HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN probléma!? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN probléma!? Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 00:57

Idézet: redbiro - Dátum: 2007. febr. 21., szerda - 9:44

Valaki???

Nem tudom már, telepítésnél meg lehet-e adni az útvonalat, de ha igen, akkor ott kell. (Nem a custom/szokásos telepítést kell választani, hanem a haladót vagy ilyesmit.) Elvileg oda telepíted, ahova akarod, de célszerű a program files mappánál maradni. Telepítés után nem jó áthelyezni a programot. Miért kéne másik mappába telepíteni egyébként?
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#62 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 01:04

Én meg azt nem értem, hogy a live messengernél miért nem tudom használni a megosztási mappákat és miért nem működik a kézírás funkció sem.
"A kézírás funkció használatához telepítenie vagy frissítenie kell egyes szoftverelemeket." De miket? Ezt nem írja...
"Számítógépe nem támogatja a megosztási mappákat"

Mit kéne feltenni a gépre, hogy ezek működjenek? SP1-em van. Másnak is csak SP1 van fent, SP2 nincs, de neki működnek ezek.
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#63 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 14. 19:46

Felraktam új Windowsra a Live! Messengert. Kb. 2-szer ment. Azóta nem akar bejelentkezni... Először a Hibaelhárítás az IE offline beállításait nem pipálta ki. Most már mindet, de javítás után is ugyanúgy kidobja, hogy hiba van. Net megy, torrent megy. Uninstall, Messenger 7.5 fel, az sem meg, Live! Messenger vissza. Semmi. Valami ötlet, hogy mit kéne állítani?

Első hozzászólásban levő 8-as hibaüzenet, mindent kipróbáltam, de semmi.

Szerk: Nah, kitöröltem a real és shadow mappákat, megcsináltam a .dll javításokat, MSN még semmi, felraktam a 7.0 verziót, megy. :reklamacio:  :Đ

Szerkesztette: spidey 2007. 08. 14. 20:32 -kor

#64 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 18:41

Nem igaz, CSAK a 7.0 megy. 8.0 Live Messenger, 7.5 nem. :think:

#65 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 10:50

Kollégám az irodai gépen 7.5-ről frissített 8.0 Live-ra.
Azóta miután bejelentkezik, a következő hibaüzenetet kapja:
"Nem sikerült a beszélgetés megkezdése XY partnerével. Megpróbálhatja újból."
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, még nem találkoztam ilyennel. Ad-Watchra, Norton Antivirusra gyanakodtam, de semmi...

Egyéb ötlet?

köszönöm: begbie

#66 Felhasználó inaktív   beka02 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 19. 11:35

Sziasztok.nekem az lenne a gondom,hogy nem tudok magyar nyelvű msn-t letölteni.Vagyis letudom,de ha be akarok lépni azt írja ki,hogy a folytatáshoz telepítenem kell az ujjabb verziót.Rámegyek hogy telepítés és az angolt telepíti.Már mindent probáltam,és csak ezt telepíti.Ha tud valaki segíteni azt megköszönném! :confused:

#67 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 12:00

Idézet: begbie - Dátum: 2007. szept. 13., csütörtök - 11:50

Kollégám az irodai gépen 7.5-ről frissített 8.0 Live-ra.
Azóta miután bejelentkezik, a következő hibaüzenetet kapja:
"Nem sikerült a beszélgetés megkezdése XY partnerével. Megpróbálhatja újból."
Fogalmam sincs, hogy mi lehet, még nem találkoztam ilyennel. Ad-Watchra, Norton Antivirusra gyanakodtam, de semmi...

Egyéb ötlet?

köszönöm: begbie

Ha xp a sima win messenger továbbra is megtalálható és néha az má bejelentkezett és amiatt nem megy a bejelentkezés az ujnak.Tudom régi post de hátha ígyjár valaki még:)

Szerkesztette: djculture 2007. 11. 19. 12:01 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#68 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 12:02

Idézet: beka02 - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 12:35

Sziasztok.nekem az lenne a gondom,hogy nem tudok magyar nyelvű msn-t letölteni.Vagyis letudom,de ha be akarok lépni azt írja ki,hogy a folytatáshoz telepítenem kell az ujjabb verziót.Rámegyek hogy telepítés és az angolt telepíti.Már mindent probáltam,és csak ezt telepíti.Ha tud valaki segíteni azt megköszönném! :confused:

vista vagy xp?
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#69 Felhasználó inaktív   beka02 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 13:15

XP van rajta

#70 Felhasználó inaktív   beka02 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 13:49

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 12:02

vista vagy xp?

XP van rajta.

#71 Felhasználó inaktív   beka02 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 14:45

Köszi a segítséget. :down:

#72 Felhasználó inaktív   rusher86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 21:22

Sziasztok.

Kérlek segítsetek holnapig!. Van egy nagy problémám. Az msn 80072745-ös hibakóddal nem enged be. Mi lehet a baj?. Sima Windows tűzfalat használok.

#73 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 10:22

Nézd meg, hogy a windows órája jól jár-e (dátum/idő), az msn erre valamiért különösen háklis :)

#74 Felhasználó inaktív   tomdark 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 23:47

Olyan problémám van, hogy vistán az msn frankón megy ha a pendrive benne van a notiba. Ha nincs benne akkor el sem indul nem látni a kezelőfelületet, de ahogy beledugom már el is indul. Kihuzom utánna még pár percig megy és kész meghal. Majdnem mintha portable lenne, de semmi köze hozzá. Erre mondjatok nekem valami okosságot.

#75 Felhasználó inaktív   gkoncz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 21:08

Sziasztok!

Nekem olyan problémám van az msn-nel, hogy 1-2 hete vettünk egy routert itthonra, és azóta az msn állandóan szakadozik...
Nekem az a sejtésem, h igazából a net az, ami 1-1 mp-re kimarad, és az msn-t az sértegeti, és amiatt dob le kb 5-10 percenként, ugyanis vmék nap a honfoglaló is meg-megszakadt...

Vki tudna segíteni abban h mi ilyenkor a teendő? A router egyébként egy vezeték nélküli SMC, pontos típust is írok be majd, ha az segít (bár haverom is most vett ugyanilyet, és nála nincs dobálás).. Azt nem hinném h a wifivel van a probléma, mert ha vezetékkel kapcsolódom, akkoris minden gépen ezt csinálja..

Ja, és ami még érdekes: minden gépen egyszerre szakad meg a kapcsolat (ezért is gondolom h a router a hibás).

Amiatt írtam be egyébként ehhez a topichoz a problémát, mert ha esetleg hardveres gond van, amin mondjuk netalántán nem lehet segíteni, akkor hátha tudtok vmi olyan dolgot tanácsolni, hogy hogyan lehetne elérni, h az msn-t ne sértse 1-2 mp-s netkiesés (vmi segédprogi v beállítás segítségével..)

Köszi szépen előre is!

#76 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 14:21

Ugy tippelem adsl-ed van, a dial on demand erteket a routerben a ppoe menuben allitsad mondjuk egy orara, szerintem ez lesz a gond, hogy ott alacsony ertek szerepel. Meg erdemes megsasolni, mit ir a router logja.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#77 Felhasználó inaktív   gkoncz 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 13:34

Idézet: asdf - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 14:21

Ugy tippelem adsl-ed van, a dial on demand erteket a routerben a ppoe menuben allitsad mondjuk egy orara, szerintem ez lesz a gond, hogy ott alacsony ertek szerepel. Meg erdemes megsasolni, mit ir a router logja.

nem, nem adsl-em van, hanem chello..
nem tudom hogy kell a router logját előcsalni, viszont megoldódott a probléma: utorrent ment az egyik gépen, és a routernek az vmiért nem tetszik.. Annyira persze nem mondanám ezt megoldásnak, mert elég érdekes helyzet, h nem lehet letölteni, miközben normálisan szeretném használni a netet (pl semmi olyan dolgot nem lehet így művelni, ami állandó online kapcsolatot kíván, nem csak MSN-ezni nem lehet..).. De mind1, a lényeg, h nem idegesítem már az MSN partnereim az állandó ki-be jelentkezéssel:)

Köszi azért a választ!

#78 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 15:22

Akkor vedd -boven- lejjebb a kapcsolatok szamat. Smc. Nem birja.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#79 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 22:26

[OFF]Szemetszúrt ez a topic.
Mosolyogva néztem végig ( csak át futottam), hogy jelentős azoknak userek száma, akik még 3 hsz alatt vannak.
Nemigen lehet ilyen téma máshol a fórumon. De mindenképpen pozitívum, hogy legalább kérdeznek, és ha nem oldódik meg 2 percen belül a problémájuk, vagy nem válaszoltok időben, nem anyáznak. Pedig sok esetben (máshelyen) ezt tapasztaltam.[/OFF]

Szerkesztette: Primary 2008. 01. 11. 22:27 -kor

#80 Felhasználó inaktív   beka02 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 02. 08. 09:36

:confused: Sziasztok.Nem tudok magyar nyelvű Msn-t telepíteni,csak az angolt engedi.Ez miért lehet???Légyszi segítsetek!!!!!!!Köszi

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.