Nem szerviz (karosszéria lakatos mühelyben inaskodom az iskola mellet

), csak hetek ota idegesitett h nemtom mi van benne, meg stb

De nem gondoltam hogy ez érdekel valakit is, csak örültem magamnak

A garit meg csak 1db matrica biztositja, amit kicsit megmelegitettem hajszáritoval, és finoman lehuztam egy szemöldök csipesszel, majd a végén vissza. Viszont nagyon könnyen szakad, vigyázzatok vele ha esetleg szétszeditek, ilyen sunyi fajta, nemis látszik h ennyire szakados fajta lenne!
CPU-t eccerüen lehet benne cserélni, alul van egy fedél ami külön leszedhető, uanugy mint a ram-é. Azt leszeded (azon abszolut nincs matrica), azalatt ott a venti, meg a hütöborda. Azt 4db rugoval körbetekert csavar fogja, azokat kicsavarozod, és a venti mellet találod az alaplapon a venti csatit, azt meg eccerüen lehuzod. Kicsit nehezen jár ki belöle, de megoldható ovatosan. Aztán simán leemeled a ventit bordástul mindenestül (egybe van épitve), és ott a proci. Olyasmi foglalatban van mint az asztali pc-é, én ugyan nem szedtem ki, de szerintem nem trükkös. Amikor visszarakod a hütöbordát nemkell alá semmi hövezető kenöcs, mert van rajta valami gyári hövezető réteg. Szerintem a Pentium proci nem dobna olyan nagyot az idején, inkább csak teljesitmény lenne. De nemvagyok biztos benne... Viszont ahogy elnéztem az akksikat az árlistákon, lehet kapni jo nagy teljesitményüeket is, azokkal már gondolom birja vagy 2orát, azmeg milyen jo már?!

Én irtam egy szerviznek, és aztmondták nekem proci ügyben hogy mindenképp be kellene vinnem, mert igy nemtudja megmondani, hogy mit tud az alaplap (mivel csak tippelni tudtam a tipusát illetöen), és akkor kiprobálnánk hogy mi megy bele. Végülis nemis tudjuk az alaplap pontos tipusát, csak !majdnem biztos! h ecs g321 a laptop. Miután megláttam az akksi árakat, inkább elhatároztam hogy egy szivargyujtorol 220voltot veszek inkább a kocsiba, és akkor már tökmind1 mekkora lesz akksim, és talán olcsobban jövök ki

A táskába meg ugyis befér a töltö is hozzá, szal igy már jo.