Nekem "igenytelensegre" ez a zeal palam jott be a legjobban. Ugy ertem az igenytelenseget, hogy ez a kari a legutokepesebb hellen olcso (ingyen) cuccokban.
Van rajtam egy Wealth armor es van egy Gheeds a "csomagtartoban", ennyire MF de ez eleg is nekem, a haladasi sebesseg fontos. Mondjuk, a Goldwrap ovet ha meg raadom akkor is ugyanilyen marad kb, csak a fire es lightning res akkor nem lesz 75%, szal inkabb nem.
Az egyetlen "ertekes" cucc ezen a palamon a Dracul's kesztyu, azt is tegnap inteztem, mikor a mercem mar soxor halt be hell Traviban.
Mivel tudtam, hogy draga cuccaim nem lesznek de egyedul akartam vegigtolni a gamet norm act 1-tol hell act 5-ig, igy arra gondoltam, hogy semmi masra nem hajtok ra csak az eletelszivasra, ez majd kerpotol a draga cuccokert. Igy is lett, Mig nem volt dracul'som (life tap is godly) addig volt rajtam 36% life leech (14 weapon, 8 sapka, 4 amu, 10 gyuruk), es ez boven alag volt arra, hogy mindenhol eletben tartson. Gyakorlatilag olyan mint egy gyenge life tap, 50 helyett 36% LL. Raadasul mindig aktiv.
Az iron maiden nem gond mert fegyovaltason Widowmaker van (fanaticism-el tiszta Faith-feeling

), a fizikai immunok miatt egy pontot raktam a Vengeance-re, es gyakorlatilag par pgemst ero cuccban az egesz jatek setagalopp.
Ezt csak azert irtam le, ha valaki olyan szegeny mint en, annak sem kell beernie nightmare runokkal, vagy hell act 1-ben tokoreszni (ami neha nehezebb mint act 2-3 de oda meg nem jutsz at, vagy ha at is huznak fel ora egy run es 5x behalsz kozben) egy jo zeal pala aminel ramesz a life leechre siman eletben marad barhol a jatekban. Ha nem telik Wmakerre, sima ij is jo, poenbol kiprobaltam az amam WF-jevel es valami iszonyat nagyot sebez (eleg az AR-is boven, ez pvm ugye).
Szerkesztette: szabinar 2006. 03. 03. 09:29 -kor