HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás IV. Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 18. 22:28

Idézet: mocsi - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 14:10

Szerintem ott boven elfer a 3 jarmu azon az uton egyszerre, azaz a busz, motoros plusz a szemelyauto.

Igazad is van.
Szerintem az M3-ason is elfér egymás mellett 3 autó, tiszta hülyeség, miért nem lehet 3-an egymás mellett menni. Sőt, mivel pl. a Hungária körúton is elég szélesek a sávok, lehetne lecsípni 1 m-t mondjuk a belső sávból, ott közlekedhetnének szemben a motorosok, nem?
Ha ilyen liberalizmussal valóban közlekedsz az utakon, kezdek tényleg félni.

Már elnézést, de mi a f*szt keres a motoros a szembe jövő sávban végig előzve???

Húzzon vissza a pcsába a helyére és várjon a sorára! Mit képzel? És vannak, akik helyesnek tartják ezt a fajta közlekedést! Aztán meg sopánkodnak, ha felkenődik ide-oda valamelyik donor...
Gondolkoztál már ma?

#2062 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 22:31

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 14:24

Erről az útszakaszról a következőket kell tudni:
- A fénykép érzésem szerint tegnap készült. Húsvétkor a Mátrai útról tudni kell, hogy a hármas útról való leágazásától jobb esetben a pipishegyi lehajtóig (~7 kilométer), rosszabb esetben Sástóig (~15 kilométer) szinte egybefüggő gépjárműoszlop van a Gyöngyös-Mátra irányban, visszafelé csak elszórtan jön pár autó, akik megunták a várakozást, és visszafordultak. (A lefele jövő forgalom nagy része a solymosi elágazónál, a képen látható helytől úgy 4-5 kilométerre lekanyarodnak Solymos felé, ahol egyszerűbben és biztonságosabban visszajuthatnak Gyöngyösre. Ez a délelőtti helyzet, délután már megfordul a forgalom, de az említett solymosi leágazás viszonylag tehermentesíti ezt az útszakaszt.
- Ezen az úton akár három személygépkocsi is el tud menni egymás mellett, ha nem vesszük figyelembe a terelő-és záróvonalakat.
- Ha ti láttátok volna a tegnapi forgalmat (én láttam, a napom nagyobb részét a környéken töltöttem), akkor ennek a motorosnak becsületességi érdemérmet adományoznátok. Olyan gyönyörű manővereket volt lehetőségem megcsodálni, hogy csak na. (Például a Sietős Autós, aki be akart sorolni, de kívülről nézve kb. 80 fokos szöget zárt be a forgalmi sávval; húsvétkor állandó - a  szembejövő forgalom meglétét/nemlétét figyelmen kívül hagyva - a sávból idegesen, padlógázzal kikanyarodó és visszaforduló, illetve az útpadkán vagy a szembejövő sávban(!) meginduló, ötven-száz kocsit előzni próbáló autós. Az utóbbi különösen érdekes állatfaj, megy a dudálás meg az anyázás, ha egy szembejövő kocsi érkezik, és nem engedik be a saját sávjába, mert az előtte lévő nem tud előrébb menni, a mögötte lévő meg nem tud hova tolatni.) Életemben kétszer követtem el azt a hibát, hogy húsvét ürügyén busszal a Mátrába látogassak, de soha többet. Tíz-húsz kilométert megtenni két óra alatt nem éppen nagy kaland.

Szóval nem a legszebb kép, de - legalábbis számomra - "semmi extra" nincs benne.

Ha van olyan ember, aki 20 embert ölt meg, meg olyan is, aki csak hármat, akkor az utóbbi nem bűnös?

Ez nem tetszik nekem a magyar hozzáállásban. Ameddig van nálunk nagyobb bűnt elkövető, nagyobb szabálytalanságot elkövető, addig nem érezzük bűnösnek/szabálytalannak magunkat.
Ha a Parlamentben többet lopnak, mint mi, akkor az nekünk jár, mert előbb a nagyobbat kell lefülelni, a kisebbre nincs (addig) jogalap?
Ha valaki beáll ékben a forgalomba, akkor nekünk kijár legalább egy záróvonalátlépés büntetlenül, mert az csak 29% olyan szabálytalan, mint a másik?

Miért kell ezt?

Szerkesztette: *Macika* 2006. 04. 18. 22:35 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2063 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 22:44

Idézet

Meghalt egy házaspár a vonyarcvashegyi vasúti átjáróban
április 17. hétfő 18:37
[MTI]
Életét vesztette egy magyar házaspár, amikor személygépkocsijukkal vonattal ütköztek Zalában, a Vonyarcvashegy északi szélén lévő, stoptáblával védett vasúti átjáróban hétfőn délután fél négy tájban, közölte a rendőrség az MTI-vel. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a helyszínelés első megállapításai alapján a sofőr nem lassított és nem tekintett körül, ezért hajtott a "Piroska" személyvonat elé. Csizmazia Péter tájékoztatása szerint a Balaton északi parti vasútszakaszán negyed hatkor állt helyre a menetrend szerinti közlekedés.

Idézet

A fénysorompó nélküli vasúti átjáróban a Keszthely felől Balatongyörök irányába haladó motorvonat a Volkswagen Golf jobb oldalának ütközött. A vonat az autót félig maga alá gyűrte, s körülbelül 250 métert tolta maga előtt, míg meg tudott állni. A Volkswagenben utazó középkorú házaspár a helyszínen életét vesztette, holttestüket a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül.
Lánglovagok

Vagy a feleségét utálta, hogy vonat alá vitte, vagy olyan Golfos ő is, aki a STOP-táblát úgy értelmezi, hogy elég lassítani, becsurogni, stb.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2064 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 03:45

Idézet: Avicularia - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 17:43

ma délután XIII.Hegedűs Gyula-Ipoly utca sarok

Sereg légzsák, meg még pár accessoires, meglesz a 1,5 milla...

Pedig a sofőr tudta, hogy a háznak le kellett volna húzódnia...
Gondolkoztál már ma?

#2065 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 05:24

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 4:45

Sereg légzsák, meg még pár accessoires, meglesz a 1,5 milla...

Pedig a sofőr tudta, hogy a háznak le kellett volna húzódnia...

:nevet2:  :Đ

#2066 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 06:17

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 18., kedd - 23:31

Ha valaki beáll ékben a forgalomba, akkor nekünk kijár legalább egy záróvonalátlépés büntetlenül, mert az csak 29% olyan szabálytalan, mint a másik?

Egy szóval sem mondtam ilyet. Csak sajnos az a helyzet - ismerve az évek óta húsvétkor, majáliskor itt, ezen a helyen fennálló közlekedési szokásokat - hogy ha szabályosan halad a motoros, akkor lehet, hogy már nem élne se ő, se a barátnője. Mert melyik az előbbrevaló? A KRESZ pontról pontra betartása, még ha a nyakad törik belé, akkor is, vagy kihasználni a lehetőséget (ne, ne akadj itt meg, olvass tovább, egyáltalán nem arról fogok papolni, hogy az előrejutás mindenek előtt!), és biztonságosan, biztonságosABBan előrejutni, és törekedni arra, hogy minél kevesebb ideig tartózkodjunk a veszélyes helyen? Balról alig van forgalom, jobbról tömött kocsisor. Sokkal több a rászaladásos baleset ilyenkor (amit Józsi bácsi a wartburggal túl fog élni, meg se fog karcolódni, de ha a motort fellöki, akkor mindketten a kerekek alá eshetnek), mint a frontális ütközés és egyéb veszélyforrások.

#2067 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 06:38

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 7:17

Egy szóval sem mondtam ilyet. Csak sajnos az a helyzet - ismerve az évek óta húsvétkor, majáliskor itt, ezen a helyen fennálló közlekedési szokásokat - hogy ha szabályosan halad a motoros, akkor lehet, hogy már nem élne se ő, se a barátnője. Mert melyik az előbbrevaló? A KRESZ pontról pontra betartása, még ha a nyakad törik belé, akkor is, vagy kihasználni a lehetőséget (ne, ne akadj itt meg, olvass tovább, egyáltalán nem arról fogok papolni, hogy az előrejutás mindenek előtt!), és biztonságosan, biztonságosABBan előrejutni, és törekedni arra, hogy minél kevesebb ideig tartózkodjunk a veszélyes helyen? Balról alig van forgalom, jobbról tömött kocsisor. Sokkal több a rászaladásos baleset ilyenkor (amit Józsi bácsi a wartburggal túl fog élni, meg se fog karcolódni, de ha a motort fellöki, akkor mindketten a kerekek alá eshetnek), mint a frontális ütközés és egyéb veszélyforrások.

Azt akarod mondani, hogy a szembejövők esetleges leszorításával való előzgetés biztonságosabb a motoros számára, mint a sorban való araszolás?

#2068 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 06:40

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 7:38

Azt akarod mondani, hogy a szembejövők esetleges leszorításával való előzgetés biztonságosabb a motoros számára, mint a sorban való araszolás?

Ezt én sem teljesen értem...  :think:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2069 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 19. 06:42

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 7:40

Ezt én sem teljesen értem...  :think:

Megint félreérthetően fogalmaztam? :think:

#2070 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 19. 06:47

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 7:42

Megint félreérthetően fogalmaztam? :think:

:reklamacio:  :D

#2071 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:00

Talán inkább azt akarta mondani, hogy - ismerve a körülményeket - az álló kocsisor mellett lassan előregurulni a legalább háromsávnyi széles úton nem feltétlen jelent életveszélyes manővert senki számára.

Még ha szabálytalan is.

#2072 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:08

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 8:00

Talán inkább azt akarta mondani, hogy - ismerve a körülményeket - az álló kocsisor mellett lassan előregurulni a legalább háromsávnyi széles úton nem feltétlen jelent életveszélyes manővert senki számára.

Még ha szabálytalan is.

Idézet

Csak sajnos az a helyzet - ismerve az évek óta húsvétkor, majáliskor itt, ezen a helyen fennálló közlekedési szokásokat - hogy ha szabályosan halad a motoros, akkor lehet, hogy már nem élne se ő, se a barátnője...Sokkal több a rászaladásos baleset ilyenkor (amit Józsi bácsi a wartburggal túl fog élni, meg se fog karcolódni, de ha a motort fellöki, akkor mindketten a kerekek alá eshetnek), mint a frontális ütközés és egyéb veszélyforrások.

Én ezt nem tudom másképp értelmezni :think:, majd jön debaj és elmondja. A lassú elgurulásról eddig nem volt szó, fram sem utalt rá.

#2073 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:14

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 6:17

ha szabályosan halad a motoros, akkor lehet, hogy már nem élne se ő, se a barátnője.

Igen, kezdetben vala mindenki szabályos. Majd az élelmesebbek rájöttek, hogy hülyeség szabályosnak lenni, mert csak a lúzerek tartják be a szabályokat.
Majd elkövetkezik, amikor senki sem tartja be a szabályokat. Direkt.

Na akkor jő el a szép világ.

Azt hiszem, olvastam már jobb postot tőled, mint ez a mostani, amiben leírod, hogy gyakorlatilag a motorosnak ESÉLYE SINCS a szabályos közlekedésre, rá van kényszerítve, hogy ha életben akar maradni, akkor szabálytalankodjon.

Régen olvastam ekora marhaságot, ne haragudj...
Gondolkoztál már ma?

#2074 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:36

Sajnos igen, a szembejövő higgadtabban tud vezetni és dönteni, mint a sorban araszoló autós, aki már jó ideje egy helyben áll, néha megy pár métert előre, és közben majd szétveti az ideg. Másrészt sokak szemében szálka az előttük tötyörésző motor, hisz nem tudják súrolni az előttük araszoló lökhárítóját, ezzel az az érzésük, hogy nem használják ki maximálisan a rendelkezésre álló helyet.
Leszorítani nem kell senkit, nem keskeny az út (amikor építették, fát szállító, pótos teherautóknak készült, Füred után, ahogy jönnének a kaptatók, elkezd szerpentinezni, de a szélessége megmarad), még két busz mellett is elfér a motor, feltételezzünk most róla annyi önkontrollt, hogy tekintettel a mögötte ülő barátnőjére, nem kétszázzal fog felrongyolni Sástóig. És a rászaladás valós veszély, elég sokan vágnak neki ilyenkor a Mátrának, olyanok is, akik évente egyszer merészkednek ki a Mátrába, dugóba kétévente egyszer kerülnek, és - gondolom, ezt ti is megerősítitek - a dugóban való araszoláshoz nagyobb összpontosítás, gyakorlat és higgadtság kell, mint a "tiszta" úton, normális tempóban történő haladáshoz. Viszont azt is tudjuk nagyon jól, hogy a dugóban araszolás már ki is zárja a higgadtságot, megfontoltságot a sofőr részéről.

Macikának még annyi: gyakran az autós is elunja magát, és elkezd ámokfutni a szembejövő sávban, mert kik a többiek, akik meg merik állítani őt, akkor már ne a motorost szedjük már ízekre, mert a rohadék előre próbál jutni olyan helyen, ahol elfér. Ő lett lefényképezve, így járt, egyébként is annyi rendőr volt kivezényelve az út mentén, hogy ha valamelyiknek nem tetszik a viselkedése, úgyis kiszedi a forgalomból.

Idézet

A lassú elgurulásról eddig nem volt szó, fram sem utalt rá.

Szóval akkor alapból feltételezzük a száz feletti átlagsebességet? Közben meg hagyjuk a BMW-seket, mert általánosítani csúnya dolog? :)

Egy szó mint száz: egyszer mindenképpen próbáljátok ki a mátrai dugót húsvétkor, Pesten, amikor az összes sáv tömve van, el sem tudjátok képzelni, milyen érzés a "kihasználatlan", szinte teljesen üres szembejövő sáv mellett araszolni. Mindenki siet, mindenki ugyanoda megy, de mindenki úgy gondolja, neki joga van előbb odaérni, mint a társainak. Ha ez épp egy motoros, ám tegye, elfér, eggyel kevesebb dologra kell figyelned a sorban, egy négykerekű járműből nem fognak a kereked alá esni az utasok, ha egy-két kilométer/óra sebességnél megbillen (egy ekkora dögöt elég nehéz lábbal megtartani), meg ha rászaladsz, legfeljebb megütöd a lökhárítóját.

Egyébként félreértés ne essék, én nem láttam, nem is ismerem a képen levő motorost. Viszont láttam már rengeteg másikat, meg jópár ünnepi dugót.

Más téma: tegnap hazafelé kicsit megijesztett minket egy pótkocsis teherautó. Nem tudom, mit gondolt, hogy Trabantban vagy Polskiban ül, de olyan kormánymozdulattal akart kikerülni egy kátyút, kész csoda, hogy a pótkocsija nem rántotta le az útról.

Szerkesztette: debaj 2006. 04. 19. 07:41 -kor

#2075 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:40

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 8:14

Régen olvastam ekora marhaságot, ne haragudj...

Tartsd marhaságnak, szíved joga, egy év múlva várunk szeretettel :) Csúnya dolog látni, hogy egy szép, meleg tavaszi napon hogy váltja föl a KRESZ-t az ököljog, de erről nem (csak) a motorosok tehetnek.

#2076 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:48

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 8:36

Sajnos igen, a szembejövő higgadtabban tud vezetni és dönteni, mint a sorban araszoló autós, aki már jó ideje egy helyben áll, néha megy pár métert előre, és közben majd szétveti az ideg. Másrészt sokak szemében szálka az előttük tötyörésző motor, hisz nem tudják súrolni az előttük araszoló lökhárítóját, ezzel az az érzésük, hogy nem használják ki maximálisan a rendelkezésre álló helyet.
Leszorítani nem kell senkit, nem keskeny az út (amikor építették, fát szállító, pótos teherautóknak készült), még két busz mellett is elfér a motor, feltételezzünk most róla annyi önkontrollt, hogy tekintettel a mögötte ülő barátnőjére, nem kétszázzal fog felrongyolni Sástóig. És a rászaladás valós veszély, elég sokan vágnak neki ilyenkor a Mátrának, olyanok is, akik évente egyszer merészkednek ki a Mátrába, dugóba kétévente egyszer kerülnek, és - gondolom, ezt ti is megerősítitek - a dugóban való araszoláshoz nagyobb összpontosítás, gyakorlat és higgadtság kell, mint a "tiszta" úton, normális tempóban történő haladáshoz. Viszont azt is tudjuk nagyon jól, hogy a dugóban araszolás már ki is zárja a higgadtságot, megfontoltságot a sofőr részéről.

Macikának még annyi: gyakran az autós is elunja magát, és elkezd ámokfutni a szembejövő sávban, mert kik a többiek, akik meg merik állítani őt, akkor már ne a motorost szedjük már ízekre, mert a rohadék előre próbál jutni olyan helyen, ahol elfér. Ő lett lefényképezve, így járt, egyébként is annyi rendőr volt kivezényelve az út mentén, hogy ha valamelyiknek nem tetszik a viselkedése, úgyis kiszedi a forgalomból.

Szóval akkor alapból feltételezzük a száz feletti átlagsebességet? Közben meg hagyjuk a BMW-seket, mert általánosítani csúnya dolog? :)

Egy szó mint száz: egyszer mindenképpen próbáljátok ki a mátrai dugót húsvétkor, Pesten, amikor az összes sáv tömve van, el sem tudjátok képzelni, milyen érzés a "kihasználatlan", szinte teljesen üres szembejövő sáv mellett araszolni. Mindenki siet, mindenki ugyanoda megy, de mindenki úgy gondolja, neki joga van előbb odaérni, mint a társainak. Ha ez épp egy motoros, ám tegye, elfér, eggyel kevesebb dologra kell figyelned a sorban, egy négykerekű járműből nem fognak a kereked alá esni az utasok, ha egy-két kilométer/óra sebességnél megbillen (egy ekkora dögöt elég nehéz lábbal megtartani), meg ha rászaladsz, legfeljebb megütöd a lökhárítóját.

Egyébként félreértés ne essék, én nem láttam, nem is ismerem a képen levő motorost. Viszont láttam már rengeteg másikat, meg jópár ünnepi dugót.

Ültem eleget egyirányú dugóban, én is vidéki vagyok. Engem abszolút nem bosszant a töküres két szembesáv, amikor az én irányomban lévő két sáv tömve van. Ilyen, kész, nem érdekel. Ebben kell eljutni a célomig.

A különbség annyi, hogy a szembejövő rendeltetés szerint 50-nel jön, míg az araszoló autó max. lépésben. Azért felteszem, hogy a motoros nem 15-tel ment el mellette (a képen sem úgy tűnik, hogy olyan lassan megy, elég a testhelyzetét megnézni). Innen kezdve ő a veszélyforrás és nem a sor.

Ezt a dugóban araszolós idegeskedést nem értem, nagyon kevesen csinálnak ökörséget azért, mert várniuk kell. :think: Ültem már jópár ilyen dugóban, mégsem láttam ilyet. A kecskeméti repülőnapos ácsorgásokat is mindenki ki szokta bírni, csak az autópályalehajtónál szokott menni a helyezkedés (a helyi rádió mindig helyszíni közvetítést ad a forgalmi helyzetről, évek óta nem számoltak be említésre méltó balesetről).

Leszorítás: ha nem kellett, akkor fram miért húzódott mégis lejjebb? Mellesleg: ismerem az útszakaszt, elég kellemetlen érzés menni a magas padkák között, az ember nem szívesen centizi őket, főleg 50-nél nem.

Kár idekeverni a BMW-seket. Kellene egy statisztika arról, hogy magukhoz képest több balesetnek részesei/okozói-e, mint a motorosok.

#2077 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 07:57

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 8:48

Kár idekeverni a BMW-seket. Kellene egy statisztika arról, hogy magukhoz képest több balesetnek részesei/okozói-e, mint a motorosok.

Talán annyi még, hogy a BMW tulajnál esetleg mondhatjuk azt, hogy ő biztonságban érzi magát a nagyvasban, ezért "bátrabb" (szabálytalanabb) mint a többi (szerintem nem). A motoros mit hisz?  :think:

#2078 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 08:00

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 8:57

Talán annyi még, hogy a BMW tulajnál esetleg mondhatjuk azt, hogy ő biztonságban érzi magát a nagyvasban, ezért "bátrabb" (szabálytalanabb) mint a többi (szerintem nem). A motoros mit hisz?  :think:

Azt, hogy neki a mozgékonysága és a mérete ad biztonságot. Szerintem.

Szerkesztette: Carmaged 2006. 04. 19. 08:00 -kor

#2079 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 08:05

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 9:00

2T fém vs. atléta :Đ
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2080 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 19. 08:06

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 9:00

Mozgékonyság.... A fent vázolt balesetet szerintem kocsival simán el tudtam volna kerülni.

szerk: Hülye vagyok, csak le akartam írni, közben meg mégsem...  :omg:  :Đ

Szerkesztette: Diablovazze 2006. 04. 19. 08:06 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106