HWSW Informatikai Kerekasztal: wlan-os kollégát keresünk - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

wlan-os kollégát keresünk (kezdőt is)

#21 Felhasználó inaktív   szaki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:10

Idézet: efnyo - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 13:10

Lehet,hogy velem van a baj,de én még mos se látom a lehetőségeket a számok között.Szerintem nem nagy szó,hogy egy rendszergazda túl van már 80 ezres fizún.Szerintem az sokkal jobban hallaná az ember,hogy túl van a nettó 200-on.Elég jó pénzek forognak az informatikába,úgyhogy a 80 nettó az még mindig kizsákmányolás szerintem.Az,hogy a Tescoba ki mennyit keres az nem érdekel,mert most kimondottan az informatikáról beszélünk.Ennyi erővel mondhatnánk azt is,hogy ez jó pénz a utcaseprőkhöz képest,ami valójában így is van,tehát ne más szakmához viszonyítsunk,hanem maradjunk az informatika területén.
Ha már itt tartunk akkor mondok én is egy ellenkező példát,és azután el lehet gondolkodni,hogy valójában jó pénz-e a 80 ezer forintos fizetés.Az öcsém a Kikába dolgozik mint eladó,és 100 nettót keres.A corába egy eladó meg kezdőnek 80 nettót kap.Most akkor lehet gondolkodni,hogy egy rendszergazdának aki már túl van a 80 ezres nettó fizún,az kevés vagy sok.

Bocs egy szart van jo penz benne, nagy cegeknel IBM, SAP, stb. igen akik a cegektol 100e Ft mernok oradijat kernek el. Abbol kilehet fizetni egy millas havi jovedelmet is. A nagy lancoknal is mas a helyzet az arres ott is megengedi a jobb fizetest. A minimalber brutto 62500,- Ft 80e Ft nem nevezheto minimalnak. De gondolom vallalkozo vagy es halalra keresd magad ebben a szakmaban  :smoker:

Ezt mint vallalkozo mondom.
Az informatika atok de jo hogy van.

#22 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 22. 04:47

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. febr. 15., szerda - 8:28

80e nettó kifizetése + kocsi + mobil, a cégnek kb. nettó  350-400eFt-jábe kerül. Gondolod az új illető egyből hoz ennyi új bevételt?

Amennyiben a kolléga jó és lehet rá építeni, akkor ez egy "beruházás". Megtérül pár hónap alatt.

#23 Felhasználó inaktív   dwl 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 23. 10:33

Sziasztok!

Ezúton jelzem, hogy megtaláltuk, akiket kerestünk. A témát lezártnak tekintem.

Üdv.

dwl

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó