Nálam annyit változott,hogy mostmár csak 200-300KB/s közötti eredményeket ír!Csak,hogy tudjátok tegnap néztem és akkor ez az eredmény 2217KB/s volt!Tegnap még a régi szolgáltatónál volt ez az érték!Gondoltam,ma,miután átkapcsoltak a 3c-re megnézem,hogy milyen lett a 3 megás netem!Szarrrr!az egyértelmű,hogy nem váltottak csomagot a t-comnál,mivel maradt a két mega.De asszem,ha ez így marad jövő héten is,íróasztalborogatás lesz a dologból!Legalább rosszabb ne jött volna!Anno 1 éne egy tök noname szolgáltatóhoz mentem(inext.hu) és komolyan mondom egy év alatt semmilyen probléma nem volt velük!2200/214KB/s volt a sebesség,és ezt ki merem jelenteni,hogy fixen.Mindíg!Mit csináljak?
Az ügyeletes a 3c-nél azt mondta,hogy örüljek,hogy megy a net egyaltelán,mert másoknak ha hétvégén kapcsolják át álltalában nem is megy. :confused:
Azt mondta,hogy valószínüleg rosszul lőtték be az adsl csatornát a t-comnál,de amint ezt megoldják,minden tutin fog működni!Miért gondolom azt,hogy ebből nem lesz semmi?azért mert a magyar szerverekről tudja az elvárt sebességet.
Lehet,hogy tévedek de szerintem akkor a 3c külföldre irányuló vonalával van a gond és nem a t-commal.