HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:27

Idézet: leslie - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 16:26

2 gondolat:
-egy szép nő sport cipőben is szép
-tönkreteszi a lábad

Az is, amikor köztük ugrálsz a benga testeddel :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#1002 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:31

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 15:27

Az is, amikor köztük ugrálsz a benga testeddel :D

Én ebből már kinőttem, kérem szépen. Munka, edzés, vacsi, alvás... :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1003 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:32

Idézet: leslie - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 15:26

2 gondolat:
-egy szép nő sport cipőben is szép
-tönkreteszi a lábad

Félreértések elkerülése végett közlöm, hogy magassarkúban ritka jelenség vagyok. Időnként vannak olyan alkalmak ahol csinosan kell megjelenni, ilyankor húzok magassarkút.  ;) Lapos cipőben stabilabban állok a lábamon. :D
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#1004 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 16:26

Idézet: ikriszta - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:26

Szerintem nem a tűsarokkal van a gond hanem a sarok méretével.  Egyszer vezettem magassarkúban, azóta lapossarkúban vezetek és kiszállás előtt lecserélem a cipőt. :D Hja és a mostanában divatos hosszú hegyes orrú cipőket sem autó vezetésre találták ki.  :omg:

:up:  ;)

#1005 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:09

Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 15:22

Hát már ne haragudj, de ha én jönnék ki arra a benyakútról, hogy te vörös fejjel (vagy bárki más) osztod a feleségemet meg a gyerekemet, hát ott kő-kövön nem maradt volna. Nagyon is igaza volt az apának NEKED SEMMI JOGOD beleszólni a dolgukba, azt maximum egy rendőr teheti meg.

Hamarabb vártam már és pont ezt vártam tőled...
Gondolkoztál már ma?

#1006 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:26

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 17:09

Hamarabb vártam már és pont ezt vártam tőled...

Ha vártad, ha nem, Mikeee-nek most épp igaza van. Nézd, ha jönnék ki a benyakútról és azt látnám, hogy egy idegen ordibál a családommal mert mondjuk a fiam eldobott egy csokipapírt és ez neki nem tetszik, akkor az illetőt kb agyba-főbe rugdosnám, vagy ha sokkal nagyobb nálam, akkor elegánsabb eszközhöz nyúlnék.
Más tészta, hogy utána kérdőre vonnám a családot, hogy miért szemeteltek. De ez az én dolgom, nem egy idegené.

#1007 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:48

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 17:26

Ha vártad, ha nem, Mikeee-nek most épp igaza van. Nézd, ha jönnék ki a benyakútról és azt látnám, hogy egy idegen ordibál a családommal mert mondjuk a fiam eldobott egy csokipapírt és ez neki nem tetszik, akkor az illetőt kb agyba-főbe rugdosnám, vagy ha sokkal nagyobb nálam, akkor elegánsabb eszközhöz nyúlnék.
Más tészta, hogy utána kérdőre vonnám a családot, hogy miért szemeteltek. De ez az én dolgom, nem egy idegené.

Nem szemetelésre akartam felhívni az anya-szerűség figyelmét, hanem hogy a műkörmeinek megóvása közepette azt is vegye észre, hogy halálos veszélynek van kitéve a gyereke!

Ez nem csokipapír eldobása, kicsit más (mellesleg azért nem szólnék, mert semmi közöm nincs hozzá, ha a szülei nem nevelték meg, akkor már - felnőttként - senki se fogja).

Valakinek csak kéne szólni neki, nem? Ha már magától nem adja ki az agya!

Másik ilyen, amikor a gyerek menet közben bent mászkál az autóban. leginkább apuci és anyuci ülése között támaszkodik két könyökkel.
Ne ütközzenek frontálisan, csak mondjuk 40-nel egy hirtelen befékező autóba, a gyerek kenődik fel a szélvédőn keresztül az előző autóra. És (ki is írta?) tényleg nem lehet tudni, mit hoz a következő kilométer...

Valakinek csak kellene figyelni az ilyenekre is, nem?

Vagy tényleg be kell látni, hogy természetes kiválasztódás és hagyni a fenébe???

Szerkesztette: *Macika* 2006. 03. 20. 17:53 -kor

Gondolkoztál már ma?

#1008 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:49

Ez így van... viszont én meg civilként nem foglalkozom az ilyennel, legfeljebb magamban megállapítom, hogy 'na a marhája mehet az ogrish.com-ra'. Aztán megyek tovább. Nem az én dolgom nevelni és büntetni...

#1009 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:51

Idézet: Omega - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 17:49

Ez így van... viszont én meg civilként nem foglalkozom az ilyennel, legfeljebb magamban megállapítom, hogy 'na a marhája mehet az ogrish.com-ra'. Aztán megyek tovább. Nem az én dolgom nevelni és büntetni...

Igen... lehet, hogy ilyenkor előjön a pedagógus belőlem. De különösebben nem érdekel.
Ha csak egyetlen gyerek életét meg tudom ezzel menteni az életem során, akkor már megérte, hogy megutált 100 ember...

Szerkesztette: *Macika* 2006. 03. 20. 17:51 -kor

Gondolkoztál már ma?

#1010 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 17:51

Amúgy mindkettőtöknél van igazság.

Szerkesztette: Omega 2006. 03. 20. 17:52 -kor

#1011 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 20. 17:52

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 17:48

...

A merő jóindulat vezérel: szerintem még most szedd ki az első mondatot, mert az nagyon, de nagyon nem kell...

Ok...

Szerkesztette: Carmaged 2006. 03. 20. 17:55 -kor

#1012 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:30

2006. március 18. 12:53

A rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint szombaton délelőtt a 32-es főúton Szászbereknél egy 82 éves hölgy vesztette életét autóvezetés közben feltehetően rosszullét miatt. A gépjármű a szalagkorlátnak csapódott, utasa nem sérült meg.

mtv

#1013 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:36

Halálos közúti baleset történt szombat reggel fél hétkor Pest megyében, az 5-ös főút Alsónémedi és Dabas közötti szakaszán: egy távolsági Volán-busz Suzuki személyautóval ütközött össze, s a karambolban a Suzuki vezetője életét vesztette - közölte az MTI-vel Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei rendőrkapitányság szóvivője.

A balesetben, amelynek oka egyelőre nem ismeretes, az autóbusz vezetője megsérült. A nyolc utas sértetlen maradt, őket egy mentesítő járat tovább vitte úti céljuk felé. A baleset helyszínén teljes útzár van, a rendőrség szakértők bevonásával folytatja a vizsgálatot - mondta a szóvivő.

Ezen az oldalon van egy kis video,  a busz-suzuki csattról.

#1014 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:48

Közlekedési hírek 
Villanyoszlopnak ütközött, meghalt
2006. március 19. 09:49

A baleset Szabolcsban, Maty és Levelek között történt 

Meghalt egy középkorú férfi, amikor gépkocsijával villanyoszlopnak ütközött Magy és Levelek között - közölte a rendőrség.

Az autós olyan súlyos sérüléseket szenvedett a szombaton késő este történt balesetben, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit szakértőket bevonásával vizsgálják.

MTI

#1015 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:50

Súlyos balesetet szenvedett egy vezetés közben telefonáló nő
2006. március 20. 16:28
Megcsörrenő telefonját akarta felvenni az a fiatal nő, aki súlyos balesetet szenvedett a 74-es úton 

Nagykanizsa felé tartott autójával az a huszonegy éves nő, aki miután megcsörrenő mobilja után nyúlt, elveszítette uralmát gépjárműve felett: az autó megpördült, keresztbe fordult az úton, nekicsapódott a vízelvezető árok falának, az megdobta a kocsit, ami tengelye körül megfordulva állt meg az árokban. A sofőr súlyos sérülésekkel került kórházba.

#1016 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:52

Lezárták az M0-ást egy tragikus baleset miatt
2006. március 20. 12:33

A Ford vezetője a helyszínen életét vesztette, más sérültje a balesetnek nincs 

Halálos közlekedési baleset miatt lezárták az M0-ás autópálya Győr felé vezető pályatestét hétfőn a déli órákban - közölte az autópálya-rendőrség hétfőn az MTI-vel.

Az első információk szerint az M0-ás 9,6-os kilométerénél egy magyar rendszámú Ford Transit kisteherautó hátulról belerohant egy román kamionba - mondta el Gálik Viktória, az autópálya-rendőrség szóvivője telefonon.

A Ford vezetője a helyszínen életét vesztette, más sérültje a balesetnek nincs.

A helyszínelés és a műszaki mentés megkezdődött, az autópálya teljes bal pályatestét lezárták. Az autósok a diósdi lehajtónál tudják elhagyni az autópályát - tette hozzá.

#1017 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 19:28

Mi volt ma, melegfront?

Vagy mindenki megvadult a második normális tavaszi napon? :think:
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1018 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 19:34

Az első melegebb napok mindig veszélyesek sok szempontból, könnyebben elálmosodik, elalszik az ember, nehezebb koncentrálni.

Szerkesztette: debaj 2006. 03. 20. 19:34 -kor

#1019 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 17:48

Nem szemetelésre akartam felhívni az anya-szerűség figyelmét, hanem hogy a műkörmeinek megóvása közepette azt is vegye észre, hogy halálos veszélynek van kitéve a gyereke!

Ez nem csokipapír eldobása, kicsit más (mellesleg azért nem szólnék, mert semmi közöm nincs hozzá, ha a szülei nem nevelték meg, akkor már - felnőttként - senki se fogja).

Valakinek csak kéne szólni neki, nem? Ha már magától nem adja ki az agya!

Másik ilyen, amikor a gyerek menet közben bent mászkál az autóban. leginkább apuci és anyuci ülése között támaszkodik két könyökkel.
Ne ütközzenek frontálisan, csak mondjuk 40-nel egy hirtelen befékező autóba, a gyerek kenődik fel a szélvédőn keresztül az előző autóra. És (ki is írta?) tényleg nem lehet tudni, mit hoz a következő kilométer...

Valakinek csak kellene figyelni az ilyenekre is, nem?

Vagy tényleg be kell látni, hogy természetes kiválasztódás és hagyni a fenébe???

Látom, hogy a lényeget nem értetted meg. Mindegy, hogy miért ordibál egy idegen - vagy akárki - a családommal. Ez a gyenge pontom, nekimegyek egy hegyomlás izomagyúnak is, ha a családomról van szó, pedig nagyon béketűrő ember vagyok.

A kiszerkesztett első mondatodat nem láttam, nemrég értem haza. Talán mindkettőnk szerencséje? Sosem fogom megtudni, de inkább nem is akarom.

Ha durván akarnék fogalmazni, akkor megkérdezném, hogy ki a f@sz vagy te, Dredd bíró?
De mivel nem szeretek ilyen stílust felvenni, ezért csupán arra lennék kiváncsi, hogy Te mit tettél volna a benyakútról kijövő férfi helyében?
És erre kérlek ne azt válaszold, hogy"de én nem csinálnám ezt meg azt", mert lényegtelen, hogy miért. Jössz ki a shopból és azt látod, hogy egy arc vörös fejjel ordít, a feleséged és a gyermeked meg sír. Mit tennél?

#1020 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 22:39

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 20:23

Látom, hogy a lényeget nem értetted meg. Mindegy, hogy miért ordibál egy idegen - vagy akárki - a családommal. Ez a gyenge pontom, nekimegyek egy hegyomlás izomagyúnak is, ha a családomról van szó, pedig nagyon béketűrő ember vagyok.

A kiszerkesztett első mondatodat nem láttam, nemrég értem haza. Talán mindkettőnk szerencséje? Sosem fogom megtudni, de inkább nem is akarom.

Ha durván akarnék fogalmazni, akkor megkérdezném, hogy ki a f@sz vagy te, Dredd bíró?
De mivel nem szeretek ilyen stílust felvenni, ezért csupán arra lennék kiváncsi, hogy Te mit tettél volna a benyakútról kijövő férfi helyében?
És erre kérlek ne azt válaszold, hogy"de én nem csinálnám ezt meg azt", mert lényegtelen, hogy miért. Jössz ki a shopból és azt látod, hogy egy arc vörös fejjel ordít, a feleséged és a gyermeked meg sír. Mit tennél?

Hagyd úgyse fog igazat adni. Ez eddig a legdurvább volt, amit hallottam tőle. Mit képzelhet magáról? Vörös fejjel ordít egy nőre meg egy gyerekre. Képzeljétek már el a szitut. Atyaég ez már klinikai eset szerintem.  :omg:  :omg:  :eek:

Szerkesztette: Mikeee 2006. 03. 20. 22:41 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.