HWSW Informatikai Kerekasztal: 3 C Adsl - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 C Adsl vélemények? Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 18:38

Írhatnátok tapasztalatokat!Pl. 3 megás nettel kapcsolatban budapestről!Remélem,nyugisan lezajlik a váltásom.Elvileg csütörtökön megszűnik a régi és utána jön a 3c.Tapasztalatok szolgáltató váltással kapcsolatban???

#202 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 19:29

Én már aktívan a 3C netjéről netezek, tehát engem LEHET ÍRNI HOZÓNAK, mivel nálam ugye nem lehet probléma a 60 napos kritériummal....
Telefonon is hívhatsz, és azonnal megadom a szügséges adatokat/tel:06-30-56-033-56/
A Legolcsóbb ADSL +INGYEN hónapokkal... Ha érdekel írj privit...

#203 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 00:29

Engem is írhat vki hozónak ha gondolja. :) Kicsit rontsuk B. Jankó boltját már eléggé jól megy :)

#204 Felhasználó inaktív   tutis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 06:53

Ma megrendelem a netet itt, a Trélánytól jövök át. Adjatok egy nevet+címet+lehet telszámot is aki akar hozó lenni!!
Weboldaltervezést vállalok: http://www.weboldalterv.hu

#205 Felhasználó inaktív   Mátra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:35

Idézet: tutis - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 5:53

Ma megrendelem a netet itt, a Trélánytól jövök át. Adjatok egy nevet+címet+lehet telszámot is aki akar hozó lenni!!

Szia Tutis!

Írtam privit, olvasd el !

Mellesleg ma 3 hete hogy megrendeltem a 3C ADSL-t, de még mindig semmi fejlemény, a rohadt T-com húzza az időt a vonalbekötéssel :)

Üdv.: Mátra

Szerkesztette: Mátra 2006. 03. 27. 08:36 -kor

#206 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:45

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 19:29

Én már aktívan a 3C netjéről netezek, tehát engem LEHET ÍRNI HOZÓNAK, mivel nálam ugye nem lehet probléma a 60 napos kritériummal....
Telefonon is hívhatsz, és azonnal megadom a szügséges adatokat/tel:06-30-56-033-56/

jó sok tapasztalatot írtál a 3c-vel kapcsolatban :cool: 60 napos kritérium tudtommal nincs.Akit én vittem az velem együtt kötötte a szerződést és elfogadták!Neked nem csak 2 hete van a 3c-d?Tapasztalat?

Szerkesztette: willy1 2006. 03. 27. 14:48 -kor

#207 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 14:50

Akinek kell hozó ügyfél írjon privibe telefonszámot,felhívom és megadom a szükséges adatokat!

#208 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 16:07

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 14:45

jó sok tapasztalatot írtál a 3c-vel kapcsolatban :cool: 60 napos kritérium tudtommal nincs.Akit én vittem az velem együtt kötötte a szerződést és elfogadták!Neked nem csak 2 hete van a 3c-d?Tapasztalat?

Idézet a szerződésből:
A „Hozd Magaddal” akcióra minden új és meglév ügyfelünk jogosult, aki az akció lejártáig eljuttatja hozzánk kitöltött szerzdését, és mind a „hozó”, mind a
„hozott” ügyfélnek 60 napon belül megvalósult a 3C Kft. által biztosított ADSL összeköttetés.

4. oldal 7-es pont 3. bekezdés....

Ha valakinek a hozzászólását megcáfolni igyekszel, akkor előtte nézz utána :think: . ..

Szóval aki nem akar fals infókat kapni, hívjon fel vagy küldjön postagalambot... Azt vagy beír, vagy nem.... A többiek úgyis nagyon tudják hogy megy a bolt...

Mellesleg ha visszaolvasol egy kicsit, azért vannak tapasztalatok..  /2006. márc. 19., vasárnap - 22:46/
Volt szó a leállásról is... Meg úgyis a T-com vonalon megy a dolog....
Mellesleg a tengeren túli országok szervereit kb 3-ada idő alatt pingeli, mint a T-com, de a letöltés kb 10%-al lassabb... Mellesleg ha elolvasnád a fórumot, megtudhatnád hogy soha nem volt ADSL-em szal közöm nincs a dologhoz...
A modemnél gyorsabb....

Szerkesztette: b.janko 2006. 03. 27. 16:16 -kor

#209 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 19:29

Szervusz tutis én már tuti befutó vok mert nálam már él a vonal szal így egyből jár a kedvezmény PÜ ment.

#210 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 20:19

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 19:29

Szervusz tutis én már tuti befutó vok mert nálam már él a vonal szal így egyből jár a kedvezmény PÜ ment.

Velem is 100% az ingyen hónap, de kinek írtál Privit???  :think:

#211 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 21:05

sziasztok!

megjött a csomag ma délelőtt, Grószmutter átvette. aztán hazaértem én is, majd most este fél tízkor nekiálltam összerakni. most már kész a szerelés, már itthonról jöttem fel a netre. hát, a modemes 56 kbps egy kicsit lassabb... :)

egyenlőre tetszik. ha egy fórumtárssal játszottunk piramis játékot, akkor automatikusan jóváírják a plusz egy hónapot?

komolyan mondom, ez gyorsabb, mint a munkahelyi net. állat!!! úgy lejött a vírusölőhöz az update, hogy csak pislogtam. "tetzik"

üdv!
.
.
.

#212 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 22:02

Hát, én nem épp teljesen vagyok elragadtatva.....hol a net nem megy 5-10-15 percig, hol az email nem. Most éppen az e-mail nemmegy. A tárhelyemre a feltöltés is érdekes. Komplett könyvtárakat nemtok egyszerre feltenni mert folyton szakad. És a domain nevemhez nem jár PHP, és MySQL sem az ígéretekkel ellentétben. Ezt 1 hét alatt sikerült kiderítenem.  :(  :reklamacio: Pedig előre megkérdeztem hogy az ingyenes helyhez kérhetem-e a domain nevet, és jár-e hozzá "persze, természetesen jár hozzá" Hát nesze neked.....a domain nevem azt viszem máshova az teljesen biztos. Nameg az e-mail: A gmx-es címem 5x gyorsabb, és még sosem hagyott cserben.

A lényeg, hogy kezdek ideges lenni

Szerkesztette: Lazarevics 2006. 03. 27. 22:04 -kor

#213 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 23:15

Én csak a net részét használom az emailom a jó öreg céges illetve freemailom van a maszek levelezésre. A net része itthon faszán megy legalábbis úgy megy mint a t-online. Azzal is volt hogy nem tudtam rendesen FTP-zni meg ezzel is van. Összességében szerintem simán eléri a t-online os szintet dehát az ár hát az sokkal jobb.

#214 Felhasználó inaktív   pavlov2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 10:58

sziasztok

3c-re fizetnék elő, szívesen hivatkoznék egy kedves HOZÓ ügyfelére - mindkettőnk érdekében. írj a pavlov@freemail.hu címre, de siess, mert állítólag márc. végéig kell előfizetnem. köszi, üdv,
pavlov

#215 Felhasználó inaktív   pavlov2006 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 28. 11:43

Idézet: pavlov2006 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:58

sziasztok

3c-re fizetnék elő, szívesen hivatkoznék egy kedves HOZÓ ügyfelére - mindkettőnk érdekében. írj a pavlov@freemail.hu címre, de siess, mert állítólag márc. végéig kell előfizetnem. köszi, üdv,
pavlov

az is írjon bátran, akinek HOZÓ kell, hogy tovább épülhessen a lánc  :) (már csak a héten van rá lehetőség).

#216 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 12:24

Sziasztok fiúk...

Lenne egy KÉRÉSEM... Légyszi a következő ember had írjon be ENGEM.... Mert elég későn vok mostanában neten, csak 5 után kb...

Ha most kapnék egy hót, akkor azt nagyon megköszönném mindenkinek, és akor nyilván többször nem is írnék, csak tájékoztató hozzászólásokat...

Köszi...

#217 Felhasználó inaktív   pavlov2006 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 14:16

Idézet: pavlov2006 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:58

sziasztok

pavlov

köszönöm, több ajánlatot is kaptam, a továbbiakban már csak új előfizetők levelét várom, akik "hozót" keresnek.
üdv mindenkinek!

#218 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:36

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 16:07

Idézet a szerződésből:
A „Hozd Magaddal” akcióra minden új és meglév ügyfelünk jogosult, aki az akció lejártáig eljuttatja hozzánk kitöltött szerzdését, és mind a „hozó”, mind a
„hozott” ügyfélnek 60 napon belül megvalósult a 3C Kft. által biztosított ADSL összeköttetés.

4. oldal 7-es pont 3. bekezdés....

Ha valakinek a hozzászólását megcáfolni igyekszel, akkor előtte nézz utána :think: . ..

Szóval aki nem akar fals infókat kapni, hívjon fel vagy küldjön postagalambot... Azt vagy beír, vagy nem.... A többiek úgyis nagyon tudják hogy megy a bolt...

Mellesleg ha visszaolvasol egy kicsit, azért vannak tapasztalatok..  /2006. márc. 19., vasárnap - 22:46/
Volt szó a leállásról is... Meg úgyis a T-com vonalon megy a dolog....
Mellesleg a tengeren túli országok szervereit kb 3-ada idő alatt pingeli, mint a T-com, de a letöltés kb 10%-al lassabb... Mellesleg ha elolvasnád a fórumot, megtudhatnád hogy soha nem volt ADSL-em szal közöm nincs a dologhoz...
A modemnél gyorsabb....

Kollega Úr!A 60 nap arra vonatkozik hogyha :nem valósul meg 60 napon belül a bekötés akkor nem jár sem neked sem a hozott ügyfélnek!És nem arra,hogy 60 napja működő internet kell,hogy legyen!Mint már írtam akit én vittem azzal 1 időben kötöttük a szerződést és úgy is elfogadták :Dtovábbá a március 19 nem épp most volt ez a fórum pedig szerintem arról szól,hogy milyenek a 3c-vel kapcsolatos tapasztalatok!Neked mióta van 3c-d?

Szerkesztette: willy1 2006. 03. 28. 17:39 -kor

#219 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 17:43

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 12:24

Sziasztok fiúk...

Lenne egy KÉRÉSEM... Légyszi a következő ember had írjon be ENGEM.... Mert elég későn vok mostanában neten, csak 5 után kb...

Ha most kapnék egy hót, akkor azt nagyon megköszönném mindenkinek, és akor nyilván többször nem is írnék, csak tájékoztató hozzászólásokat...

Köszi...

Majd félre tesszük a számodra :D

#220 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 01:40

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 17:36

Kollega Úr!A 60 nap arra vonatkozik hogyha :nem valósul meg 60 napon belül a bekötés akkor nem jár sem neked sem a hozott ügyfélnek!És nem arra,hogy 60 napja működő internet kell,hogy legyen!Mint már írtam akit én vittem azzal 1 időben kötöttük a szerződést és úgy is elfogadták :Dtovábbá a március 19 nem épp most volt ez a fórum pedig szerintem arról szól,hogy milyenek a 3c-vel kapcsolatos tapasztalatok!Neked mióta van 3c-d?

Ki beszélt 60 napja működnie kell dologról?? Én csak azt mondtam, hogy 60 napos kritérium....
Ugyanis egy ismim, aki engem írt be innét a szomszéd faluból most szív a bnője netével...
Már 6 hete rendelte azaz 6*7=42 napja, és még most sem megy neki...  :confused:
A srác is akor rendelte... Egy nap a bnőjével.
Szóval senki nem beszélt itt 60 napja működő netröl...

Annyi a lényeg, hogy én faxoltam X időpontban... És ha x+60 nap alatt nem veszem használatba a netek akó nem jár ingyen hónap, se nekem, se a hozómnak...

Nekem kb 3 hete van. És semmi konkrétabbat nem tudok mondai.

Mellesleeg azt is tudom mi lesz a következő akció, és hogy ennek hogy lesz a vége. Én már 2 hete eljutottam arra a szintre hogy hogy kell új ADSL-t rendelni, szolgáltatót váltani, Új vonallal igényelni, sőt albérletbe is magyaráztam már hogy kell kötni... Már a hangomból megismer az ügyfélszolgálatos csaj/faszi... Mindenki engem csörget meg ilyen olyan bajával... Megoldom és beír mást...
De ez a fórum lényege. Önzetlen segítség.

Szóval tapasztalatok szélsőségesek a 3C-vel... Néha nagyon figyelmesek és rendesek, néha meg rossznapjuk van...

A szolgáltatás színvonala pedig T-com szintű, hisz az ő vonalukon megy....

Ja, és köszi h félrerakjátok a hónapot....

Szerkesztette: b.janko 2006. 03. 29. 01:42 -kor

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.