze, évente kb egy-két hétig csúszós úton előny, de a fennmaradó időben csak ballasztsúly, és persze nem is megy olyan jól, mint a hasonló lóerős társai (szerintem az 1.4-es Corollád jobban megy), a boxer meg nem az alacsony fogyasztásról híres, ráadásul ha valami baja lesz, akkor maga a pénztemető, és utóbbi áll az összkerékre is.
szóval én ezt 1.6-os motorral biztos nem venném meg, ha adnák valami 150le körüli dízellel, akkor sokkal inkább
A motor pont 90 lóerőt termel

Elég tud lenni egy alsóközép kocsiban. Az tévedés, hogy az összkerék csak csúszós úton előny. Ha teheted, próbálj ki egy akármilyen motorral szerelt Imprezát, egészen más vezetni, mint egy átlagos elsőkerekes autót. A többletsúly nem tudom, mennyi, azt tudom, hogy ez a kocsi az osszesauto.hu szerint 1040 kg, ami önmagában egyáltalán nem sok. (Tudom, az az oldal nem tévedhetetlen, de hirtelen nem találtam mást.) A menetteljesítményei az oldal szerint: 12,3-as gyorsulás, 175-ös végsebesség. A végsebesség kevés, a gyorsulás nem vészes; a Corollám is csak 12 alatt gyorsul 100-ra, soha nem éreztem szükségét jobbnak, sztrádán elférne bele egy kis kraft.
A Subaruk valóban elég szomjas kocsik, az új kétezres Legacy eszik viszonylag kulturáltan (mindjárt jönnek a dízelesek az öt literjeikkel...), a többi tudtommal zabál rendesen. Ne abból induljunk ki, hogy egy 4-5 éves kocsinak baja lesz

Nem vagy beoltva ellene, az tény, de ezek igen tartós autók szoktak lenni.
Az viszont igaz, hogy én is inkább kétezres vagy nagyobb motorral vennék ilyet. A Subaru dízelt pedig kíváncsian várom: ha a boxer dízelnek is kelepelő traktorhangja lesz, akkor a sportos autókból magam részéről végleg kizárom az olajosokat.