HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#261 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 03. 14:52

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 14:44

néha  :D
Azon gondolkodtam, hogy átnézem a karaktereimet, mindegyikkel hf-elek, ahol éppen tart, és utána elkezdek új hammerpalákat kreálgatni, a többit meg letörlöm, vagy csak cuccosnak maradnak.
hiába szeretnék én minden karival játszani, ha eccer nincs rendes cuccom semelyikhez :(

Adok en egy csomo cuccot ha akarsz, a jovoben kizarolag 2 karimra osszpontositok, a Bowamazonra es a Zeal palara. Amazon jo szorakozas Pvp-re, Zeal pala meg gyakorlatilag mindenre jo :D

Ma elszortam ingyen egy csomo cuccot, parat meg eladtam alacsony runakert.

Wizardspike-om van feleslegbe, idealis lenne hammer palinak, van egy jo sorc torch is amit nem akarok eladni mashol mert itt kaptam ingyen a hwsw-n, azt is viheted ha kell, van snowclash ovem is ha kell, szinten ingyen kaptam itt valakitol, van Trang armorom ami tegnap esett, fasza barb sapkak, stb.

Egyedul meno runaszavaim nincsenek :reklamacio:

Mond mi kell es atnezem a raktaros karikat :up:

szerk: az otleted amugy jo, mire vegigviszel 8 karit HF-ig, kis szerencsevel mar gazdag is vagy :D
Tipp: legyen koztuk egy Zeal pala is, megkonnyiti az eletet es jo uberezni is :smoker:

szerk2: Assa torchom is van take away-be (talan td-tol? :think: ), leepitem az assat mert bevalt ugyan de eselyem nincs felszerelni ugy, hogy uber legyen PvP-ben :(

Szerkesztette: szabinar 2006. 03. 03. 15:06 -kor

#262 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:16

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 12:37

Van egy sajat topicom, vagy mas is hozzaszol neha? :blink:

Diablo2 blog by Szabinar  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#263 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:31

hihi! én a sorch torchra jelentkeznék cserébe adnék pár cuccost, körbenézek mi akadna..
überelésről írna vki vmit, csak úgy nagy vonalakban, vagy vmi linket?!  :D té-há-iksz
Most a netes vásárláson gondolkodom, 4 doboz cigi egy hr  :rolleyes: , és "egészségesebb" is  :smoker:

továbbá elgondolkodtam még Szabi ötletén is, csak nem tudom, h hogyan kéne fejleszteni az assát..
Olyasmi kari kéne, ami hellen egyedül "lazán" elboldogul, és élvezni is lehessen vele a játékot  :dance:

Szerkesztette: ecneB 2006. 03. 03. 15:34 -kor

You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#264 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:39

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 15:31

hihi! én a sorch torchra jelentkeznék cserébe adnék pár cuccost, ...

Bocsanat, ebben a pillanatban adtam oda Vaakuumnak :)
Cuccos meg nem kellene, inkabb csak hely :D

Mindenesetre most uberelesre allok ra, nekem csak amazon torch kell, barmi mas hullik itt atveheto lesz :up:

#265 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:41

..
Most a netes vásárláson gondolkodom, 4 doboz cigi egy hr  :rolleyes: , és "egészségesebb" is  :smoker: ...

En is gondolkozom rajta, de a paypal accom beszart, kartyaval pedig csak megbizhato oldalon mernek fizetni de ilyet nem tudok :)

#266 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 15:44

... csak nem tudom, h hogyan kéne fejleszteni az assát..
Olyasmi kari kéne, ami hellen egyedül "lazán" elboldogul, és élvezni is lehessen vele a játékot  :dance:

Akkor csinalj tigerclaw + Dtail kevereket nemi mindblast es death sentry beutessel. Death sentry-re eleg 1 pont, mindblast izles szerint, ha nem PvP-re kell hanem arra amire eredetileg valo, a szornyek egymas ellen hangolasara, akkor imho erdemes legalabb 10 pont bele.
De a legkenyelmesebb hell-seta kari szerintem a Zeal-pala (hammer sem rosz de en mar unom), ez az egyetlen kari amivel soha nem nezem mi jon szembe, csak nekimegyek es levagom seperc alatt (Wealth armorban...).

Ami az ubereles-temakort illeti, ebben inkabb td-t kerdezd, en nem vagyok (meg ;) ) szakerto :D

Szerkesztette: szabinar 2006. 03. 03. 15:47 -kor

#267 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 16:43

ezek szerint nem megbiszhatóak ezek az oldalak?!  :eek: (d2fun4all pl. )
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#268 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 16:49

fizetni lehet:
"személyesen,
Banki átutalással
Postai utalvánnyal"

Az elso es utolso nalam kilove foldrajzi okok miatt, a masodik eseteben tobbe kerulne a hus mint a leves, a valtasi rip-off arfolyamok miatt.
Sima credit kartyas vasarlasra vagyom, tudtok ilyen oldalt? :)

Szerkesztette: szabinar 2006. 03. 03. 16:51 -kor

#269 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 18:04

Eheti hwsw ladder giveaway tárgya. Jelentkezni itt pm-ben lehet.

duriel shell great hauberk 1323 def lvl80-as karin. Rendes melee druida/assa armor.

Jalal's Mane Dream spirit 361def

Guardian angel hellforge plate 1398 def. Hel runával palára egész szép.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#270 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:11

Sziasztok.

1, Segitség kéne nekem .Szeretnék inditani egy Wolf Druidot de megáltt a tudományom ott ,hogy Fury vagy Rabies.Igazából nem tudom eldönteni meik lehet a jobb választás néha pvp re néha csak ugy monstákra kéne a kari.
Na és mien cuccok kellenek neki mert lövésem sincs róla .Nekem a fury szimpatikus hogy sokat üt egymás után de a Rabies is nagyon a poison dmg miatt.
Volna valakinek valami jó 5 lete meik a jobb kari és mien cuccal érdemes nekivágni?
Ugy gondoltam az olcsobb megoldás érdekelne nincs felesleges 8 HR em csak ugy funny ból csinálnám.

2,A Fast Run/Walk nak van valami break pointja?Ugyértem ha telerakom magam sc kell akkor ugy fogok szaladni mint egy nyul?

Esetleg valakinek egy topikja a druidokrol?

Szerkesztette: Leslysw 2006. 03. 03. 19:11 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#271 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:27

Végre összejött egy szép armorocska  :D A defje lehetne 5 el több is.
Kép
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#272 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:30

Üdv mindenkinek!
Talán nem vág a témába de 1 ideje ezen jár az eszem, úgyhogy szeretném kikérni a ti véleméynyeteket.
Van 1 bone nekróm. Lényegében az van már csak hátra, hogy a bone spiritet (spirit párti vagyok) kimaxoljam, és mondhatni kész a kari.
De!
Találtam 1 sárga "pajzsot", ami ad + skill levelt, allrest ezt- azt, de még pluszba ad 1-1-1-1 szintet a skeleton mastery- re, a summon resistre, és a revive- re, de még a tűzgólemre is.
Szerencsére más jó cuccokat is találtam/vettem, és a végére lesz vagy 12-13 +all skillem, skillerek nélkül.

Na most az jutott eszembe, hogy ha esetleg tennék 1-1 pontot a skeletonokra, és a mage- kra is, akkor lényegében 2 skillpontért lenne pluszba 0,5 summon nekróm is a bone mellé.
Mindössze 2 skillpontért!
Mi a véleményetek?
Persze játék közben white+homunculusom lenne, de swapra betenném ezt a trofit, és 1 +2 nekró skill level botot. +idézném a 12-12-12 revie-skeleton-mage, + gólem sereget, W, és mehet...
Vagy ez marhaság? Pedig óriási 5letnek tűnt, amikor eszembe jutott.
Ha nem is teszek a csontikra, ezt a trophy- t mindenképp +tarom, hátha mégis...  :-)
Szóval kérném a tapasztaltabbak véleményét :-)
Köszi.

Szerkesztette: dujker 2006. 03. 03. 19:31 -kor

#273 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 19:41

Idézet: dujker - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 19:30

[...]
Szóval kérném a tapasztaltabbak véleményét :-)
Köszi.

Csak annyi csontid lehet "életben" egyszerre, amennyit a viselt cuccok adta skillek engednek. Ha lecseréled  egy kevesebb csontit adó szerelésre, akkor a "különbözet" szétesik.  ;)

Ettől függetlenül 2 pont nem sok értük, ha van egyébként elég plusz skilled, akkor figyelemelterelésre jók lehetnek, de másra nem.

#274 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:02

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 20:41

Csak annyi csontid lehet "életben" egyszerre, amennyit a viselt cuccok adta skillek engednek. Ha lecseréled  egy kevesebb csontit adó szerelésre, akkor a "különbözet" szétesik.  ;)

Ettől függetlenül 2 pont nem sok értük, ha van egyébként elég plusz skilled, akkor figyelemelterelésre jók lehetnek, de másra nem.

Ok, köszi.
Elvileg a W után 12 (de lehet 13, nem tudom pontosan) marad majd mindből.
Ez a 12-13 szint marad a summon resist, és a skeleton mastery is.
Na ja, a csontik/mage- ok valószínű nem lesznek túl erősek. Talán a jó kis minotauruszok. Azok elég ütősek fölélesztve.
De akkor jól gondoltam, hogy az a +37 (vagy 40) "katona" nem jön rosszul 1 bone nekrónak sem, mindössze 2 skillért. Még akkor is, ha viszonylag hamar elhullanak majd.
Legfeljebb élesztek föl újabbakat  :-)
Köszi az infót.

Viszont lenne 1 smiter kérdésem is!
Néhány helyen utánanéztem, de 1másnak ellentmondó infókat is kaptam. Általában +oszlanak a vélemények arról, hogy mi is számít bele 1 smiter sebzésébe.
Mármint a fegyverből, amit a "nem pajzsos" kezében használ. És a páncélból/sapkából.
Tud nekem segíteni ebben valaki infóval?
Pl hogyan bánik el a smiter a fizikál immunokkal? A fegyvere, ha ad elementálsebzést, az érvényesül?
És a fegyverből származó ias? Attól gyorsabb lesz a pajzs?
Azt tudom(?), hogy a life stolen nem működik, csak a life tap (pl dracul).
Szívesen veszek ezeken kívül is minden infót, de ezek most igencsak furdalják az oldalamat.
Köszi.

Ja és 1 jótanács  :-)))
Soha ne adjatok el malah- nak torcsot!
Bár csábító az a 3001 arany, de nem adja vissza semmi pénzért :-))
Hehe. Tudom. Próbáltam...

Szerkesztette: dujker 2006. 03. 03. 20:05 -kor

#275 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:05

No panic. Belefér mindkettő, fury és rabbies is maxosan. Az a titka az egésznek, hogy werewolfra elég egy pont , sebességben nincs jelentősége, ar meg jöhet dual angelicből is. A végén megmaradt pontokat pedig poison creeper-e. Ha kell uppolt jalal, szívesen adok.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#276 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:09

Idézet: dujker - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 20:02

[...]
Ja és 1 jótanács  :-)))
Soha ne adjatok el malah- nak torcsot!
Bár csábító az a 3001 arany, de nem adja vissza semmi pénzért :-))
Hehe. Tudom. Próbáltam...

Uhh, nem mondod... :D  :irigy:

#277 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:13

Hali all! Végre visszatértem!Ezennel kérdezném, hogy a trang set amir 2 fele kölcsönadtam, mikor juthat vissza hozzám.

Dujked, szerintem jó ötlet a csontikra rakni, de nem lesz 40 fős sereged, ahhoz ugyanis revive is kell és a csontiknak 40. szinten kell lenniük. Visziont 2 pontot simán megér. de szerintem kéne a masteryre is egy és a resükre is egy. Van számodra egy pb skillerem. egy aranyért a tied. És lehet, h van egy arm of kingem is ha kell.

Történt valami mióta nem voltam? (azon kívül,h a barátnőm lekoptatta szinte az összes betüt a billemről)

#278 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:17

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 21:09

Uhh, nem mondod... :D  :irigy:

De.
Komoly.
Rémlátó azt mondta, hogy igazi őstulok vagyok. Főleg, hogy mivel gyorsan pótolni akartam, még buktam 1 umot is, mert a másik kari gyorsabb volt, és a rúnámat + a saját torcsát is gyorsan fölkapta  :-)
Lehet tényleg a frédi- béniből szalasztottak.
Igazi maki vagyok!
+érdemlem. Csak az a baj, hogy ez a "közös" vagyon rovására ment.

#279 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:33

Idézet: dujker - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 20:02

Viszont lenne 1 smiter kérdésem is!
Néhány helyen utánanéztem, de 1másnak ellentmondó infókat is kaptam. Általában +oszlanak a vélemények arról, hogy mi is számít bele 1 smiter sebzésébe.
Mármint a fegyverből, amit a "nem pajzsos" kezében használ. És a páncélból/sapkából.
Tud nekem segíteni ebben valaki infóval?
Pl hogyan bánik el a smiter a fizikál immunokkal? A fegyvere, ha ad elementálsebzést, az érvényesül?
És a fegyverből származó ias? Attól gyorsabb lesz a pajzs?
Azt tudom(?), hogy a life stolen nem működik, csak a life tap (pl dracul).
Szívesen veszek ezeken kívül is minden infót, de ezek most igencsak furdalják az oldalamat.
Köszi.

Copy-paste a battle.netről:

Idézet

* Smite always hits a target in range, so Attack Rating does not matter when using this skill.
    * Smite does not work with Life/Mana % Steal.
    * Smite is a weapon skill and thus is affected by Attack Speed (e.g. 'Fanaticism') and is not affected by Cast Rate (e.g. -of the Apprentice). Smite works with any "X% Chance to cast level Y (spell) upon striking ability on your weapon.
    * Smite does not receive added damage vs. undead with the Sanctuary aura.
    * The Fire/Cold/Lightning damage added to attacks with the Holy-Fire, Holy-Freeze, and Holy-Shock auras do not add onto Smite damage.
    * Smite can steal life with life tap cursed on target.
    * Smite can also deal crushing blow and open wounds damage, but not deadly strike and elemental damages.

Vigyázz IAS-ból csak a fegyver által adott számít bele, egyéb tárgyakbó jövő nem!
Faster! Harder! Cadaver!

#280 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 03. 20:39

Idézet: dujker - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 20:30

Persze játék közben white+homunculusom lenne, de swapra betenném ezt a trofit, és 1 +2 nekró skill level botot. +idézném a 12-12-12 revie-skeleton-mage, + gólem sereget, W, és mehet...
Vagy ez marhaság? Pedig óriási 5letnek tűnt, amikor eszembe jutott.

in general :) : vannak "prebuffable" skillek, amiket felszerelés változtatás után is megtarthatsz magasabb szinten, tehát érdemes weapon switch-re rakni adott skillhez plusz pontokat adó cuccot, és úgy felvenni. Ilyenek pl az assa shadow skillek. A summon necro skillek viszont nem ilyenek, szóval ez bukta  :smoker:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.