Idézet: didyman - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 9:24
A Tagan-t csak akkor vedd meg, ha garancia van még rá, mert a benne lévő alkatrészek és a táp tervezési sajátosságai miatt vélhetően lesz velük még gond a régebbi szériákból. Igazi, tartós megoldásnak a GPS sorozatú chieftec-eket lehet ajánlani, mint olcsó és viszonylag halk tápok, de a Seasonic S12 személyében a halk és tartós biztosan összetalálkozik-csak nem olyan olcsón. Amennyiben izmos SLI/CF VGA nem lesz a gépben, a DC procikat elbírja az SW-T360 közepes VGA-kkal is, ha a kondikészletet kell felújítani, akkor ez 2k-ból megvan.
A potméter minimálisan szabályoz csak le, de ennyi pont elég, hogy elviselhető legyen. Langyos levegőt fúj ki, és ha kicsit melege van a procinak, akkor orkánt csinál a szobába

Egyébként azért gyanakszom, hogy kevés, mert volt egy csiftekem hasonló paraméterekkel (illetve szerintem pont ilyenekkel), és annál is volt ilyen gondom. Elvileg ugye tök mindegy, hogy melyik kábelt hova dugom (ha jól tudom), de ha kicsit átvariálom a drótokat, hogy ne egyen legyen a vga, mega két winyó, akkor mintha jobb lenne... Lehetséges ez?
Gondolom, a Chieftec se lehet nagyon halkabb, mint a mostani tápom. A Seasonic meg drága... Ez az UltraPower valami 6500ft volt, és szerintem hozza a 360-as Chieftec stabilitását stb.