HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 06. 21:37

Masik kollegamnak sikerult megusznia egy rafutasost az M1-en most a napokban.

Este Sopron felol hajtott fel a sztradara, elotte szaz meterre egy Audi A3, azelott 2 autoszallito kamion.
Kollega kimegy elozni, hogy ne kelljen mar 80-nal cammogni, ha nem muszaj, ekozben Audi is megindult balra.

Mindketten 120-130-nal jartak, egyszercsak Audi a kollega orra elott veszfekez, kollega szintugy padlofek, de veszesen fogyott a tavolsag koztuk, kollega meg azon gondolkozott, hogy mitevo legyen, balrol kerites, elotte Audi, jobbrol kamion, egyik sem jo otlet.

Vegul sregen becelozta az Audi meg a mellette savban kozlekedo kamion kozti lyukat, epphogy nem fert csak be, lekoccolta egy picit az A3 lokharitojat.

Audis csavo kiszall, korbenez, megtapogatja a lokost, konstatalta, hogy semmi komoly baja.
Megjegyezte, hogy legkozelebb hagyjon egy picivel hosszabb kovetesi tavot, visszaszallt, aztan ment tovabb.

Kollega meg nezett egy nagyot, hogy meg betetlapot sem kert. :eek:

Utolag kiderult, onnan 3km-re utepites miatt csak 1 sav volt jarhato, amit ugye jo elore kitablaztak, csak hat a sor JOVAL hosszabb tartott, mint ahol a tabla volt, sotetben meg elegge feltuno a sztradan ALLO kocsisor... :rolleyes:

Ja, kollega kocsijan ABS+teligumi van. Nyilvan ezek nelkul beszaladt volna a kamion ala, vagy totalkarosra tori az Audit hatulrol.

#22 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 22:33

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 22:37

Masik kollegamnak sikerult megusznia egy rafutasost az M1-en most a napokban....

Nyáron borzasztó volt ilyen szempontból az M5-s. Felujítás miatt 15-20 km-ként le volt zárva a fele. Persze amikor újra 2x2 sáv lett mindenki tolta neki, amíg el nem fogyott valamelyik sáv. Bevágás, fékezés, anyázás ahogy kell, ahogy szokás...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#23 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 18:54

Ez komoly.....

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#24 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 19:33

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 18:54

Ez komoly.....
...

Megint az övhasználat...
Pontosabban a nemhasználat. :(

Mikorra értik már meg az emberek, hogy ez nem vicc?

Szerkesztette: *Macika* 2006. 02. 07. 19:35 -kor

Gondolkoztál már ma?

#25 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 19:42

autóbontókban is kirázza az embert a hideg, hogy mi történhetett az adott kocsival/ban :(
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#26 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 22:16

Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 19:42

autóbontókban is kirázza az embert a hideg, hogy mi történhetett az adott kocsival/ban :(

Nyugi, az esetek nagy reszeben biztositasi csalas vagy lopas eredmenye :(
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#27 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 22:26

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:16

Bocs, de én nehezen hiszem el, hogy több kocsit törnek össze szándékosan a csalások miatt, mint a balesetekben.
A hibátlan - és persze beazonosíthatatlan - bontott alkatrészek persze nem kérdés, hogy honnan származnak.

#28 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 01:30

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:16

Na igen, a nem totálkáros autók ha bontásra kerülnek, akkor valóban egyesélyesek származásilag.
Főleg mivel a magyar ember az alváz-/tetősérült autót is lábra állítja, ezért lehetnek érdekes dolgok. Igaz, hogy az autó nem teljesen egyenesen, hanem kissé oldalazva megy ,de el lehet azt még adni jó pízé'...

De tényleg, komoly tragédiák mementóit lehet megtalálni egy-egy ilyen bontóban.
Több autón látszik a vér, a kárpitban mindenképpen, de van hogy máshol is... :(
Gondolkoztál már ma?

#29 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 03:31

Megint egy 'nekemeztisszabad' autóvezető:

Idézet

Február 8-án, szerdán reggel fél kilenc körül többszörös karambol történt Budán, derül ki a rendőrség közleményéből. Egy Honda típusú személygépkocsi tartott a Szentendrei úton a Pacsirtamező út irányába. A gépkocsit vezető 35 éves férfi a Flórián térnél áthajtott a tiloson, és a kereszteződésben összeütközött egy, az Árpád hídról éppen lehajtó tehergépkocsival. Az ütközés következtében átsodródott a szembejövő sávba, majd a Pacsirtamező úton nekiütközött egy várakozó Nissan Terrano és egy Opel Meriva típusú személygépkocsinak. Továbbsodródva felborított egy parkoló motorkerékpárt, majd a közelben lévő söröző kirakatában állt meg. A baleset következtében egy, a sörözőben tartózkodó nő a szétszóródó szilánkoktól könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeinek vizsgálatát - szakértők bevonásával - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya megkezdte.

Gondolkoztál már ma?

#30 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 4:31

Megint egy 'nekemeztisszabad' autóvezető:

Ha jól emlékszem a rádió úgy említette, hogy a fickó ittas is volt.
"Na mondjuk egy mentség van, ha az asszzony miatt iszik, hú az kemény."  :D
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#31 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 21:33

Idézet: jrpryv - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 21:23

Ha jól emlékszem a rádió úgy említette, hogy a fickó ittas is volt.
"Na mondjuk egy mentség van, ha az asszzony miatt iszik, hú az kemény."  :D

Ha meg nem az asszony miatt, akkor más miatt kell sajnálni. Azért nemáááá!!!

NINCS MENTSÉG!
Ha ivott, menjen taxival!!!

Ha a söröző előtt egy kétgyerekes anyuka sétált volna (vagy bárki élőlény!), akkor is kéne izzadságszagúan kitalálni valamit, ami mentségére szolgál???

Meg kellene érteni, hogy ittas vezetés esetén NINCS mentség!
Gondolkoztál már ma?

#32 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 09. 23:56

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 22:33

Ha meg nem az asszony miatt, akkor más miatt kell sajnálni. Azért nemáááá!!!

"Easyrider!" :D jrpryv csak idézett egy klasszikusból, mint ahogy most én is ;)

#33 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 01:10

Idézet: gxa - Dátum: 2006. febr. 9., csütörtök - 23:56

"Easyrider!" :D jrpryv csak idézett egy klasszikusból, mint ahogy most én is ;)

Bocsi, nem láttam az Üvegtigrist, emiatt a tájékozatlanságom...
Gondolkoztál már ma?

#34 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 08:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 1:10

Bocsi, nem láttam az Üvegtigrist, emiatt a tájékozatlanságom...

Abszolút semmit sem vesztettél, sőt csak nyertél, mert még az idődet sem baxtad el feleslegesen.

#35 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 09:41

En csak az iranyjelzo hasznalatat szeretnem kerni mindenkitol... sokkal egyszerubb lenne az eletunk vele. Ha elkezdesz villogni, akkor tudom, hogy bejosz elem/lefordulsz, akarmi... es ez tenyleg semmibe se kerul: ket ujjal megpoccinti az ember mielott savolt valt, kanyarodik, es maris tudja mindenki, hogy mire keszul, lehet alkalmazkodni hozza. Ma reggel is behuzott elem egy Transit indexeles nelkul... ha egy kicsit nagyobb gazzal indulok elviszi a kocsim orrat... ha indexelt volna akkor meg elveszem a gazt, es fel se merul, hogy baj lehetett volna belole.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#36 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 09:50

Idézet: Samott - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 9:41

En csak az iranyjelzo hasznalatat szeretnem kerni mindenkitol... sokkal egyszerubb lenne az eletunk vele. Ha elkezdesz villogni, akkor tudom, hogy bejosz elem/lefordulsz, akarmi... es ez tenyleg semmibe se kerul: ket ujjal megpoccinti az ember mielott savolt valt, kanyarodik, es maris tudja mindenki, hogy mire keszul, lehet alkalmazkodni hozza. Ma reggel is behuzott elem egy Transit indexeles nelkul... ha egy kicsit nagyobb gazzal indulok elviszi a kocsim orrat... ha indexelt volna akkor meg elveszem a gazt, es fel se merul, hogy baj lehetett volna belole.

Samott

:up:  :respect:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#37 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:28

Samott

Ettől van roszabb is, haladunk az úton, egyszercsak az előttem levő VW lassul->fékez és húzódik finoman jobbra->fékez, majd mikor már majdnem belekezdtem az előzésébe, amikor hirtelen balra kanyarodik.

#38 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:40

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:28

Ettől van roszabb is, haladunk az úton, egyszercsak az előttem levő VW lassul->fékez és húzódik finoman jobbra->fékez, majd mikor már majdnem belekezdtem az előzésébe, amikor hirtelen balra kanyarodik.

Ilyet én is szoktam csinálni, csak én ilyenkor még a fékezés megkezdése előtt elkezdek BALRA indexelni.

Ami engem mostanában idegesít, hogy egyre lassabban jutok be a munkahelyemre, mert az Üllőin szokássá vált a kereszteződésekbe becsorogni, és így a lámpaváltás után sem tud a keresztirányú forgalom megindulni. Ha meg véletlen rá merek dudálni az ilyenre, akkor nem hogy odébbmegy, de még csak fel sem háborodik, hogy miért zaklatom, egyszerűen áll ott bamba képpel, és még csak nem is érti, miért dudálnak rá. :(

#39 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:45

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 10:40

Ilyet én is szoktam csinálni, csak én ilyenkor még a fékezés megkezdése előtt elkezdek BALRA indexelni.

Ami engem mostanában idegesít, hogy egyre lassabban jutok be a munkahelyemre, mert az Üllőin szokássá vált a kereszteződésekbe becsorogni, és így a lámpaváltás után sem tud a keresztirányú forgalom megindulni. Ha meg véletlen rá merek dudálni az ilyenre, akkor nem hogy odébbmegy, de még csak fel sem háborodik, hogy miért zaklatom, egyszerűen áll ott bamba képpel, és még csak nem is érti, miért dudálnak rá. :(

Régebben az Astoriánál, meg a Deák Téren a Bajcsy-Andrássy sarkán rendőr is ott volt, és az ilyeneket megállította, sőt láttam olyat is a nyáron, hogy az Attila útról balra az Alagút felé kanyarodót visszazavart a pics@ba, és tolatnia kellett, miután pofátlanul beállt keresztbe mások elé (ti. nem csak a keresztirányú, hanem a szembe sávot is elzárta az idiótája).

#40 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 10:53

En csak az iranyjelzo hasznalatat szeretnem kerni mindenkitol...

Velem épp tegnap történt. Megyek egyirányú utcában, jobboldalt parkolóhelyek. Látom valaki tolat és indexel jobbra, kicsit tolattam én is, hogy beférjen a parkolóhelyre. Le is parkolt balra, a járdára  :omg:
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó